אוי יש יותר מדי XDDD זה מצחיק האמת
אפילו בפורים קיבלתי תגובות מוזרות XDDDD בכנס קוספליי - אני מעיין ואנה הלכנו למצוא עץ אידיאלי בשביל להצטלם איתו, וחבורה של ילדים קטנים עקבו אחרינו לול . ילדים :"זה השיער האמיתי שלך? יש לה שיער כחול!!" אני: "מה נראה לך, שזאת פאה?" ילדים:" מה אתם עושים כאן?" אנה:" מצלמים" ילדים: "מצלמים מה?" אני: "סרט!" (המצלמה היא סטילס XDDDDDD) ילדים: "סרט?? הוא ישודר בטלויזיה?" אנה: "לא.." אני:" לא בארץ! בחו"ל!!" ילד: "יש לי מצלמה פי 10000000 יותר טובה (בטון מאוד מתלהב) " אני: "נו, אז אולי תביא אותה, איך אתה מצפה שנעשה סרט ככה?? " ילד: מ-מה! אר...היא באוטו של אמא" אני :" נו, באמת, אתה לא רציני, יאללה לך תביא, אני מחכה כאן" ילד: *בורח* XDDD --- מוכר במקדונלדס: אז...מה בעצם כל התחפושות האלו? אני: מצעד הגאווה היפני!! ---- קיץ 2007 באוניברסיטת ת"א, לקחתי איתי את הפטיש הענק של לאבי, והיה עליו צלב למעלה, אבא הציע שאני אכסה את הצלב בשקית שחורה, ומזל שעשיתי כך לול. מאבטח של הת.מ פ"ת : ..מה זה? נשק? אני: ............................. --- אירוע חנוכה - השקה של אמא"י : -- אישה בלמון גראס:....ז-..א-. ..זה בן או בת? XD (קוספליי היבארי) זה כל מה שעולה לי בראש כרגע. אני חושבת שהכי הרבה תגובות היו באירוע קוספליי שהיה משהו בפומבי. אה כן! המדריכה שעובדת איתי יום-יום במועדונית גרה ברמת אביב ג' בעבר. במקרה! היא הייתה באותו היום עם אמא שלה במרכז שוסטר ...איזה צירוף מקרים "אז אני הולכת למרכז שוסטר, והיו שם חבורה של מוזרים כאלו, הייתה שם אחת עם שימלה בצבע זית , ואחת שיצאו לה קרניים מהראש" "...אר...זה...אני גם הייתי שם" "מה?!? מה עשית שם?? את חלק מהם?" "......כן :> " "גם את היית בתחפושת?" "כן" "הייתי צריכה לדעת שמשהו כזה יבוא ממך , את כזאת את" לפחות היא קיבלה את זה בחיוב XDDDDD