חג שמח!!!!!

אפשר לנסות!! זה ממש מעיק לקרוא ככה

את הכותרת ותוכן ההודעה.. אתם לא חושבים? כל מילה בשורה אחרת..!

"חה חה חה.. מירון ווידיסלבסקי סיפר

בדיחה. בואו נצחק מכל הלב שמירון ווידיסלבסקי לא יעלב!" עכשיו נסו לשיר את זה מהר! עכשיו נסו מהסוף להתחלה! הקבוצה שלי הצליחה

הגרסה

שאני מכירה בחצר סובבה חזירה שמנמנה עם גוריה סובבה היא כל היום היא עושה פח פח פח (רותם צודקת!!!) וגוריה עושים וי וי וי עד שבוקר אחד קם אחד הגורים ואמר בחיי זה טיפשי בוא ננסה לעשות פח פח פח תינוקי לעשות וי וי וי הם ניסו וניסו עד שמתו שלושתם ומוסר ההשכל הוא טיבעי(!!) אל תנסה לעשות פח פח פח כשיוצא לך רק וי וי וי זהו! זוהי הגרסה!! (תנסו אותה עם המנגינה.. תראו שזה מסתדר הכי הכי טוב!!! בקשה יפעת! מצטערת שלא הייתי פה לפני כדי לעזור! אוהבתת וחג שמחחח
=)

נ ו ם

New member
נו באמת את חושבת שמישהו יקנה את

השטויות האלה?! פגשת פעם חזירה שעשתה פח פח פח?

s h e e p i t

New member
אפשר לעשות מזה סקר!

שי רצית סקר חדש... הנה!
איך החזירה עושה ?! *חח חח *פח פח *חר חר *אויינק אויינק

זורקה

New member
תקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אז ככה... לא ישעתי שעוד מישהו מכיר את השיר על החזירה השמנמנה! אני ממש בשוק טוטאלי! חשבתי שזה משהו שרק אני מכירה וחברי לשכבה בגמלא...אף פעם לא פגשתי עוד מישהו שמכיד את זה! פשוט כשהיינו בכיתה ד', אחותי הגדולה שהדריכה אותנו לימדה אותנו את זה! ועכשיו לגרסה שלי: (יפעת- יש בה את "מוסר ההשכל הוא טבעי") היה הייתה חזירה שמנמנה כל היום סובבת היא כל היום עושה היא רק חח חח חח חח וגוריה עושים ווי ווי ווי כל היום עושה היא רק חח חח חח חח וגורה עושים ווי ווי ווי יום אחד התכנסו הגורים ואמרו אחד לשלישי בוא ננסה לעשות חח חח חח תינוקי לעשות ווי ווי ווי בוא ננסה לעשות חח חח חח תינוקי לעשות ווי ווי ווי ניסו וניסו עד שמתו כולם מוסר ההשכל הוא טבעי אל תנסה לעשות חח חח חח אם יוצא לך רק ווי ווי ווי אל תנסה לעשות חח חח חח אם יוצא לך רק ווי ווי ווי זהו! וואי איך התרגשתי!

לא לא לא לל לא!!!

מה קורה איתכם עם כולכם??? זה לא השיר! זו גם לא המנגינה! כי זה פשוט לא הגיוני! ככה זה באמת: "פעם היתה חזירה שמנמנה שגורה עשו 'וי וי וי' כל היום, כל היום היא עשתה 'חר חר חר' וגוריה עשו 'וי וי וי' יום אחד קם אחד הגורים ואמר: "זה טפשי לעשות 'וי וי וי'! בוא(ו) ננסה לעשות 'חר חר חר', זה טפשי לעשות 'וי וי וי'. הם ניסו וניסו עד שמתו כולם ומוסר ההשכל הוא טבעי: אל תנסה לעשות 'חר חר חר' כשיוצא לך רק 'וי וי וי'." באמת.. שימו לב! לילה טוב

s h e e p i t

New member
ואתם צחקתם על החזירה שלי!!

שעושה פח פח פח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח של גילי עושה חר חר חר חחחחחחחחחחח אתם רואים! החזירה שלי כבר לא כזאת מוגבלת לעומת של גילי...

למעלה