ענת, ../images/Emo117.gif

תגידי לי שאת לא באמת מאמינה בקטע הזה.
אני היחידה שרואה מה הולך להיות כאן
איך אנחנו הולכות לקבוע מי תהיה באיזה פורום?! מי תקבע את זה? ואיך אנחנו נגרום לזה שבאמת תהיה הפרדה כזו? בת´כלס כל אחת יכולה להכנס לאיזה פורום שבא לה. את לא יכולה להגיד למישהי לא להיכנס לאחד מהפורומים. וחוצמזה, בהנחה שעשית הפרדה מוחלטת, שגרמת לבנות להבין שרק ככה זה יכול לעבוד, זה דופק לגמרי את החדשות. כי ברגע שיהיה פורום לוותיקות יותר הן לא יכנסו לפורום של המתחילות נכון?! ואז איך המתחילות יתקדמו?

אז כנראה לא הבנת את הקטע.

הרעיון בפיצול הפורום לא היה לעשות פער בין המנוסות לחדשות. בכלל לא! גם הכוונה לא היתה "לדרג" את רמת הניסיון של האנשים פה, הכוונה היתה כזו: -פורום אחד שבו אנשים יוכלו לקבל ולתת תגובות על הדוליז שלהם -פורום אחד בו יוכלו לשוחח על הנושא של דוליז ו*פעם ב-* לשים איזה יצירת מופת, את מכירה את זה - כמו שלפעמים את מוצאת תמונה כל כך מדהימה באינטרנט שאת פשוט *חייבת* להראות אותה לחברים שלך. מובן? אם אחת מנוסה, לדוגמה, הכינה דולי חדשה והיא רוצה תגובות עליה - היא תכניס אותה לפורום של החדשות. אם אחת חדשה, לדוגמה, הקימה אתר חדש ושאווה של דוליז והיא רוצה לפרסם אותו - היא תוכל לעשות זאת גם בפורום של המתקדמות. אף אחד לא *קובע* פה מי יהיה באיזה פורום. פשוט שפורום אחד יהיה לצורך מסויים אחד, והשני ישמש לצורך שני. זה הכל. כמו שיש פורום "בנים בלבד" ויש פורום "בנים בלבד - הכרויות" ככה יהיה "דוליז" ו"הכנת דוליז" (או איזה שם שתבחרו לזה. ז-ה ה-כ-ל.

manga girl

New member
לא כל כך הבנתי

אז פורום אחד יהיה עזרה להכנת דוליז יעני למתחילות והשני להצגת הדוליז- למתקדמות? והמקדמות לא צריכות להשתפר?

עם הן ירגישו שהן צריכות להשתפר...

הן פשוט ייעברו לפורום השני. אפשר להיות בשני הפורומים בו זמנית אתן יודעות...

אוקיי הסבר מפורט יותר:

נגיד הכנת דולי, כן? אבל דולי ממש, אבל ממש ממש, אבל ממש ממש ממש! בואי נומר שאת רוצה לקבל עליה תגובות. אז את שמה אותה בפורום של הכנת דוליז. אחרי שמעירים לך, מגיבים לך, את מתקנת, משפרת, משכללת וכו´ וכו´ - וזה כבר מושלם לגמרי כך שאין יותר מה לשפר אבל את יודעת שחלק גדול מאלה שאת רוצה להראות להם את הדולי אף פעם לא נכנסים לפורום של הכנת דוליז. הם נכנסים רק לפורום דוליז רגיל (הם כנראה לא מתעניינים בהכנת דוליז אלא רק בדוליז עצמם) ואז, תכניסי את הדולי המושלמת והמתקונת וכו´ לפורום הרגיל של הדוליז. כמובן, דברים כאלו יקרו בפורום רק אחת להרבה מאוד זמן, רק כשזה יהיה ממש ממש חשוב, או כשזה יהיה סתם בתוספת להודעה קיימת. הכוונה בצירוף הקובץ בפורום דוליז לא תהיה לקבל תגובה על הדולי - אלא סתם שיראו אותה וזהו. קאפיש?

manga girl

New member
עכשיו שהסברתן

אני נגד. הרעיון ל מתקדמות וכאלה יותר מצא חן בעיניי. תקראו את ההודעות שלי למעלה ניסיתי להסביר את דעתי ולהציג בעד ונגד

דנדוש383

New member
אבל אז...

...שני הפורמים הנפרדים יהיו משעממים! מה שאני אוהבת בפורום זה את הקטע של השילוב בין דוליז כתחביב לבין דוליז כיצירה! (אני יודעת שזה נשמע מטומטם...)

../images/Emo4.gif זה לא נשמע טוב...

לפי איך שאני רואה את זה, אז הפורום לדוליז למתחילות יהיה פשוט כמו שהפורום הזה עכשיו!!! והפורום להכנת דוליז לא מציאותי... כי תראו, אנשים כאן בכלל לא מפרסמים טיפים ודברים כתובים בדרך כלל אז מה פתאום כשיהיה פורום מיוחד בשביל זה אז יצוצו להם כתבות?! ואז הפורום השני יהיה....ריק...סנובי....מרתיע... ובכלל, מה זה נקרא דולי ממש ממש ממש? דולי שעבדתי עליה מלא זמן? ואם את לא תאהבי אותה וה"מתקדמות" יחשבו שהיא ממש טיפשית? אז מה אז??!!? בעעעעעעע אני באמת לא מבינה... נראה לכם שזה יצליח??? כי לי ממש לא........

tiptip4u

New member
"רעיון נהדר!"

להתפלסף על דוליז. על מה יש להיתפלסף??? על צבע שיער? על שיטות? זה דוליז- ד-ו-ל-י-ז-! זהו לא נורא שמתפלספים עליו. זהו תחביב קליל שהור את העניים ומפתח קצת יצירתיות. להפסלסף על זה- הפורום יראה כמו כמה בנות- חבורה של פיריחות שמדברות על צבע שיער ועל התאמת התיק לנעל. (לא אהבתי) זה לא יצליח. תנסו.

tiptip4u

New member
אוקיי

לפצל את הפורום? רעיון נהדר- רק (כתבו את זה כבר) כול (רוב) החדשות (ואו! דולי שנייה שלי!!) יעברו מהר מאוד לפורום של הוותיקות- מה גם שמערכת תפוז בטח לא תסכים. אני כן מעמיקה בקריאה- מאודנעלבתי מזה. מי את שתגידי לי איך אני קוראת??? פשוט כתבתי מעוצבנת- וזאת הטעות שלי- (ונראה לי שגם את כתבת בשעת כעס) יש כמה דברים שכתבתי- לא לעניין ולא במקום אבל חלקם נכונים מאוד! האמת, יותר נעלבתי משכתבת שאני לא מעמיקה ממה שכתבת בתור אגואיסטית. אולי כתבת בתור אגואיסטית- אבל העלבת. זהו חומר למחשבה.

למעלה