טוב חלאס.

Serf SaN

New member
"איכס, הכי שנאתי את

העונה הזאת של דיג'ימון". ...וזה אמור להיות לי אכפת? למה נראה לך?

הו כן, באירוע קוספליי >:

זה היה כזה "יו, זה ממש עקום! אימא שלי מורה לאומנות והיא יכולה לעשות את זה טוב יותר!" ו - "היית צריכה להתחפש לריקו! הפיאה שלך לא טובה" אמגג. תשתקו >3<"..

saarshemer

New member
שילכו קיב.....מט

שיעשו משהו בעצמם ואז תהייה להם הזכות בכלל לפתוח את הפה

XannieChan

New member
גם זה לא קרה לי O_O

אני מתחילה להרגיש פיספוס רציני בחווית הקוספלי <_<

innocence

New member
הממ.. לא אמרו את זה לי..

אבל בקוספליי של פוייזן אייוי שמעתי לא מעט התלחשויות על "מה? איך היא הולכת ככה? היא לא מתביישת" וכאלו, או גרוע יותר, מישהו נתנה לי מכה בישבן! הייתי כל כך בהלם מהחוצפה!

innocence

New member
אם לא הייתי כל כך המומה אולי הייתי מרביצה לה.

או צועקת עליה או משהו, אבל באמת שפשוט קפאתי!

akane

New member
ואי... הרבה תגובות מגעילות

"למה את משקרת? זה ברור שתופרת הכינה את זה..." "את אוהבת שכל הציצי שלך בחוץ אה? ;)" "זה אמור להיות סוג של זונת חלל?" (מישהו שראה את התמונות אאוריקה בפייסבוק O_O). טאקט- למישהו במדינה הזאת יש אותו? :ם

innocence

New member
וואו! אנשים טובים!

לגבי ה"ברור שתופרת תפרה את זה" הייתי לוקחת את זה בתור מחמאה:) וזונת חלל, אומג XDD מה זה אומר עליי אם אני רוצה כזו שמלה? XD

CibiHeart92

New member
בבקשה תגידי לי

שהתגובה הזו לא נכתבה אצלי באלבום T_T אנשים מהעבודה נוהגים לעשות לי סטוקינג

המממ

זה לא ספציפית לקוספליי עצמו, אבל כשהתחפשתי להקאטה מישהו חשב שאני בן <.< מילא אם הייתי מתחפשת לבן, אבל הקאטה? ם.ם;

Apushu

New member
וואי :X

באירוע בב"ש שהלכנו לבורגראנץ' המוכרת צחקקה שהיא ראתה אותי ;; אבל לא נורא, בעזרת הקוספליי הברחתי ערס שניסה לעקוף אותי בתור! "היי!$ יש פה אנשים לפנייך" *ערס בוהה, בחיים לא נתקל בתופעה , וזז הצידה, לא בטוח אם לפנות אליי בלשון נקבה או זכר* XDD אבל אני לא חושבת שמישהו אי פעם העיר לי בפרצוף על הקוספליי...אולי בגלל שיש לי פתיל קצר ושומרי ראש בדר"כ לידי XDDD;;

Mana Sama

New member
אוי כן!

באירוע קוספליי ישבתי עם חברה על הדשא ואני שומעת מאחוריי "אמא,היא התחפשה לכיפה אדומה!" T^T וקיבלתי הרבה ביקורות על צ'י,אבל זה כבר היה על גבי פורומים מאחורי הגב >.>

CibiHeart92

New member
"יו! את אקאנקאר מספר 9!!"

כשהייתי מיה O_O בגלל המאגטאמה.... נארוטארד מפגר

למעלה