חג שמח!!!!!

חחחחחחחחחח

אהבתי ת'כתום השמאלי ביותר.. =))) כל הכבוד רותם על היצירתיות! וכדאי להגיד לפסח שפורים עבר ושהוא כבר לא צריך להיות מחופש לחנוכה.. P= (שילוב של 3 החגים יחדיוַה! =)

נ ו ם

New member
מזכיר לי שפעם בתחפשתי ליום העצמאות

בפורים :) זה היה כיף! (וחברה שלי התחפשה לשבועות).

חופש שמח לכולם!

שונא את פסח! הכי חג של "כולנו קורבנות" ו " אלא שבכל דור ודור באים עלינו לכלותינו"

זה חג כזה

שכולם צריכים להתנהג כאילו "כולנו יצאנו ממצריים" והתאחד סביב זה שכל העולם שונא אותנו. היום בערב כשתקראי את ההגדה תשימי לב מה שאת קוראת ותתעמקי במילים. (חכם רשע תם ושאינו... יש מאחורי זה משהו... ) אחר כך תחליטי אם את מתחברת להגדה או לא

s h e e p i t

New member
לעזאזל! רשמתי תגובה וזה נמחק...

בכל אופן ננסה שוב... אף פעם לא התעמקתי במילים אולי... אני דיי עסוקה בלהצחיק את עצמי ולקבל צעקות מכולם בשביל שאני אשתוק... בכל אופן אני יודעת פחות או יותר מה הולך שם... (אחרי הכל...) אני אנסה היום להקשיב יותר... ואני אחזור אלייך עם תשובה... וחוץ מזה... העולם באמת שונא אותנו .. אז ? =\ זאת עובדה...

אני לא...

א. לא בכל מקום שונאים אותנו, ובמקומות שכן אז יש גם כאלה שאוהבים אותנו. באותה מידה אני יכול לומר שכל העולם אוהב אותנו. ב. למה שונאים אותנו? יש את אלה ששונאים אותנו בגלל סיבות גזעניות מטומטמות. אבל יש גם את אלה ששונאים את ישראל בגלל מעשים שהם באמת פגיע במוסר. ג. את יכולה למצא בכל מקום בנאדם שיגיד לך שהוא שונא מדינה מסויימת.

s h e e p i t

New member
לא אמרתי שבכל מקום שונאים אותנו...

ברוב המקומות... אתה יכול לשמוע כל הזמן שמדברים על זה תמיד יש חוקים ודברים שמופנים ליהודים ולא לאחרים... לא נורא ... יעבור ותפסיק לרשום לי בסעיפים זה מלחיץ אותי

fresh mishmesh

New member
אם כבר, אז גרמניה של 35...../images/Emo3.gif

נגמר הסדר... עכשיו קינוחים וכאלה...

THE sky angel

New member
חח גם אצלנו.. יחסית מהר השנה!

עכשיו אחותי מחפשת את האפיקומן שהחבאתי לה.. חיחי.. אני רשעית קטנה..! שיט היא מצאה.. חח טוב חפיץ :) אממ היה נחמד, נגמר מהר.. באסה שאחי לא פה =\ אבל חפיף יהיה טוב... שאלה- מישו קורא את כל ההגדה גם אחרי האוכל??..

למעלה