טוב חלאס.

Serf SaN

New member
../images/Emo35.gif שאלות ביזאריות שקיבלתם מאנשים ברחוב ../images/Emo35.gif

כאשר אתם לבושים בקוספליי, כמובן. קרה לכם פעם ששאלו אתכם שאלה ממש מוזרה? XD אם איי פעם יצאתם עם התחפושת מחוץ למתחם הכנס, או כמו באירוע קוספליי במרכז שוסטר וכו'.

Lightning9

New member
"ממתי פורים זז לחנוכה?!" - איש אחד מעצבן >>"

והיה גם "מה אתם עושים פה? מסיבה?" אישה אחת. "לא.. זה כנס כזה", "של מה???", "קוספליי..." ואז כמובן צריך להסביר מה זה... זה היה מציק וכמובן.. "היום זה לא פורים!" המפ.

NNoam chan

New member
אכן..

שאלו אותי ואת חברה מזה זה הלבוש ה"מעניין" שלנו. שיצאנו מהאירוע קוספליי.. ובחנוכה בפסטיבל המוכר בארומה שאל אותי עם אני בסדר ושאני יודעת שיש עוד זמן לפורים =_="

Serf SaN

New member
זה לא היה מופנה אלי,

ולא היה בדיוק שאלה, אבל כשאני ועינב הלכנו לצלם את האליס שלה ברחובות ת"א, אנשים ערסים אשכרה שרקו לה. XDDDDDDDDDDDD

akane

New member
זה היה מצחיק,לעשות טראומות לדרום תל אביבים XD

Serf SaN

New member
זה היה המרכזניקים. <:

אבל גם שם יכולים להיות ערסים. פ=פ

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אחלה טופיק ../images/Emo6.gif

ממ, נניח ב2004 כשהתחפשתי לנאגה.במפגש ירקון-והחלפתי בגדים בתחנת הרכבת של האונ' ואז הלכתי לפארק, אני לא חושבת שצפרו לי איי פעם כל כך הרבה מכוניות 0_0. מזל שהיתה לה גלימה.

innocence

New member
שאלו אותי אם אני שחקנית

ואם אנחנו עושים הצגה או משהו כזה. אבל לא יצא לי ללכת בקוספליי יותר מדי מחוץ לאיזורים של כנסים (בעיקר בגלל חוסר נוחות) אבל אנשים מסתכלים מוזר תמיד.

akane

New member
חחחחחח יותר מידי XD

השכנים שלי: "אז כמה משלמים לכם על ההפעלות קייטנה האלה?" בפארק הירקון עם שבלייר: "באיזו הצגה את משחקת?" וכמו שהזכירו קודם- פנינת חוכמה ישראלית שנאמרת בכל ימות השנה: "היום חג XXX ולא פורים!"

D N ANGEL GRIL

New member
בחנוכה של לפני שנה "את חלק מהפסטיבל?"

"את כפה אדומה?" הייתה לי פאקינג עליונית כחולה...כחולההE%$#$%#$% ולא זוכרת מה עוד XD"

Apushu

New member
אוי יש יותר מדי XDDD זה מצחיק האמת

אפילו בפורים קיבלתי תגובות מוזרות XDDDD בכנס קוספליי - אני מעיין ואנה הלכנו למצוא עץ אידיאלי בשביל להצטלם איתו, וחבורה של ילדים קטנים עקבו אחרינו לול . ילדים :"זה השיער האמיתי שלך? יש לה שיער כחול!!" אני: "מה נראה לך, שזאת פאה?" ילדים:" מה אתם עושים כאן?" אנה:" מצלמים" ילדים: "מצלמים מה?" אני: "סרט!" (המצלמה היא סטילס XDDDDDD) ילדים: "סרט?? הוא ישודר בטלויזיה?" אנה: "לא.." אני:" לא בארץ! בחו"ל!!" ילד: "יש לי מצלמה פי 10000000 יותר טובה (בטון מאוד מתלהב) " אני: "נו, אז אולי תביא אותה, איך אתה מצפה שנעשה סרט ככה?? " ילד: מ-מה! אר...היא באוטו של אמא" אני :" נו, באמת, אתה לא רציני, יאללה לך תביא, אני מחכה כאן" ילד: *בורח* XDDD --- מוכר במקדונלדס: אז...מה בעצם כל התחפושות האלו? אני: מצעד הגאווה היפני!! ---- קיץ 2007 באוניברסיטת ת"א, לקחתי איתי את הפטיש הענק של לאבי, והיה עליו צלב למעלה, אבא הציע שאני אכסה את הצלב בשקית שחורה, ומזל שעשיתי כך לול. מאבטח של הת.מ פ"ת : ..מה זה? נשק? אני: ............................. --- אירוע חנוכה - השקה של אמא"י : -- אישה בלמון גראס:....ז-..א-. ..זה בן או בת? XD (קוספליי היבארי) זה כל מה שעולה לי בראש כרגע. אני חושבת שהכי הרבה תגובות היו באירוע קוספליי שהיה משהו בפומבי. אה כן! המדריכה שעובדת איתי יום-יום במועדונית גרה ברמת אביב ג' בעבר. במקרה! היא הייתה באותו היום עם אמא שלה במרכז שוסטר ...איזה צירוף מקרים "אז אני הולכת למרכז שוסטר, והיו שם חבורה של מוזרים כאלו, הייתה שם אחת עם שימלה בצבע זית , ואחת שיצאו לה קרניים מהראש" "...אר...זה...אני גם הייתי שם" "מה?!? מה עשית שם?? את חלק מהם?" "......כן :> " "גם את היית בתחפושת?" "כן" "הייתי צריכה לדעת שמשהו כזה יבוא ממך , את כזאת את" לפחות היא קיבלה את זה בחיוב XDDDDD

Serf SaN

New member
באמת אמרת לו מצעד הגאווה היפני? XDDDDD

ומאבטח בתחנה מרכזית פ"ת?!!?!?! אין כאלה בשום מקום שם! XD אבל...אונד. אידיוט

Apushu

New member
XDDD בטח שיש!

בכניסות! הם הדבר הכי הזוי שיש EVER!! תמיד תמיד תמיד זורקים לי הערות, גם שאני לא בקוספליי לול. במיוחד בבוקר "בוקר טוב לצה"ל" וכאלה שטויות XDDDDDDD וכן, אמרתי את זה XDDD יש עדים P:

Serf SaN

New member
../images/Emo26.gif איזה דמות דומה לחבר פורום? ../images/Emo36.gif

משחק קצרצר שעלה גם בפורום מנגה ואנימה לפני כמה חודשים, וכדאי להעלות אותו גם לפה. איזה דמות דומה לחבר פורום כלשהו? בין אם זה קשור לקוספליי שהוא/היא עשו, ובין אם לא. גם לפי מראה וגם לפי אישיות. צרפו תמונות ביחד עם התגובות!

Lightning9

New member
תיאו - רוקסס 33>

כי שניהם כאלה בלונדינים עם עיניים כחולות ותמימים וקושקושים... ורוקסס לא באמת קיים!!! OOOOO: [מספיילרת שכמותי ><] אבל כזה... הם דומים!

Serf SaN

New member
../images/Emo12.gif האם איי פעם מישהו טעה בתחפושת שלך? ../images/Emo12.gif

קרה לכם פעם שמישהו בא אליכם ב: "היייייייי!!! איזה קוספליי מיקורו יפה יש לך!!!!" "....התחפשתי לאסוקה מאוונגלין.
" ? שתפו! D:

למעלה