אהבתי ת'כתום השמאלי ביותר.. =))) כל הכבוד רותם על היצירתיות! וכדאי להגיד לפסח שפורים עבר ושהוא כבר לא צריך להיות מחופש לחנוכה.. P= (שילוב של 3 החגים יחדיוַה! =)
שכולם צריכים להתנהג כאילו "כולנו יצאנו ממצריים" והתאחד סביב זה שכל העולם שונא אותנו. היום בערב כשתקראי את ההגדה תשימי לב מה שאת קוראת ותתעמקי במילים. (חכם רשע תם ושאינו... יש מאחורי זה משהו... ) אחר כך תחליטי אם את מתחברת להגדה או לא
בכל אופן ננסה שוב... אף פעם לא התעמקתי במילים אולי... אני דיי עסוקה בלהצחיק את עצמי ולקבל צעקות מכולם בשביל שאני אשתוק... בכל אופן אני יודעת פחות או יותר מה הולך שם... (אחרי הכל...) אני אנסה היום להקשיב יותר... ואני אחזור אלייך עם תשובה... וחוץ מזה... העולם באמת שונא אותנו .. אז ? =\ זאת עובדה...
א. לא בכל מקום שונאים אותנו, ובמקומות שכן אז יש גם כאלה שאוהבים אותנו. באותה מידה אני יכול לומר שכל העולם אוהב אותנו. ב. למה שונאים אותנו? יש את אלה ששונאים אותנו בגלל סיבות גזעניות מטומטמות. אבל יש גם את אלה ששונאים את ישראל בגלל מעשים שהם באמת פגיע במוסר. ג. את יכולה למצא בכל מקום בנאדם שיגיד לך שהוא שונא מדינה מסויימת.
ברוב המקומות... אתה יכול לשמוע כל הזמן שמדברים על זה תמיד יש חוקים ודברים שמופנים ליהודים ולא לאחרים... לא נורא ... יעבור ותפסיק לרשום לי בסעיפים זה מלחיץ אותי
עכשיו אחותי מחפשת את האפיקומן שהחבאתי לה.. חיחי.. אני רשעית קטנה..! שיט היא מצאה.. חח טוב חפיץ אממ היה נחמד, נגמר מהר.. באסה שאחי לא פה =\ אבל חפיף יהיה טוב... שאלה- מישו קורא את כל ההגדה גם אחרי האוכל??..