שירשור שאלונים

OoPineapplEoO

New member
עונה../images/Emo183.gif

שם מלא: ליטל גרוס
כינוי באיי סי קיו: •ליטלע• גיל: 13 ו5 חודשים מזל: תאומים
תאריך לידה: 11.6 מאכל אהוב הכי הכי: המון
שיר הכי אהוב: יש מלא
שיר של הבויז הכי אהוב: את האחת. [למרות שלא שמעתי אותו חודשים
] אם איזה שמפו את חופפת? הד&שולדרס וכשמתחשק לי הרבל אסנס מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? גבינה צהובה רולז
איזה ירק את הכי אוהבת? מלפפון
איזה פרי את הכי אוהבת? מלוןD: אוהבת שוקולד? לצערי כן, אחרת איך תסבירו את השומנים שלי?
בויז אהוב הכי אחי: ערן זמרת אהובה: נינט
זמר אהוב:
איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: בריטני ספירס מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! האלופה;; רואה ויוה? כרגע לא. הייתי מכורה לויוה בכיתה ג'
אם כן איזה סדרות בויוה? - באיזה פורומים את? גיים בויז [לההה] וורד פלדמן
מה אכלת היום לצהרים? כלום מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? לא יודעת שחברה באה אליך מה אתן עושות? ביד
עם מי רבת פעם אחרונה? עם אף אחד
מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? יש יותר מידי, סורי. מה החלום שלך? המון דברים. מה המילה הראשונה שאמרת? אני מניחה שאבא אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? שום ארץ, אני מתה על בית. איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: לא יפהS: איי סי קיו או מסנג'ר? זה בא בתקופות, כרגע מסנ
לחמניה או פיתה? לחמניה שווארמה או פלאפל? פלאפלDDDDDDDDDDDDDD: חומוס או טחינה? טחינה~!@#$%^&*) כלב או חתול? כלב, שונאת חתולים>< שמן או רזה? רזה, אבל עד גדול מסוים. מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? שוקו חם
מים או קולה? מים דילב או דילב?
ביחושית או ביחוש? ביחוש. כי ביחוש יש רק אחד! ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש... אני אוהבת אותך המון המון?! לא נראה לי שאת מסמפטת אותי כל כך
הודגש באמצעות מדגישומטיק שעושה ביד

למה זה לא נשלח? עונהנה../images/Emo80.gif

שם מלא: דושית יוסף!! כינוי באיי סי קיו: דושית יוסף גיל:12 עוד 98 ימים מזל: דלי תאריך לידה: 15.2.1995 מאכל אהוב הכי הכי: שניצל.. שיר הכי אהוב: תודה לך שיר של הבויז הכי אהוב: כשתתעיפי מהעולם אם איזה שמפו את חופפת? הוואי מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? גבינה או שוקולד איזה ירק את הכי אוהבת? זיתים איזה פרי את הכי אוהבת? תפוז אוהבת שוקולד? מן הסתם.. בויז אהוב הכי אחי: דושי שלי.. זמרת אהובה: ממ....דין דין אביב זמר אהוב: דושי יוסף איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: ג'קו איזנברג ובגלל הכתבה הפסקתי מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! האלופה רואה ויוה? ברור אם כן איזה סדרות בויוה? רובי באיזה פורומים את? רק של הבויז..!! מה אכלת היום לצהרים? ממ...קציצות בפיתה מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? דגים שחברה באה אליך מה אתן עושות? רוקדות על השטיח ריקוד עם מי רבת פעם אחרונה? מזמן לא רבתי.. מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? אדם מה החלום שלך? לשיר בדואט עם דושי מה המילה הראשונה שאמרת? אבא אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? שום ארץ..!! אני אוהבת את ישראל אבל אם כבר? אז הודו איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: טל איי סי קיו או מסנג'ר? איסיקיו ברור לחמניה או פיתה? לחמניה שווארמה או פלאפל? פלאפל חומוס או טחינה? לא זה ולא זה כלב או חתול? חתול שמן או רזה? רזה מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? נס קפה מים או קולה? קולה דילב או דילב? דילב ביחושית או ביחוש? ביחוש/ית ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש... ברורורורורורור מתה עליך... אם זה זה.. יחיחי זהו אני סיימתי דושית יוסף היחידה =]

אופסי..תיקון!!../images/Emo80.gif

זה לא שיר אהוב של הבנים כשתתעיפי מהעולם!! זה תני לי סיבה..תעיתי.. דושית יוסף היחידה =]

עונהנהנה ../images/Emo3.gif

:p חחח כל הזכויות שמורות לה :)
שם מלא
נופר בוסקילה הנסיכה :]
כינוי באיי סי קיו
הסלב של לינוש :)
מזל
בתולה שליטה אחי
תאריך לידה
26.8 תאריך עם הרבה הרבה כבוד :p
מאכל אהוב הכי הכי
הכל חח סתם תנו לחשוב יש הרבה:D
שיר הכי אהוב
הכי הכי !?rock this party
שיר של הבויז הכי אהוב
גליה :D
עם איזה שמפו את חופפת
נאממ כל מיני פינוק ורוד :p
מה את שמה בסנדוויץ לבצפר
אמא עושה הכי טעים :D גיוונים
איזה ירק את הכי אוהבת
גמבה יאמיי
איזה פרי את הכי אוהבת
נוו הכתום ההוא :D אהה אפרסמון ברר
אוהבת שוקולד
המוןן ולבןן !
בויז אהוב הכי אחי
אושריי חח ברור כאילו
זמרת אהובה
נאממ נינטיב ?!
זמר אהוב
אבי גואטה
איזה מפורסם הערצת לפני הבויז
נאמ לא זוכרתת
מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה
אממ משחק החיים ?!
רואה ויוה
הכי לעע
אם כן איזה סדרות בויוה
בעע
באיזה פורומים את
רק זהה !
מה אכלת היום לצהרים
שניצל ופתיתים עם קטצ'ופ :D
מה הדבר הכי מגעיל שאכלת
נאממ :\
שחברה באה אליך מה אתן עושות
מזדיינות חח מה לא עושות :D
עם מי רבת פעם אחרונה
ד י ל ב
מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם
אמא ואבא :]
מה החלום שלך
נאממ יש הרבהה
מה המילה הראשונה שאמרת
קקה חח מי זוכר?!
אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?ישראל כי אין לנו ארץ אחרת :D
איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך
[בכל כיתה יש אחד כזה]:חחח ואם הוא יכנס לפה :S טוב ניגמר בר' מתחיל בד' ובאמצע יש ו' חח דור לאילגים !
איי סי קיו או מסנג'ר
מסנג'ר בארורר
לחמניה או פיתה
ביגלה
שווארמה או פלאפל
שווארמה :D
חומוס או טחינה
חומוס
כלב או חתול
כלב ברר חתול זה מגעיל
שמן או רזה
נאממ גם וגם הכי יפה !:D
מחשב או טלויזיה
מחשבב
נס קפה או שוקו
נסס
מים או קולה
קולה
דילב או דילב
שתיהם
ביחושית או ביחוש
נאממ מי אילו :D חח סתם ביחושית!
ו-ל-ס-י-ו-ם
היי את כן כן את נווו את יודעת ש...
אני אוהבת אותך המון המון
כההה כהה אנ'דעתת D:
אוהבת את כולכםם שבת שלום נסיכות שלי נופרושלכם לצח נצחים
הא וזאתת שלמעלה.. נעמה אנערף.. ישבו לעשות את זה הרבה זמן , את לא רוצה אל תעני את רוצה תעני ואל תספרי לכולם מה את חושבת על זה
ביי ביי

חחחחחחחח אורי חזקייה ?../images/Emo210.gif

ואאאאאי איזה מצחיק גם אני רואה XXXXXXXD חחחחחחחחחחחח הכי מצחיק הזה של הטיול השנתי
חחחחחחחחחחח תצטלמו עם הפיתות XD

למעלה