הכי הכי

../images/Emo41.gifהכי הכי../images/Emo41.gif

הא לכם שאלון קצרצר
השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש
): השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת:

Galadriel 3000

New member
עונה!

סוף סוף משהו קורה פה! השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: טראבל
השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: שאלה טובה. מממ אולי your love means everything אבל אני לא עוקבת כי אני שומעת אותם בלי אשכרה לשים לה מה אני שמה. השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: כולם!!! השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: יילו
ואתמול שמעתי את יור לאב (מה שאמרתי קודם) וכמעט בכיתי אבל זה כי הייתי בסיטואציה שהייתי עצובה כזה אז זה לא נחשב. השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: טוב זה אני ממש לא עוקבת. אולי יילו אבל יכול להיות שיש איזה ביסייד או שיר חדש שעוקף אותו. השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: ראש אוב בלאד, קרסטס אוב וייבז, הרדסט פארט (רק לטובה כמובן) בעצם ראש אוב בלאד הכי הרבה כי בהתחלה ממש שנאתי אותו ועכשיו הוא אחד האהובים שלי. השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): כולם! אני רצינית. אני שומעת אותם ופתאום יש לי מין חיוך דבילי כזה... אבל אחד ספציפי נראה לי things that i don't understand או ladder to the sun (כי כריס אומר לי לקחת אותו אם אני רוצה וזה משמח) השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: כולם... אני תמיד נזכרת שפעם הראשונה ששמעתי אותם ומה חשבתי עליהם (חוץ מהשירים שלא סבלתי בהתחלה) השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: כששמעתי את טראבל אני לא אהבתי שום להקה אחרת. הוא לא גרם לי להבין שאני אוהבת אותם אבל הוא גרם לחברה שלי, שקנתה לי את פראשוטס ליומולדת

cspse

New member
../images/Emo13.gif

השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: מן הסתם שמעתי את Dont Panic או אחד מהסינגלים האחרים מהאלבום הראשון איפשהו כשהם יצאו הרחק בכיתה ז'... אבל לא ממש ידעתי שזה קולדפליי ולא ממש עניין אותי. התחלתי לשים לב אליהם ממש רק כש- Clocks יצא כסינגל.
השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: Warning Sign השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: The Scientist, או Proof השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: We Never Change השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: נראה לי ש The Scientist השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: אני יודע שממש לאחרונה התחלתי מאוד מאוד לחבב את Daylight, שלא ממש שמעתי ואהבתי פעם. השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): Everything's Not Lost השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: Clocks, כי אני שומע אותו כרונית מכיתה ח'...
השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: The Scientist !!!
אחלה שאלון
יומטוווווווב

jony543

New member
יאללה באלאגאן

[שומע איירון מיידן ברקע. קצת מנוגד אז זה הופך תשאלון למאתגר] השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: הממממ אולי טראבל או משו כזה השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: לא זוכר ממש. נראה לי לא הכל אבוד כי הוא בסוף של פאראשוטס שאותו שמעתי לפני לא יודע כמה. השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: המממממ דה סיינטיסט מרגיע לדעתי. השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: הממממ לא יודע השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: אולי שיבר? השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: מה הכוונה? שפעם אהבתי ועכשיו לא או ההפך? הממ לא עולה לי משהו כרגע השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): אין כזה. אולי לא הכל אבוד השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: הממממ TALK השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: לא דע. אולי טרבל היה קצר

הכוונה גם וגם איך שבא לך ../images/Emo3.gif

ואתה לא ידעת לענות על יותר מדי שאלות! זה איירון מיידן שבלבל אותך?

the fragile

New member
תבורכי על השאלון הזה

ועל שנתת לילדה משועממת תעסוקה
השיר הראשון של קולדפליי ששמעתי: אני לא בטוחה..זה היה מזמן..אני חושבת ש in my place השיר האחרון של קולדפליי ששמעתי: המממ ממממ..מ...the hardest part השיר של קולדפליי שהכי מרגיע אותי: the scientist השיר של קולדפליי שהכי גורם לי לבכות: shiver או the scientist השיר של קולדפליי ששמעתי הכי הרבה פעמים: לא יודעת.... השיר של קולדפליי שהכי שיניתי את דעתי לגביו: talk השיר של קולדפליי שהכי משמח אותי (אם יש): the hardest part כי אני נזכרת בקליפ ויש שם את גיא והוא חתיך. גיא = מורן שמחה! השיר של קולדפליי שהכי מעלה לי זכרונות: the scientist (מאוד פופלרי אצלי) השיר של קולדפליי שהכי גרם לי להבין שזאת להקה שאני ממש אוהב/ת: the scientist (אבל אני כבר לא כזה אוהבת אותם..עכשיו זה יותר מטעמים נוסטלגיים..)

the fragile

New member
כפרעליי? למה?

בהתחלה תיעבתי אותו..כי זו הייתה התקופה שאחרי פיקס יו , אבל התגברתי על שנאתי לפיקס יו וסלחתי לקולדפליי על השיר הנוראי שהם הוציאו. ואז יכלתי לאוהב את טוק בשקט..

חבל ../images/Emo3.gif

אני דווקא יותר נהנית שיש לי דיסק מוחשי של להקה שאני אוהבת
לכן יש לי כמעט כל גירסה אפשרית של כל סינגל של קין
(ויש הרבה
)

the fragile

New member
גם אני נהנית כשיש לי דיסקים מחושיים

ויש לי הרבה. פשוט אני לא אוהבת את קולדפליי ברמה של "לקנות דיסק" מבינה? זו תיהיה בגידה במטאל!

למעלה