הכי הכי

../images/Emo221.gifיאא גית הבאת אותה בשאלון!..

השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי:
YELLOW השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי:
FIX YOU היה בסקראבס..נראלי. השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי:
don't panic השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות:
What a wonderful world-אמנם לא שיר של קולדפליי ואמנם קאבר נורא קצר אבל הביצןע הזה של כריס גורם לי לדמוע מאושר..הוא באמת משכנע שזה עולם נפלא אחח. השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים:
clocks השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו:
The Hardest Part השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש):
Green Eyes השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות:
worning sign השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת:
see you soon

MushrooMush

New member
עונה...

הא לכם שאלון קצרצר השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי:ניראה לי שביוטיפול וורד השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי:sos השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: square 1 השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות:rush 0f blood השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים:לא יועת ניראה לי טוק השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו:the hard part השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש):יילו השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות:טוק השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת:כולם.....אוווווווווווו אני מוספיה אחד השיר של כריס שאני הכי אוהבת זה :all good thing עם נלי פורטדו ווואיי איזה ישר יפה.... ביי

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifהקולש ל כריס ושל נלי פ

פשוט לא משתלב ביחד

Galadriel 3000

New member
כריס עושה את הפזמון הכי יפה

וזה נותן לי לגיטימציה לשמוע שיר פופ מטומטם בלי רגשות אשמה

התשובות שלי../images/Emo13.gif

השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי:טראבל.. השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי:אמסטרדם השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי:אמסטרדם השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות:וורנינג סיין השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים:אין לי מושג, איך אני אמורה לדעת דבר כזה?? השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו:אמממ..נדמהה לי ש...וורנינג סיין השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש):אין.. השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות:אין.. השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת:דונט פאניק,ללא ספק..

under pressure

New member
לה ../images/Emo13.gif

השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: לא זוכרת. השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: what if השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: הכל! השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: אממ.. לא יודעת.. השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: נראה לי ש x&y. השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: yellow. השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): swalloed in the sea (מישהו פעם שם לב כמה השיר הזה יפה?) השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: in my place. השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: beautiful world.

למעלה