גדול!!XDDDDDDDDDD
C chibi ritsuka New member 10/1/09 #20 בכנס האחרון מישהו פנה אליי ואמר: "ואוו יצא לך ממש מוצלח,אני פשוט מת על Urahara (מבליץ')." ממש החמיא לי XD
בכנס האחרון מישהו פנה אליי ואמר: "ואוו יצא לך ממש מוצלח,אני פשוט מת על Urahara (מבליץ')." ממש החמיא לי XD
B BomberBY New member 10/1/09 #21 קרה לי! כשהתחפשתי לארצ'ר מפייט בכנס הראשון באו אלי בערך 15 אנשים ואמרו לי שיצא לי אד נחמד מפמא... לא ידעתי אם זה מחמאה או שאני אמור להעלב.
קרה לי! כשהתחפשתי לארצ'ר מפייט בכנס הראשון באו אלי בערך 15 אנשים ואמרו לי שיצא לי אד נחמד מפמא... לא ידעתי אם זה מחמאה או שאני אמור להעלב.
I innocence New member 10/1/09 #37 הו! אז אתה היית הארצ'ר השני! אני התחפשתי עם החבר לרין וארצ'ר וראינו שהיה עוד אחד אבל לא יצא לי לדבר איתו. זה היית אתה?
הו! אז אתה היית הארצ'ר השני! אני התחפשתי עם החבר לרין וארצ'ר וראינו שהיה עוד אחד אבל לא יצא לי לדבר איתו. זה היית אתה?
B BomberBY New member 10/1/09 #38 יא אני הייתי הארצ'ר השני, יצא לי לדבר קצת עם איקיס אז, לפחות הוא זיהה מי אני הייתי, את הגעת אבל מאוחר יותר.
יא אני הייתי הארצ'ר השני, יצא לי לדבר קצת עם איקיס אז, לפחות הוא זיהה מי אני הייתי, את הגעת אבל מאוחר יותר.
I innocence New member 10/1/09 #40 הגעתי איתו @_# באותה רכבת ומאותו בית XD אבל יכול להיות שסתם לא היינו יחד כשהוא דיבר איתך.
B BomberBY New member 10/1/09 #41 O_ם זכרתי שהוא אמר שתבואי מאוחר יותר כנראה הזיכרון שלי כבר נדפק, עברו 3 שנים מאז אחרי הכל...
I innocence New member 10/1/09 #42 תכלס... ולצערי אותו זיהו מלא אנשים ואותי לא זיהו בכלל, מעטים מאוד זיהו כשעמדתי לידו, אבל כשהייתי לבד - אף אחד!
תכלס... ולצערי אותו זיהו מלא אנשים ואותי לא זיהו בכלל, מעטים מאוד זיהו כשעמדתי לידו, אבל כשהייתי לבד - אף אחד!
B BomberBY New member 10/1/09 #45 מה לעשות, הסידרה התחילה רק שבוע לפני הכנס ובאותה תקופה אף אחד לא הכיר סדרות שרק התחילו או את הויז'ואל נובל... מזל שהיום המצב השתפר.
מה לעשות, הסידרה התחילה רק שבוע לפני הכנס ובאותה תקופה אף אחד לא הכיר סדרות שרק התחילו או את הויז'ואל נובל... מזל שהיום המצב השתפר.
I innocence New member 10/1/09 #47 אני התחפשתי לריידר עוד שנה קודם לכן XD ובאמת שאף אחד לא זיהה אותי שם. אבל לא יודעת, את אייל כן זיהו המון, אז איך זה שאותי לא? רין היא דמות יותר מרכזית!
אני התחפשתי לריידר עוד שנה קודם לכן XD ובאמת שאף אחד לא זיהה אותי שם. אבל לא יודעת, את אייל כן זיהו המון, אז איך זה שאותי לא? רין היא דמות יותר מרכזית!
B BomberBY New member 10/1/09 #53 יכול להיות שהתביישו להגיד או משהו... הרי ידוע שכל האוטאקואים הכבדים הם עם חרדת קהל P: *בורח חזרה לחדר ומסתגר*
יכול להיות שהתביישו להגיד או משהו... הרי ידוע שכל האוטאקואים הכבדים הם עם חרדת קהל P: *בורח חזרה לחדר ומסתגר*
S Serf SaN New member 10/1/09 #62 לרין פשוט יש תלבושת הרבה יותר סטנדרטית ורגילה, את ארצ'ר יותר קל לזהות כי התלבושת יותר יחודית.. זה למה, לדעתי. :S
לרין פשוט יש תלבושת הרבה יותר סטנדרטית ורגילה, את ארצ'ר יותר קל לזהות כי התלבושת יותר יחודית.. זה למה, לדעתי. :S
I innocence New member 11/1/09 #78 היא יותר פשוטה, אבל יש סממנים מזהים זה לא "סתם" תלבושת בית ספר - יש לה צלב לבן על החולצה, 2 קוקיות עם סרטים שחורים וגרביים עד מעל הברך. אבל טוב נו
היא יותר פשוטה, אבל יש סממנים מזהים זה לא "סתם" תלבושת בית ספר - יש לה צלב לבן על החולצה, 2 קוקיות עם סרטים שחורים וגרביים עד מעל הברך. אבל טוב נו
I innocence New member 10/1/09 #36 כנ"ל >> רק בכנס האחרון (גאקקון) זיהו אותי הרבה יותר אנשים ממה שציפיתי. כאילו, ממש התלהבו שהתחפשתי לאנמה איי, ואני הייתי בטוחה שאף אחד לא יכיר XD
כנ"ל >> רק בכנס האחרון (גאקקון) זיהו אותי הרבה יותר אנשים ממה שציפיתי. כאילו, ממש התלהבו שהתחפשתי לאנמה איי, ואני הייתי בטוחה שאף אחד לא יכיר XD
L Lady_Voldemort New member 10/1/09 #31 ../images/Emo77.gif ../images/Emo6.gif 2005, עשיתי קוספליי של סאלי מנייטמר, מישהי שאלה אותי למה התחפשתי לזומבי בכנס אנימה.
../images/Emo77.gif ../images/Emo6.gif 2005, עשיתי קוספליי של סאלי מנייטמר, מישהי שאלה אותי למה התחפשתי לזומבי בכנס אנימה.