Tinke®Bell

New member
מותק,

זאת רק אני או שלקחת את השיער מאנג´י צ´אן? דברים כאלה צריך לציין.

אני רוצה להגיד

שאת השער הכנתי ממש לבד עבדתי עליו שעות אבל בכל מקרה אם זאת לא היתה דולי 100% שלי לא הייתי מפרסמת אותה בתור דולי שלי

Tinke®Bell

New member
מסכימה ../images/Emo4.gif

אני באמת חושבת שמי שיותר מנוסה בדוליז,באמת תנסה לעבוד על אחת במשך הרבה זמן. אנחנו יכולות יותר,אנחנו פשוט תקועות בשמלות הערב ובמכנסיים המתרחבות. אני קוראת בערך שרשור או שניים בכל עמוד,רק כי אני כבר מתחילה להקיא מהדוליז שחוזרות על עצמם. אני עשיתי בזמן האחרון כמה דוליז די מקוריות,אבל הן לא פורסמו מסיבה אחת בלבד: כיעור

Mooa-Numi

New member
דבר ראשון, חמודות שלי..

אתם יכולות בבקשה, אם לא אכפת לכם, להפסיק לרדת על הפורום
אז קלטנו-הוא מתדרדר-זה לא כמו שהוא היה פעם (אוי הימים שלפני חצי שנה...
), לא כיף להכנס אליו, הוא חוזר על עצמו, בורינג, יאדה יאדה יאדה הו בולשיט
מה יש לעשות? מה אתם רוצות, שאני יסגור את הפורום? שאני ירחיק את הבנות ה"משעממות"? (אסור לי
). אתם רוצות שינוי? סבבה תביאו אותו על עצמכם. אל תשאלו אותי איך, אל תשאלו אותי למה-אני לא אמא שלכם, אני לא אלוהים (טוב נו אני כן), אני בסך הכל ילדה בת 14וחצי שהניק שלה צבוע בכחול ושיש לה גישה לאדמין+ססמא. אז נכון, אני מושלמת-לא נכחיש. אני מבינה את כל הקטע של ההערצה והסגידה והכל-בכל זאת-אני סלבריטי. אבל היי-תפעילו את הדבר המאובק הזה בראש- המואך או משו, ותפעלו לשינוי. תשמעו-יש פה ילדות בפורום שכל הדוליז שלהן נראות קופי. ממש. אבל מה אני יכולה לעשות? להגיד להם בפרצוף? רמזתי בעדינות, בגסות, רמזים שקופים יותר מהבגדים של ג´ינה דייוויס-הם לא קלטו-מה לעשות. חבל.

תראי...

אם הייתי יודעת מה לעשות, הייתי עושה אותו. אני מעלה את הנושא הזה לדיון כדי שנוכל לפתור אותו ביחד, ולא נצטרך לסבול ממנו, כל אחת לחוד וללא פיתרון. בקשר ל"להפסיק לרדת על הפורום"....אנחנו לא "יורדות" עליו. אנחנו מדברות עליו, אולי לא יפה, אבל לרדת על מישהו זה כי זה משעשע, או מצחיק, אבל בנושא הזה אנחנו לא מדברות עליו כי זה מצחיק, אלא כי זה המצב. וצריך לשנות אותו. נקודה.

Alexis14

New member
תראו- יש בנות שאמרו שהטיוטוראלז

סתם גורמים לנו לא להתפתח לבד. אבל נגיד פלטה של צבעים שקופים- זה דבר שיכול לעזור מאוד! גם למתקדמות. ככה זה בפורום- יש מתקדמות ויש מתחילות, ולפעמים גם המתחילות מוצאות טעויות אצל המתקדמות- ובד"כ ההפך, אבל אני חושבת שאפשר להבהיר את הנקודה שמי שלא רוצה ביקורת בונה (גם אם היא קשה) שפשוט לא יפרסם דוליז שלו! ומי שכן- שימשיך לפרסם, ולהתקדם.

motib4

New member
מיכל!

אני מת על ההודות שלך! הן תמיד מפילות אותי מהכסא
ותפסיקו לרדת על הפורום באמת (וזה כן ירידה!).

motib4

New member
ומיכל הצעה בשבילך...

תפני למנהלת הקהילות, נטע, ותבקשי ממנה לשים טאג ליין תמידי מעל השורה האפורה למעלה. אולי קישור לאתר של ענת או מסר שאת רוצה להעביר לכולם לא רק ע"י הודעה מכנה וטאגליין מתחלף.

Mooa-Numi

New member
אני יודעת מיזו נטע ../images/Emo11.gif

ואתה יודע שבדיוק היום חשבתי על זה? + מאוד אהבתי את ההודעה שכתבת בפורום שלך. אני יכולה להשאיל את זה כטאגליין? + אולי כדאי שתקנה כסא עם משענות...

motib4

New member
חחח... האמת שיש לי כזה כסא...

חדש דנדש. קחי בכיף את מה שכתבתי.

motib4

New member
ותעשי לי טובה אישית מיכל...

ותשימי את זה בטאג ליין. ניצול שירשור – פלוס או מינוס?/Ganooov ------------------------ מה טוב בניצול שירשור (ניצלו"ש): 1.בפורומים שיעודם הוא תמיכה או עזרה מכול סוג שהוא, החל מעזרה נפשית וכלה בחיפוש קבצים, יש חשיבות למספר ההודעות החדשות שנפתחות. אם ענו כבר על ההודעה המקורית אז עדיף לנצל את קיומה מאשר להוריד לדף אחר הודעה שעדיין יש בה צורך. 2.עוד סוג של ניצלו"ש הוא לנצל הודעה שהתפתח ממנה דיון לוהט, ואז היא גונבת את מירב תשומת הלב בדף. היא נמצאת רוב הזמן בראש הדף והיא הדבר הראשון ששמים לב אליו, ולכן אם מנצלים אותה אז גם ההודעה המנצלת נמצאת למעלה והיא נהנית מתשומת הלב של ההודעה המקורית. 3.ניצלו"ש מסוג אסוציאטיבי – אני כעיקרון לא רואה בזה ניצול, אלא יותר כהסתעפות דיון רצויה. זה לרוב לא מזיק. 4.ניצול הודעה שעומדת לרדת אבל עדיין לא ענו עליה – אני חושב שזה הדבר היותר מסוכן. הדבר הטוב בזה הוא שההליך יוצר הקפצה של ההודעה המקורית לראש הדף, וככה לפעמים מגיבים גם על ההודעה המקורית. 5.ניצול הודעות של הנהלת הפורומים – הניצלו"ש הטוב ביותר. הסיבות הן אלו: א.הכינוי "הנהלת הפורומים" צבוע בכחול ומשך את העין. ב.לרוב יש גם אייקון בכותרת ההודעה של הנהלת הפורומים. ג.זה די מצחיק. ד.ככה יוצא שההודעה המבזבזת מקום של הנהלת הפורומים מנוצלת למטרות טובות. ה.הנהלה אף פעם לא תקלל אותך בתגובה לניצול, מצד שני – היא גם לרוב לא מגיבה . ו.אף פעם לא מוחקים הודעה של ההנהלה. מה החסרונות בניצלו"ש: 1.אם ענו כבר על הודעת המקור, סביר להניח שעבר חלק לא קטן מתוך 72 השעות שבהן ניתן להקפיץ את ההודעה. וזה גורם לפחות זמן חסד. 2.במקרה של ניצלו"ש דיון, יש סיכויים לא מעטים שיתעלמו מההודעה שלך. 3.ניצלו"ש אסוציאטיבי עלול לגרום לבילבול אצל מי שישיב על ההודעה. 4.ניצול כזה עלול לגרום לזה שלא יגיבו על ההודעה המקורית – די מגעיל. 5.יש אנשים בעלי רתיעה טבעית מהכינוי "הנהלת הפורומים", הם עלולים לחשוב שזה בקשר להודעה של ההנהלה ולא להתייחס. 6.מנהל הפורום לא יכול לשרשר הודעה שכבר משורשרת למקום הנכון. ולסיכום – מתי, ואיך לנצל"ש: 1.אם זהו פורום בעל תעבורה מהירה – שווה לנצל"ש. 2.תמיד עדיף לנצל הודעה שענו עליה, זה לא יגרום לכעס של כותב ההודעה המקורית. 3.אם זה פורום חדש – עדיף שלא לנצל"ש אלא לפתוח הודעה חדשה. המנהל הטרי ישמח לשרשר במקומך. 4.תמיד כדאי לנצל נודעה של הנהלת הפורומים. 5.תמיד לפני ניצלו"ש יש לקרוא לפני הניצול את ההודעה המקורית ואת התגובות עליה, אם ישנן כאלו. 6.אם זו הפעם הראשונה שאתה נכנס לפורום – עדיף שתקרא את כל ההודעות בדף ואת הודעת המנהל, ורק אחרי זה תשקול האם לנצל. ישנם פורומים שבהם ניצלו"ש הוא הנורמה המקובלת והרצויה. וישנם פורומים בהם ניצול הוא דבר פסול מעיקרו.

מויישית

New member
../images/Emo46.gif

אני מדברת בשמי ואם החדשות מרגישות שהם רוצות להשתתף בבקשה... לכל המוכשרות הותיקות והנהדרות והאלה שלא עונות להודעות (הכוונה שעכשיו תענו לי ) אני רוצה להביו משהו-אתם מזלזלות בנו בגלל שאנחנו חדשות.... אז חבל שלא כל אחת יש לה את הכישורים וחבל שאני לא מספיק טובה עם ניסיון בשביל לעשות דולי מקורית...לפי דעתי אתם מבריחות מי פה אנשים -ומה הסיבה? בגלל שהם חדשים....מצטערת מאוד אבל זאת התנהגות ממש סנובית !!!! סליחה אם אני מעליבה אלו העובדות סורי!!!

Ne§t£A GirL

New member
עזבי אותך ילדה...../images/Emo108.gif

שליש מהבנות פה פשוט מגעילות, גם אני מהוותיקות-והסיבה היחידה שאני לא מגיבה היא כי טעויות חוזרות על עצמן, וגם כי לי לא מגיבים לא משנה מה. אז תעשי כמוני-תעשי דוליז להנאתך, בשביל שלא יימחקו לך הודעות, בגלל שהרי-חליל וחסה-שרשור זה דבר קדושששששששששש ואסור שיהיו יותר מדי כאלה!!! חלילה וחסה עלינו... אל תפרסמי אותן כאן, תשאלי אותי באייסיקיו אם את רוצה עצה או משהו [
155424352] כי במילא הן לא יגיבו לך.

Mooa-Numi

New member
עינתוש, כפרה...

מישו זלזל בך? שאומרים חדשות-לא מתכוונים חדשות מבחינת הכמה זמן הם בפורום, מבחינת היכולת וההשתפרות. וגם אם נגיד את "חדשה", אל לא צריכה לקחת את זה כירידה, אלא כהעלבה בונה.

Ne§t£A GirL

New member
או...../images/Emo108.gif

או למשל, יש בנות שלא טרחת בחיים שלך להגיב אפילו לאחת הדוליז שלהן- אני למשל, שאני פה כבר יותר מ4 חודשים [5] ואם הגבת אי פעם לאחת הדוליז שלי- תראי לי רק את התגובה, ואני מתנצלת מראש. וכל העניין של הפורום...זה תלוי באיך הוא מנוהל, ולא שום דבר אחר. TRUST ME.

tiptip4u

New member
אוי! נו באמת!

אם אתן לא אוהבות את הפרום- אל תהיו בו! אני- דיי חדשה- כמה שהדוליז "חוזרות על עצמן" ומכה שזה לא עוזר- לי הפרום מאוד עוזר. יש שלב מסוים שאולי כדי פשוט לעבור שלב- כנראה שאתן הגעתן לשלב הזה. תעברו שלב. תקפצו למעלה. לא יודעת מה תעשו- ואם זה כול כך מפריע לכן- תפתחו פורום משלכן: נגיד בוואלה (מה לעשות- בתפוZ יש. בנענע עוד מעט פותחים או שתציעו את עצמכן) ודיי לרדת על הפרום הזה! עובדה שלי הוא עוזר. עובדה שאת השתי דוליז הראשונות שלי עשיתי בלי הצללה- שיער גושי ובלה בלה בלה (וזה עוד היה עם שתי בנות שעשו המון דוליז בחיהן) איך שהגעתי לפרום למדתי לעשות הצללה, שיער לא גושי, בגד שקוף, בעיקר מהפורום ומהאתר הזה שלכן. ושוב פעם: זה אחלה פרום שמנהלת אחת שגדולה ממני כולה בשנה- אז עליה בכלל לא לרדת כי יש לה חיים.

manga girl

New member
אוקיי ככה

אני לא יודעת מה להגיד כי אני בעצמי לא החלטתי. אחרי הכול אתם אומרות שאם לא נאה לבנות- שלא יהיו פה, אבל מצד שני... אני חושבת שבאמת צריך לעבוד על דולי הרבה זמן אבל לא להגזים- לא צריך לעבוד עליה חודש! אני לדוגמא, לפני שבאתי הסתובבתי ברשת במשך חצי שנה, וקראתי המון טיוטוריאלים ועובדה- אין לי כאלה דוליז מאממות ומדאימות (לקרוא במבטא אורנהדצי) כמו שאולי אתן חושבות שצריכות להיות לי אחרי חצי שנה של שיטוטים. לדעתי הפורום הרסני כי בנות חדשות שבאות הנה פשוט מפתחות תלות בפורום. הן לא מכירות טיוטוריאלים, אתרים וכו´ ופשוט אין להן כלום בלי הפורום (לדוגמא הבנות שמבקשות פלטות ובייסים-לא אישי ונא לא להיעלב) הן לא מפתחות עין ביקורתית על הבובות שלהן ותלויות אך ורק בפורום. אני חושבת שבנות שבאות הנה והן חדשות צריכות פשוט לקחת מעמוד הקישורים כמה לינקים ולהתחיל לשוטט עד שהן בשלות (כן, כן, בשלות!)ואז לחזור הנה. וזהו אולי אחרי זה אני אזכר בעוד משו.

למעלה