OoPineapplEoO
New member
עונה../images/Emo183.gif
שם מלא: ליטל גרוס
כינוי באיי סי קיו: •ליטלע• גיל: 13 ו5 חודשים מזל: תאומים
תאריך לידה: 11.6 מאכל אהוב הכי הכי: המון
שיר הכי אהוב: יש מלא
שיר של הבויז הכי אהוב: את האחת. [למרות שלא שמעתי אותו חודשים
] אם איזה שמפו את חופפת? הד&שולדרס וכשמתחשק לי הרבל אסנס מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? גבינה צהובה רולז
איזה ירק את הכי אוהבת? מלפפון
איזה פרי את הכי אוהבת? מלוןD: אוהבת שוקולד? לצערי כן, אחרת איך תסבירו את השומנים שלי?
בויז אהוב הכי אחי: ערן זמרת אהובה: נינט
זמר אהוב:
איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: בריטני ספירס מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! האלופה;; רואה ויוה? כרגע לא. הייתי מכורה לויוה בכיתה ג'
אם כן איזה סדרות בויוה? - באיזה פורומים את? גיים בויז [לההה] וורד פלדמן
מה אכלת היום לצהרים? כלום מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? לא יודעת שחברה באה אליך מה אתן עושות? ביד
עם מי רבת פעם אחרונה? עם אף אחד
מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? יש יותר מידי, סורי. מה החלום שלך? המון דברים. מה המילה הראשונה שאמרת? אני מניחה שאבא אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? שום ארץ, אני מתה על בית. איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: לא יפהS: איי סי קיו או מסנג'ר? זה בא בתקופות, כרגע מסנ
לחמניה או פיתה? לחמניה שווארמה או פלאפל? פלאפלDDDDDDDDDDDDDD: חומוס או טחינה? טחינה~!@#$%^&*) כלב או חתול? כלב, שונאת חתולים>< שמן או רזה? רזה, אבל עד גדול מסוים. מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? שוקו חם
מים או קולה? מים דילב או דילב?
ביחושית או ביחוש? ביחוש. כי ביחוש יש רק אחד! ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש... אני אוהבת אותך המון המון?! לא נראה לי שאת מסמפטת אותי כל כך
הודגש באמצעות מדגישומטיק שעושה ביד
שם מלא: ליטל גרוס