חג שמח!!!!!

נ ו ם

New member
למה שנכתוב אותו שוב? גזור+הדבק והנה

בחצר סובבה חזירה את גוריה סובבה היא כל היום היא עושה חח חח חח וגוריה עושים וויוויווי פעם אמר האחד לשני תינוקי לעשות ווי ווי ווי בוא ננסה לעשות חח חח חח תינוקי לעשות ווי ווי ווי ניסו וניסו עד שמתו כולם ומוסר ההשכל די טפשי: אל תנסה לעשות חח חחח חח כשיוצא לך רק ווי ווי ווי!!!

s h e e p i t

New member
גמני חשבתי טבעי !

אבל לא הייתי בטוחה ונעם רשמה טיפשי אז אמרתי - נו מה יקרא אם אני יעתיק ?! אז העתקתי יש מצב שזה טבעי ...

s h e e p i t

New member
חחח... וזה בגירסה שלי...

בחצר סובבה חזירה שמנמנה את גוריה סובבת היא כל היום היא עושה פח פח פח וגוריה עושים וי וי וי עד שאז יום אחד קם אחד הגורים ואמר בחיי זה טיפשי בוא ננסה לעשות פח פח פח תינוקי לעשות וי וי וי הם ניסו וניסו עד שמתו כולם ומוסר ההשכל די טיפשי - אל תנסה לעשות פח פח פח שיוצא לך רק וי וי וי

נ ו ם

New member
לחרבן בחיק הטבע זה טבעי. מה טבעי בל

בלמות מחרחורים?!?

s h e e p i t

New member
חחחחח... הכי טבעי למות....

המילה אומנם לא הגיונית אבל גם אני מכירה את השיר בטבעי למרות שלא הייתי סגורה על זה... כל אחד משנה את השיר קצת ותראי מה יוצא...

נ ו ם

New member
מה זה הפייסנות הזאת?!

"כל אחד משנה קצת את השיר" תילחמי על העקרונות שלך!!! אל תוותרי! רעל בעיניים אני רוצה לראות רותם!!!

s h e e p i t

New member
../images/Emo46.gif מוסר ההשכל הוא טבעי!!!!../images/Emo46.gif

נמאס לי!!! אל תגידי לי מה נכון ומה לא!!! אני יודעת הכי טוב מכולם כאן! *מקללת ... מקללת ... מקללת...* (אם את רוצה דוגמאות אפשר בפרטי) לעזאזל! אל תגידי לי מה נכון ומה לא!!! נמאס! נמאס מכל השטויות שאת ממציאה וחושבת שאת תמיד צודקת ! סיימתי יאללה עושים שולם ? שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם (והנה בשבילך תוספת ששמעתי מאחת החניכות שלי) אבטיח עף לים (אל תשאלי מאיפה הם הביאו את זה... אבל זה כמו עם החזירה)
ועכשיו... לישון ... מחר נוסעים לסבתא בירושלים... =\ מייאש ביותר... ללה טוף!! נמשיך להתכווח מחר....
חג שמייח גח חמש כחדכיחגדליח טוב דיי לישון! ביי יום טוב ללה טוף שנה טובה איצטובל (הייתי חייבת) סתם שאלה.. למה אתם קוראים את כל השטויות שאני רושמת ?! הא ?! הא?! תענו לי! נו!! תענו! נראה לי שתיתי יותר מדי... חחח למי איכפת... ועכשיו באמת ללה טוף סליחה על השיגוע עובר עליי משו לא מוגדר בטח מחר אני לא אזכור שרשמתי את זה... זה תמיד קורה חג שמח ללה טוף ביי נ.ב. לא כולם מושלמים כמוכם ! וכמו מתן!

נ ו ם

New member
וואי אתה טובה בזה.אמא'לה כבר נבהלתי

שולם שולם לעולם. או בגרסא של האחיין המתוקי שלי - קוטג' קוטג' לעולם! בברכת לילה שכולו קוטג'.

THE sky angel

New member
אני לא מאמינה!!! איך זה יכול להיות

שאתם לא מכירים את הקטע הזה אלוהים ישמור?? אני גדלתי על זה!! תמיד אומרים- "שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם אבטיח עם שפם עף לים!" עוד מעט תגידו לי שאתם לא מכירים את הגרסא המצחיקה שמישו אומר משו ואז אומרים לו משו (אני לא זוכרת כרגע! זה מעצבן חצילים!! מישו יכול לעזור לי?!?!) בכולופן אמרים משו ואז ממשיכים- "החמור השתין עלייך והסוס חירבן עלייך!!" חחח יוצא לי להגיד את זה מלא שיט זה מעצבן שזה נמחק מהמוח!!! יש גם את הקטע חחח שמישו מספר בדיחה אז עושים לו- "חה חה חה מוישלה סיפר בדיחה, בואו נצחק מכל הלב כדי שמוישלה לא ייעלב!" (*מוישלה זה הדגמה של שם, שמים שם כל שם אפשרי שרוצים בד"כ של הבנאדם שרוצים להשמיץ!*) חחח אני אחזור!!

THE sky angel

New member
נזכרתי נזכרתי נזכרתי!!!!

זה הולך ככה- "איך עובדים עלייך וקקה בידייך החמור השתין עלייך והסוס חירבן עלייך!", או לחילופין- "הכל חוזר עלייך..." (ואותו המשך...) ויש גם משו שזכור לי טוב מהילדווווווות- "על ראש הגבעה עומדת פרה עושים לה קרניים היא לא מרגישה בא חזרזיר דחף לה גרגיר וכך נולד יצחק שמיר!" משו כזה חחחחחחח...

איי איי איי.. איך הגענו לרמה כזאת?!

את המנהלת של הפורום!! איך את מדברת?!?! שהשם ישמור עלינו אמן! P= *חחחחחחחחחחחחחחח* =)

למעלה