חג שמח!!!!!

kedeman

New member
אתה לא מכיר את החגים היהודיים???

קח חג יהודי נורמאלי ושים לב: 1. הם ניסו להרוג אותנו 2. הם לא הצליחו 3. בואו לאכול!!!! חנוכה, פסח, יום העצמאות חוץ מיום כיפור...

שי ממי - הרסת את הבדיחה!

כל חג יהודי אפשר לסכם בכמה מילים- ניסו להרוג אותנו, לא הצליחו, בוא נאכל! יחי ההבדל הקטן!!

באמת יש בפסח משהו דפוק

הכי מעצבן אותי זה שלפי התפיסה של ההגדה וכל המסר בחג הזה- כשאומרים שעלינו לזכור את יציאת מצריים ועוד כל מיני דברים למעשה מחשיבים את כל הסיפור של יציאת מצריים ל-הסטוריה של העם היהודי וזו נקודה רגישה! סיפורי התנ"ך הם לא הסטוריה! אלו סיפורים.

הגעתי לעוד משהו שממש עצבן אותי..

אני ממשיכה לקרוא את ההגדה.. והכלללל אותו דבר!! "הללו את ה'" "שבחו את ה'" תעשו ככה, ה' הוא הגדול מכולם ובלה בלה בלה! אני יודעת שזאת הדת היהודית.. זה ככה בכל התפילות.. אבל זה לא נמאס בשלב כלשהו? כאילו זה כל מה שהם עושים? מהללים את ה'? לא קצת מוגזם..? כשהמשכתי לקרוא ת'הגדה דודים שלי כזה אומרים "היא מתחילה לחזור בתשובה.." אחרי זה.. - בחיים לא! מקווה שלא פגעתי פה באףאחד בהתבטאות שלי.. (אני לא יודעת עד כמה כל אחד פה מאמין בה' וכל זה.. =\)

s h e e p i t

New member
../images/Emo156.gifשיר לפסח.... ../images/Emo156.gif

תקשיבו מרגע לרגע אני מתחילה להשתעמם יותר ויותר.. אז הנה לכם שיר (ואל תצחקו... לא כולם יצירתיים כמוכם) בחצר סובבה לה מצה שמנמנה (כן בטח...) את פרוריה סובבה היא כל היום היא עושה פחץ' פחץ' פחץ' (קול של מצה נשברת) ופרוריה עושים פי פי פי (קול של פרורי מצה נשברים) עד שאז יום אחד קם אחד הפרורים ואמר בחיי זה טיפשי בוא ננסה לעשות פחץ' פחץ' פחץ' מטופש לעשות פי פי פי הם ניסו וניסו עד שמתו שלושתם ומוסר ההשכל הוא טבעי
אל תנסה לעשות פחץ' פחץ' פחץ' שיוצא לך רק פי פי פי
וזה ה... ס-ו-ף חג שמח בתקווה שזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי...

נ ו ם

New member
אני זוכרת:

בחצר סובבה חזירה את גוריה סובבה היא כל היום היא עושה חח חח חח וגוריה עושים וויוויווי פעם אמר האחד לשני תינוקי לעשות ווי ווי ווי בוא ננסה לעשות חח חח חח תינוקי לעשות ווי ווי ווי ניסו וניסו עד שמתו כולם ומוסר ההשכל די טפשי: אל תנסה לעשות חח חחח חח כשיוצא לך רק ווי ווי ווי!!! הא שיר אדיר!!

s h e e p i t

New member
לא לא!

החזירה הבוגרת עושה פח פח פח לא חח חח חח חוץ מזה השיר על המצה יותר טוב ואם לא מצה אז שיניתי לכבשה בחצר סובבה לה כבשה שמנמנה את גוריה סובבת היא כל היום היא עושה מהה מהה מהה וגוריה עושים מי מי מי עד שיום אחד קם אז אחד הגורים ואמר בחיי זה טיפשי בוא ננסה לעשות מהה מהה מהה תינוקי לעשות מי מי מי הם ניסו וניסו עד שמתו כולם ומוסר ההשכל די טפשי: אל תנסה לעשות מה מה מה כשיוצא לך רק מי מי מי!!! חייבת להגיד... אני מכירה את זה במילים קצת שונות... אבל עדיין דיי דומה...

אז החזירה שלך מיוחדת ../images/Emo3.gif

שלי עושה חח חח חח ותמיד שהיינו שירים את השיר הזה אני הייתי מסתבכת והיה יוצא לי חיויוי , וכמעט הייתי נחנקת

נ ו ם

New member
תראי רותם

יש לי קצת יותר ניסיון חיים ממך, אפשר אפילו לומר שעבר עלי הרבה בחיים - פגשתי כמה וכמה חזירות בחיי וכולן עשו חח חח חח! (חוץ מאחת שמדי פעם נפלט לה חי אבל זה בגלל התקופה שלה בהודו שלא נדע נדפק לה שם קצת המוח את יודעת איך זה...) אני חושבת שהחזירה שלך סובלת מסימפמטומים משונים אני יכולה להמליץ על וטרינר ממש טוב שיכול לטפל בזה.

s h e e p i t

New member
תצחקו תצחקו ! החזירה שלי מיוחדת ../images/Emo3.gif

לא כמו כל האחרות עושות חח חח החזירה שלי - שלא כמו שלכן לא עושה ח"ח של עושה פ"ח (פיתה חומוס)
אז אם אתם רוצים תישארו עם החזירה שלכם שעושה סתם חח פשוט אני לא מחליפה שום חזירה שעושה פיתה חומוס במיוחד עכשיו בפסח

המשך

אני ממש רוצה ללמד את החניכים שלי את השיר הזה כי אותי לימדו אותו בתור חניכה. שיר מעולה! אני ממש מתגעגעת אליו....

למעלה