עונה!
סוף סוף משהו קורה פה! השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: טראבל
השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: שאלה טובה. מממ אולי your love means everything אבל אני לא עוקבת כי אני שומעת אותם בלי אשכרה לשים לה מה אני שמה. השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: כולם!!! השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: יילו
ואתמול שמעתי את יור לאב (מה שאמרתי קודם) וכמעט בכיתי אבל זה כי הייתי בסיטואציה שהייתי עצובה כזה אז זה לא נחשב. השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: טוב זה אני ממש לא עוקבת. אולי יילו אבל יכול להיות שיש איזה ביסייד או שיר חדש שעוקף אותו. השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: ראש אוב בלאד, קרסטס אוב וייבז, הרדסט פארט (רק לטובה כמובן) בעצם ראש אוב בלאד הכי הרבה כי בהתחלה ממש שנאתי אותו ועכשיו הוא אחד האהובים שלי. השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): כולם! אני רצינית. אני שומעת אותם ופתאום יש לי מין חיוך דבילי כזה... אבל אחד ספציפי נראה לי things that i don't understand או ladder to the sun (כי כריס אומר לי לקחת אותו אם אני רוצה וזה משמח) השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: כולם... אני תמיד נזכרת שפעם הראשונה ששמעתי אותם ומה חשבתי עליהם (חוץ מהשירים שלא סבלתי בהתחלה) השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: כששמעתי את טראבל אני לא אהבתי שום להקה אחרת. הוא לא גרם לי להבין שאני אוהבת אותם אבל הוא גרם לחברה שלי, שקנתה לי את פראשוטס ליומולדת