טוב חלאס.

Serf SaN

New member
../images/Emo40.gif טוב חלאס. ../images/Emo40.gif

הפורום הזה בעל מחסור רב מאוד בנושאי שיחה, אז אני הולך לממן אותם. לקחתי כל מיני רעיונות נחמדים מהפורומים של קוסקום. אני אשרשר כל דיון לכתום הזה, ככה שיהיה שרשור אחד גדול ומעניין. וגם יהיה אפשר להדביק אותו במידת הצורך. אז - אני הולך להעלות כל מיני נושאים, ושכל אחד יספר או ישתף אותנו בסיפור שקרה לו / ששמע, או שרצה לספר וכו'. יהיה כיף. :)

Serf SaN

New member
../images/Emo62.gif אתה יודע שאתה קוספלייר כש... ../images/Emo62.gif

ואני אתן את הדוגמא הכי קלה - כשאתה קורא בטעות את שם הלהקה coldplay כ- cosplay. XD וקרה לי כמה פעמים~ וסתם תמונה שמצחיקה אותי תמיד והייתי חייב להכניס אותה לפה >>>

Serf SaN

New member
אתה יודע שאתה קוספלייר כש...

יש לך יותר קוספליים מאשר בגדים רגילים בארון. XD

Serf SaN

New member
אתה יודע שאת קוספלייר כש...

אתה הולך ברחוב ומחפש צינורות של גז מזגנים שאתה יכול לגנוב מבתים נטושים/בבניה בשביל חלק מהקוספליי. וזה סיפור אמיתי. XD (אבל לא שלי. P: )

saarshemer

New member
את זה אני יודע... אבל....

זה לא מוגבל לאדם אחד או שתיים הלא כן?

akane

New member
XDDDDD כנ"ל~

למרות שאני מניחה שאתה מתכוון לרביד לא? P: היה לנו אותו האביזר

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif זה קורה לי כל הזמן..

כשאתה נוסע ברכבת למרכז ויש לך תיק ענקי עם פרופים מוזרים ומטרידים שיוצאים ממנו וגורמים לאנשים להסתכל עליך כמו פסיכופת. כשאתה שומר פרטי לבוש מוזרים שמגיעים אליך בדרכים מסתוריות כי " זה יכול להיות שימושי פעם" כשאתה מחפש פאות ברשת ואין לך בעיה של התקרחות.

WayToDawn

New member
"כשאתה מחפש פאות ברשת ואין לך..."

"... בעיה של התקרחות" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה גרם לי לצחוק. כל כך נכון XD

Apushu

New member
3\3

XDDD 1- אני בחיים לא אשכח את הנסיעה באוטובוס לאוניברסיטת ת"א עם הפשיט העצום של לאבי O_O זה היה מסורבל. ואח"כ הסתובבנו איתו בעזריאלי, XD 2- משקפיים מצחיקים ששותפה שלי הביאה לי XDDD 3- אין לי בעיית התקרחות אז...XD

innocence

New member
עזבי לחפש פיאות ברשת, זה עוד מילא

הרי אף אחד לא רואה אותך! אני היום נעצרתי מול חנות של פיאות שראיתי בתל אביב וחיפשתי פיאה XD

D N ANGEL GRIL

New member
אני שלחתי לך את זה!X3

וכן,אהבתי את השרשור הזה בקוספליי.קום,היו שם דברים ממש משעשעים!XD כל הכבוד!!

CibiHeart92

New member
אתה יודע שאתה קוספלייר כש...

אנשים בעבודה\בבית ספר\בבסיס שואלים אותך "נו את מתחפשת בפורים?" ואז עונים לעצמם "אה נו בטח..." חצי שניה אחרי עוד לפני שאני תוקעת בהם מבט של "מה נראה לכם" וגם כשהמוכר בברוריה זוכר אותך אישית ושואל מה מכינים הפעם

Serf SaN

New member
../images/Emo216.gif תגובות מעצבנות לגבי הקוספליי שלך? ../images/Emo216.gif

האם איי פעם קיבלתם תגובה לגבי הקוספליי שלכם, שממש עצבנה אתכם? או תגובה שכבר גבלה בגועליות? או אחת שסתם העליבה אתכם? שתפו!

למעלה