חג שמח!!!!!

rinani

New member
התחרפנת???

לא משנה שבגלל החג הזה השמנתי כמו פרה את רוצה שאני יתאמן על לאכול אין מצב.. אני עדין בטראומה מגל ... תשאלו אותו למה !

rinani

New member
לאכול יותר ממני ???

זה לא מילה הבן אדם אכל 16 המבורגרים איך??? איפה זה נכנס!

איפה נראה לך שזה נכנס?!

בפה..
(תרתי משמע..) וכמו שאמרתי הוא לא אכל.. הוא טרף! (באמת.. 16 המבורגרים.. אפשר לקרוא לזה בדרך אחרת?!)

rinani

New member
חג שמח וכשר לכולם!

והנה כמה שירים לרגל החג סתם כדי שתהנו וגם כי משעמם לי... שמחה רבה: שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע, פסח בא! שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע, פסח בא! תפרו, תפרו, תפרו לי בגד עם כיסים. מילאו, מילאו, מילאו כיסי באגוזים. שמחה רבה... שאול אשאל, שאול אשאל ארבע קושיות שתה אשתה, שתה אשתה ארבע כוסות. שמחה רבה... וכוס גדולה, וכוס גדולה אימי תביא לאליה לאליהו הנביא. שמחה רבה... באגוזים נשחקה: באגוזים נשחקה חג הפסח בא, אם נחשת ומצאת - הם כולם שלך! זוג או פרט, זוג או פרט, נחש, נחש נא, אם נחשת ומצאת - הם כולם שלך! באגוזים נשחקה, חג הפסח בא, לא נחשת, לא מצאת, נוריד משלך! זוג או פרט, זוג או פרט, נחש, נחש נא, לא נחשת, לא מצאת - נוריד משלך! זמר לפסח: הנה כבר בא האביב שמש אורה מסביב ציפור שיר מרננת והרוח סוד תילחש. הנה כבר בא האביב שמש אורה מסביב בהר גיא ועמק נטיילה נשתובב. פסח שוב הגיע שמחה רבה היום, ויין מגביע ארבע כוסות נילגום. פסח שוב הגיע שמחה רבה היום בפתח סב יופיע, ויעלם פתאום. חד גדיא: על גבע רם על ראש התל, חליל רועה שם מחלל מזמור חדש לישראל. ולרועה רק אוהל בד ולו רק גדי, גדי אחד - חג גדיא, חד גדיא! בא כלב-הב צוהל-שואל: "האין מקום גם לי בתל? שמור אשמור יומם וליל! ענו בזמר פה אחד: "תן יד חבר, הב לנו יד!" חד גדיא, חד גדיא! קפץ ובא חתול בילל: "פנו גם לי מקום בתל. מיאו! לא אשב בטל!" ענו השניים פה אחד: "בחפץ לב, חתול נכבד!" - חג גדיא, חד גדיא! על גבע רם, על ראש התל, חרמש נוצץ ומצלצל צליל קציר לישראל, נרימה זמר פה אחד, נניפה עומר בשיר הידד! חד גדיא, חד גדיא!

יש עוד שירים!!

איך יודעים שבא אביב? איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב-סביב ואם רואים שאין עוד בוץ בשבילים ואם רואים שנעלמו המעילים ואם פרג וגם חרצית לכבוד החג קישטו ארצי אז יודעים, אז יודעים שבא אביב, שבא אביב אז יודעים שבא אביב. אז יודעים, אז יודעים שבא אביב, שבא אביב אז יודעים שבא אביב. איך יודעים שבא אביב מסתכלים סביב-סביב ואם רואים המון ידיים רחוצות נושאות סלים כבדים עם יין ומצות ואם שרים שמחה רבה אביב הגיע פסח בא אז יודעים, אז יודעים שבא אביב, שבא אביב אז יודעים שבא אביב. אז יודעים, אז יודעים שבא אביב, שבא אביב אז יודעים שבא אביב. ארבעת האחים ביום בהיר ונהדר, יצאו מתוך ההגדה, חכם ותם, רשע גדול וזה שלא ידע לשאול. וכשארבעת האחים, יצאו לנוע בדרכים, מיד מכל ארבע רוחות פרחים הגיעו וברכות. פגש חכם בחכמה, אהב התם את התמימה, והרשע בתור אישה תפס מרשעת איומה. וזה שלא ידע לשאול, לקח את היפה מכל, שלב ידו בתוך ידה וחזר איתה לאגדה. לאן הובילו הדרכים? היכן ארבעת האחים? בשיר שלנו ידידי אסור לשאול יותר מדי! וזה מה שעולה לי לראש בנתיים.. =) חג שמח! =)

rinani

New member
קטע מצחיק שהיה בארוחה...

בת דודה שלי הקריאה את מה נשתנה ואחרי שכולם היו גאים בה על כך שהגענו ל4 האחים היא החליטה שהיא יודעת גם את הקטע הזה ואז היא שרה את השיר של 4 האחים זה היה מבדר נורא! במיוחד שהיא הגיעה לקטע חכם פגש בחכמה וכל זה אז אבא שלי עושה לה כזה התבלבלת זה לא בהגדה הזאת...

../images/Emo39.gif חג שמח!!../images/Emo162.gif

והמשך חופש נעים לכולם!
ביום בהיר ונהדר יצאו מתוך ההגדה חכם ותם , רשע גדול
וזה שלא ידע לשאול

THE sky angel

New member
חג שמייח ומגניב ב../images/Emo155.gif שיהיה

לכוווולם!! שיהיה חג שמייח, כשר, רגוע שקט וכיפי לכולם!! תצאו,, תבלו, תאכלו הרבה, תהנו.. :) אוהבת המווווווונים!! מור'וש. *אני הולכת להתקלח לכבוד ליל הסדר :) יום טוב!* בהצלחה לכולם בקריאת ההגדה!! לא הבנתי.. זה הולך להיות חג מעצבן אבל יהיה טוב :) העיקר לחייך! תמיד! חג שמיייח!! =)

s h e e p i t

New member
שיהיה לכם חג שמח כמו... ../images/Emo94.gif ?

תנצלו אותו להנות ולעשות מה שאתם באמת אוהבים... ואם סתם משעמם לכם פתאום תמיד תזכרו שהיה יכול להיות יותר משעמם... ואני תמיד כאן כדי לבדר אותכם אז יום טוב שנה טובה צום קל והכי הכי חג שמח נ.ב. זה
לא באמת אליהו... זה סתם שיכור אחד ששתה מה-
בירה... וזה לא באמת שיש לו זקן זה סתם הקצף מהבירה
טוב דיי! אני אפסיק... יפעת שלא תגידי שאני לא מגיבה לך להודעות אפילו הפגנתי מעט יצירתיות
מגמת אומנות שכמותי...

שקסי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חג שמח!! יואו רותם צחקתי עכשיו כ"כ הרבה...

למעלה