תגובה+שאלה חשובה מאוד!
טוב , אני לא כל כך הרבה זמן בפורום , כך שאני לא יכולה להגיד מה היה לפני. מה שאני כן יודעת ,זה ש- 90% מההודעות כאן הן בסגנון - "תראו את הדולי הראשונה/שנייה/עשירית שלי" . אני בטוחהשכבר ניסו את זה בעבר , אבל מאיפה שאני רואה את זה , הפתרון היחיד הוא כזה : כל יום-יומיים ייפתח שירשור חדש אליו יצורפו כל הבובות החדשות (חסכון בשרשורים
) ,ובראש הדף יהיה כתוב (בגדול!) מא לא לפתוח שרשורים מסוג זה וזה ... חזרה לנושא מתחילת ההודעה - 90% מההודעות הן הודעות שמנוצלות למטרה פרטית ("תקנו לי את השיער" , "איך הדולי הראשונה שלי?") , או הודעות שגם בימים המועטים שאני בפורום , הספקתי לראות כ - 90 פעם ("איפה יש בייסים?" , "מזה דוליז?"). הרבה מהשרשורים החדשים והיצירתיים שפותחים כאן יורדים למטה ... בכל מקרה , לשאלה שלי : אתמול פתחתי שרשור בשם "שרשור דולי-מיוחדות" , בנושא דוליז שצוירו בהשפעת כל מיני. היום חפשתי אותו , כדי לראות אם מישהו הגיב , וגיליתי שהוא נמחק ... מישהו יודע מה קרה לו ?
טוב , אני לא כל כך הרבה זמן בפורום , כך שאני לא יכולה להגיד מה היה לפני. מה שאני כן יודעת ,זה ש- 90% מההודעות כאן הן בסגנון - "תראו את הדולי הראשונה/שנייה/עשירית שלי" . אני בטוחהשכבר ניסו את זה בעבר , אבל מאיפה שאני רואה את זה , הפתרון היחיד הוא כזה : כל יום-יומיים ייפתח שירשור חדש אליו יצורפו כל הבובות החדשות (חסכון בשרשורים