שירשור שאלונים

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifשאלון ביחושית../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

:p חחח כל הזכויות שמורות
לי
שם מלא:
כינוי באיי סי קיו:
תאריך לידה:
מאכל אהוב הכי הכי:
שיר הכי אהוב:
שיר של הבויז הכי אהוב:
אם איזה שמפו את חופפת
?
מה את שמה בסנדוויץ לבצפר?
איזה ירק את הכי אוהבת?
איזה פרי את הכי אוהבת?
אוהבת שוקולד?
בויז אהוב הכי אחי:
זמרת אהובה:
זמר אהוב:
איזה מפורסם הערצת לפני הבויז:
מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?!
רואה ויוה?
אם כן איזה סדרות בויוה?
באיזה פורומים את?
מה אכלת היום לצהרים?
מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?
שחברה באה אליך מה אתן עושות?
עם מי רבת פעם אחרונה?
מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם?
מה החלום שלך?
מה המילה הראשונה שאמרת?
אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?
איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה
]:
איי סי קיו או מסנג'ר?
לחמניה או פיתה?
שווארמה או פלאפל?
חומוס או טחינה?
כלב או חתול?
שמן או רזה?
מחשב או טלויזיה?
נס קפה או שוקו?
מים או קולה?
דילב או דילב?
ביחושית או ביחוש?
ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש...
אני אוהבת אותך המון המון?!
חחח ביחושית

שאלון דיי ארוך....תענו..

תענו לי.. מנהלות? תשרשרו אחר כך... כי לא ידעתי לאן לשרשר..יחיחי אני יענה אחר כך... השאלון: מה קורה ? מה שלומך ? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אהה.... מתי זה היה ? שומע מוזיקה ? למה ? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? האאאא... עם מי ? אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ושקרים לא לבנים :p ? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ולא תגיד לו את זה בפנים ? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? ומה יש לך ? הולכים עם צעיפים ? וכובעים ? כפפות ? מה עדיף, חורף או קיץ ? גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? שותה קולה ? ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ומה הכי מעפן ? אוהב ללכת לים ? ולבריכה ? נכון אתה מתגעגע ? לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? איזה הכייייייי הכי ? עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ובחופשים ארוכים ? מנהל פורום ? איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ? ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? איזה ? ילדותי ? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? ועל בנים עם שיער ארוך ?
קרדיט לפורום סקרים ושאלונים

עונה לפוטנההה../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

:p חחח כל הזכויות שמורות לי
שם מלא: רותם אסייג כינוי באיי סי קיו: רותם :] גיל: עוד 3 חודשים 15 מזל:דגים . תאריך לידה: 25.2.92 מאכל אהוב הכי הכי: קוסקוווווווס שיר הכי אהוב: ואואוא יש הרבה , כל השירים של נינט
, כל השירים של אביב גפן
, כל השירים של היהודים
וכל השירים של עברי לידר
, חחחחח שיר של הבויז הכי אהוב: תני לי סיבה אם איזה שמפו את חופפת? פינוק מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? חביתה איזה ירק את הכי אוהבת? מלפפון איזה פרי את הכי אוהבת? תפוווווח אוהבת שוקולד? ככככככככן בויז אהוב הכי אחי: אושרי זמרת אהובה: נ י נ ט
מ.ו.ש.ל.מ.ת
זמר אהוב: אביג גפפפןןןןןן
איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: מייקלואיס? חח אני אוהבת אותו גם עכשיו :p מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! משחק החיים :] רואה ויוה? כבבר לא . אם כן איזה סדרות בויוה? ראיתי רבלדה אבל זה נגמר . באיזה פורומים את? גיימבויז , נינט , אביב גפןן , ובמלללא קומונות
מה אכלת היום לצהרים? עדיין לא אכלתי XD מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? חציל ?! =| שחברה באה אליך מה אתן עושות? חחחחחחחחח משתגעות XD חחחחחח עם מי רבת פעם אחרונה? לא יודעת מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? אמא :] מה החלום שלך? מה המילה הראשונה שאמרת? את השם של סבתא שלי
אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? צרפת . איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: חחחחחחחחחחחחח , אלידור XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איי סי קיו או מסנג'ר? אייסי :] לחמניה או פיתה? לחמניה . שווארמה או פלאפל? שווארמה חומוס או טחינה? חומוססססס כלב או חתול? כלב שמן או רזה? שמןןןןןן
מחשב או טלויזיה? מ ח ש ב נס קפה או שוקו? שוקו מים או קולה? קולה דילב או דילב? דילבבבבבבב ביחושית או ביחוש? ב י ח ו ש י ת
ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש... אני אוהבת אותך המון המון?! חחחחח גם אני אוהבת פוטנה רזזזזזזה ((((((:) חחח ביחושית

דנה11222

New member
עונה:]

מה קורה ? אחלה מה שלומך ? סבבה יווווופי ! טופי :] אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 11 וחצי וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? ח' אדר 2\8 נירליי אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? מיתכתבת באייסי חח חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? טוסט אהה.... מתי זה היה ?וואו מה ניראה לך שהיסתכלי בשעון!? שומע מוזיקה ? לע.. למה ? ככההה איזה שיר ?אבל אמרתי שאני לא שומעת לא?! תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אמ.. האאאא... עם מי ? אמ.. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?כע ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כע ושקרים לא לבנים :p ? לע.. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ברורר!! ולא תגיד לו את זה בפנים ? גם יגיד יגם יראה!! איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ? חלק מתולתל :] הולכים עם צעיפים ?לע.. השיער שלי הוא הצעיף [יש לי שיער ארוך] וכובעים ? לע.. כפפות ? כע אבל אני לא חנונית!! אם חצי לא שלם! מה עדיף, חורף או קיץ ? חורףף גמאני חושבת שחורף זה חרא-- למה?! אמרתי שחורף זה סבבה!! שובניסט ? ?? פמינסט ? ?? אוהב מיץ תפוזים ? לע.. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? כע.. לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כע.. שותה קולה ? כעע ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אמ..לע.. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! סתםם כי בא לי:] אני אישית מכורה... אה..אוקי גמאני.. איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תפוז ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ... ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ... ומה הכי מעפן ?... אוהב ללכת לים ?לע.. ולבריכה ? לעע נכון אתה מתגעגע ? לע.. לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. חבל :[ אוהב שוקולד ? לע.. איזה הכייייייי הכי ? לבן.. עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לע..וגם ביביסיטר לא!! במה ? אבל לא עבדתי!!! איזה מגמה אתה בבצפר ? מזה מגמה?! ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? חשבוןן ואנגליתת אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ספורט מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? אמ... ובחופשים ארוכים ? 6 7 חעחע מנהל פורום ? מה? איזה ? ? וקומונה ?? בלוג יש ?? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? כל מינני :] וזמר\זמרת\להקה ? איזה זמרת אני אוהבת?! אז שירי מימון את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? גיים בויזזז כמה סקרים כתבת לפה ? אמ.. וכמה ענו עליהם ? הרבה ? אמ.. מאמין באלוהים ? ברורררררררר אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כעע מה גורם לך לחשוב ככה ? אמ... מי המורה האהובה עלייך ? אין!! והשנואה ? כולם!! ומה הצבע האהוב עלייך ? ורוד ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לע.. איזה ? לע.. ילדותי ? לע.. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער ועל בנים עם שיער ארוך ? יפה.. וואו שאלות טיפשיות לגמרי!! אבל משעמם לי אז עניתי..:]]

עונההה

מה קורה ? הכל טוובב מה שלומך ? שורדייםם=] יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? בת !! 13 וחציי.. וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 20.1.93 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוזיקהה =] חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? מממ.... במבה=] אהה.... מתי זה היה ? לפני שעה.. שומע מוזיקה ? כ-ן תמידדד למה ? כובעע :) איזה שיר ? לילה לבן <== עידן יניב! תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפניי אממ.. שעה וחצי.. האאאא... עם מי ? בת דודהה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? שקר זה שקררר ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן.. ושקרים לא לבנים :p ? כן.. לכולם יוצא לשקרר בסופו של דבר! נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כןןן ולא תגיד לו את זה בפנים ? לאא פדיחהה.. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלקק! ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ? לפעממייםם .. וכובעים ? בקושיי...... כפפות ? לאא להגזים!! מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץץץץץ ברור גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לע.. פמינסט ? מזה?? חח אוהב מיץ תפוזים ?כןן.. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכככוןןן !! לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כןן שותה קולה ? יאססס ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? ייאססס אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כייי אני אוהבתתת=]]]]]]] אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תפווזז! חחח ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? בנננננהה..לא? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? שמשש, יםם, בריכהה , ארטיקייםם , גלידותת..וככוו'' ומה הכי מעפן ? לפעמייםם חםם מידי ומזיעים וכל הזמן רוצים להיתקלח במים קקררחח חחחח אוהב ללכת לים ? כן ולבריכה ? ככןןןן נכון אתה מתגעגע ? מאודד לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כןןןןןןןןןןןןן איזה הכייייייי הכי ? שוקולד לבבןן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] ללאאא במה ? X איזה מגמה אתה בבצפר ? X ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מה לאא ?! אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אאממ.. מתמטיקההה...... חחחחחחחחח מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11-12 ובחופשים ארוכים ? 12-1 מנהל פורום ? לאא.. איזה ? X וקומונה ? לאא בלוג יש ? לאא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופ.. היפ הופ.. וזמר\זמרת\להקה ? גיימבבוייז כאילו ד'הה =] את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? ג-י-י-מ-ב-ו-י-זזזזזזזזזזז כמה סקרים כתבת לפה ? כלוםם וכמה ענו עליהם ? הרבה ? X מאמין באלוהים ? ברור אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כהה... מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעעתת.. מי המורה האהובה עלייך ? למתמטיקה.. כי היא מפג'ררתת והשנואה ? המורהה שליי ומה הצבע האהוב עלייך ? כחול ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? חעחע יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לעע.. איזה ? X ילדותי ? לאא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? - אממ. .רגיל.. ועל בנים עם שיער ארוך ? מה הם ג'קו?! חחחחחחח סתם סבבה למה לא? חפייררההה =]

טוששש

New member
../images/Emo221.gif עונה....

מה קורה ? הכל טוב! מה שלומך ? מצויין! יווווופי !
אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15 + וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 14.1.91 יש תאריך לידה לא מדוייק?! חחח אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוסיקה. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? קרמבו חחח אהה.... מתי זה היה ? ממש לפני דקה :] שומע מוזיקה ? כןן
למה ? כי בא לי... איזה שיר ? עידן יניב-לילה לבן. תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני שעה בערך האאאא... עם מי ? חברה. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?בדוגרי שקר זה שקר אבל תמיד יש את השקרים הקטנים...חחח ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? יצא..
ושקרים לא לבנים :p ? לא,אני מעדיפה להגיד הכל בפנים...! נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לא, אני אתנהג איתו רגיל ומין הסתם לא יתחבר יותר מידי... ולא תגיד לו את זה בפנים ? אם זה משהו שממש מציק אז כן אבל אם זה נסבל אז לא
איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? אני מאוד אוהבת חלק :) ומה יש לך ? גלי חח הולכים עם צעיפים ? כן וכובעים ? לפעמים כפפות ? לא להגזים חחחח מה עדיף, חורף או קיץ ? אין על חורף!!!! גמאני חושבת שחורף זה חרא - לא חשבתי ככה
שובניסט ? לא :/ פמינסט ? כן! אוהב מיץ תפוזים ? לא ממש... נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? אם את אומרת חחח לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? לא,עכשיו אני אפסיק
שותה קולה ? ברור מי לא?! ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אכן כן
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים... אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? בננה חחח ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? קיווי,גויאבה...בעעע ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? תותים!!!!!! ומה הכי מעפן ? אפרסק :| אוהב ללכת לים ? אממ בערך ולבריכה ? לבריכה יותר נכון אתה מתגעגע ? קצת... לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? חולה על זה!!! איזה הכייייייי הכי ? כל הסוגים לא משנה לי...חחח במילוי תות מאוד טעים! עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] אז לא
במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? תקשורת-קולנוע וטלוויזיה! ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקהההה זבל מי שהמציא את זה!! אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אין דבר כזה מקצוע אהוב,אולי נסבל :] מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 2 וחצי
ובחופשים ארוכים ? 12 משהו כזה... מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? הכל רק לא דיכאון ורוק כבד. וזמר\זמרת\להקה ? גיים בויז,סינרגיה,הראל סקעת,נינט,עברי לידר.... את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? לא יודעת כמה סקרים כתבת לפה ? עדיין לא כתבתי וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? רק בו!
אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? אממ כן מה גורם לך לחשוב ככה ? אני באה מבית דתי וככה אני מאמינה... מי המורה האהובה עלייך ? המחנכת והשנואה ? לא שונאת רק לא ממש אוהבת
ומה הצבע האהוב עלייך ? כחול ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? נגידדדד... יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? בטח
איזה ? דורה
ילדותי ? אממ קצת... מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לא מתה על זה ועל בנים עם שיער ארוך ? גם לא...תלוי עד איפה!

עונהההה :))../images/Emo210.gif

מה קורה ? הכל בסדר מה שלומך ? טווב :) יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? בקרוב 15 :p וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 25.2 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוסיקה , אוכלת במבה :p חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? במבההההה אהה.... מתי זה היה ? עכשיו אני אוכללת :p שומע מוזיקה ? כןןן למה ? כי בא ללי איזה שיר ? אור הירח . תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? היום . האאאא... עם מי ? אחותי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? חחח מאמינה בזהה [: ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כןן ושקרים לא לבנים :p ? חחחחחח כןן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? חחחחחח כןן XD ולא תגיד לו את זה בפנים ? לאא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חללק ומה יש לך ? גליי הולכים עם צעיפים ? כן וכובעים ? לא כפפות ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא חחחחחחחחחחחח XD שובניסט ? לא פמינסט ? כן אוהב מיץ תפוזים ? כןן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכוןן לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כןן
שותה קולה ? כן =] ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? עניין , אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעיםם אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? פומלללללה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אפרסק , זה בחורף ?!
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? תווווווות ומה הכי מעפן ? אפרסק , זה בקיץ ?!
אוהב ללכת לים ? כן ולבריכה ?כן נכון אתה מתגעגע ? מ א ו ד לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כןןןןןןןן איזה הכייייייי הכי ? שוקולד פרה עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] חח לאא במה ? לא עבדתתי :p איזה מגמה אתה בבצפר ? אין עדיין מגמות \: ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? ג י א ו ג ר פ י ה |: אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? כן , אומנות XD מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11:00 ובחופשים ארוכים ? 2:00
מנהל פורום ? לא איזה ? אבל לא וקומונה ? לא בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? רוק ופופ . וזמר\זמרת\להקה ? אביב גפן , נינט , עברי לידר , סינרגיה , הראל מויאל . את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? הראאאאאאאאל מויאל כמה סקרים כתבת לפה ? שו ? וכמה ענו עליהם ? הרבה ? =| מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? , מי המורה האהובה עלייך ? מחנכת שלייי
והשנואה ? תקווה משו , חרא עליה לקחה לי תפלאפון =[[[[[ ומה הצבע האהוב עלייך ? א ד ו ם ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? כן יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כ ן איזה ? סדררררררריק
בובספוווווג בעללי :p , אטומיק בטטטי D: , דורררררה :]]]]]] ילדותי ? מ א ו ד מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? גועל =| ועל בנים עם שיער ארוך ? כנ"ל .

עונה לדושית...!

מה קורה ?הכול טוב... מה שלומך ?אחלה יווווופי !טופי:) אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?13+ וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?5.10.93 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?סתם באיסי ובפורום פע...חחח חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? טוסט:) אהה.... מתי זה היה ?לפני שעה וחצי בקניון חחח שומע מוזיקה ?כע למה ?עמה איזה שיר ?את האחת תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני 5 דקות חחחחחח האאאא... עם מי ?חברה(נופר) אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?יש שקר לבן ככה בקטנה ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כע.. ושקרים לא לבנים :p ?חחחח כע נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?תלוי... ולא תגיד לו את זה בפנים ?תלוי.. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?תלתלי.. ומה יש לך ?גלי הולכים עם צעיפים ?לפעמיים וכובעים ?כמעט ולא... כפפות ?לפעמיים מה עדיף, חורף או קיץ ?קי.! גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ???? פמינסט ???? אוהב מיץ תפוזים ?כע נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?חחחח לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כע שותה קולה ?כע ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כע אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי בא לי! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?אמ......תפוז! ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אמ.... ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?אבטיח:) ומה הכי מעפן ?שזיף חחחח אוהב ללכת לים ?בארורררררר עם אפשר כול יום!!! ולבריכה ?פחות מים נכון אתה מתגעגע ? כעע לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?בארור!!מי לא? איזה הכייייייי הכי ?שוקולד לבן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]לאא במה ?מה אני נזקקת???לעעעעע איזה מגמה אתה בבצפר ?אין לנו עדיין מגמות ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?היסטוריההההההההההה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?אמ...ספורט חחחחחח מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 8או 8וחצי ובחופשים ארוכים ?11 חחח מנהל פורום ? לא... איזה ? וקומונה ? בלוג יש ?לא.. הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?פופ וזמר\זמרת\להקה ?זמר-אדם יוסף להקה-גיים בויזזז את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ?לא רשמתי שום סכר... וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ?בארורר אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כע... מה גורם לך לחשוב ככה ?חחח מי המורה האהובה עלייך ?חח והשנואה ?שרה עוז כוס אמא שלה ומה הצבע האהוב עלייך ?שחור תכלת לבן... ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?לא... איזה ? ילדותי ? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?מכועררררר ועל בנים עם שיער ארוך ?יפהההההההה

../images/Emo90.gifעוווווווווווווונה../images/Emo3.gif

מה קורה ? הכל טוב ברוך השם מה איתך? :]] מה שלומך ? מצויןן יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15+ וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 14.9.91 מחיפה
אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על השאלות ושומעת שירים
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.שומעת שירייםם מה הדבר האחרון שאכלת ? אמממ... גלידהה
אהה.... מתי זה היה ? לפני חצי שעה שומע מוזיקה ? ברוררר למה ? ע-מ-ה איזה שיר ? תודה לך של רז חדד שירר מ-ו-ש-ל-ם תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני רבע שעה האאאא... עם מי ? עם סבתתא שללליי נוו מה זה השאלות החופרות האלההה? [[עם שכנה שלייי]] אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? מאמינההה ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ברור ושקרים לא לבנים :p ? חחח אכן כן:]] כמו כולם
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אממ תלוי מי זה האמת
ולא תגיד לו את זה בפנים ? תלוי מי זההה! איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? ח-ל-ק ומה יש לך ? ח-ל-ק הולכים עם צעיפים ? ברורר יש לי את כל הצבעייםםם
וכובעים ? אממ צמר לפעמים
כפפות ? רק בבית :]] מה עדיף, חורף או קיץ ? ברור שקיץץ ים בריכהההה גמאני חושבת שחורף זה חרא
שובניסט ? אע?! פמינסט ? שו?! אוהב מיץ תפוזים ? בטח
נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? אכן כן
לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? מן הסתםם
שותה קולה ? כה ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? מעניין ת'תחת שלי
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעיייםםם
אני אישית מכורה... יופי לך
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? אממממ... מנדרינהה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אממ... איזה פירות יש בחורף תזכירי לי
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? תות אפקשקסי הכלל
ומה הכי מעפן ? לא דעתת אוהב ללכת לים ? ב-ט-ח
ולבריכה ? ברורררר
נכון אתה מתגעגע ? מאווווד
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. עוד מעט? הלוואי שזה היה עוד מעטטט אוהב שוקולד ? ברורר איזה הכייייייי הכי ? פרה
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]רק בייביסיטר
במה ? בייביסיטירר איזה מגמה אתה בבצפר ? רגילה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?ה-י-ס-ט-ו-ר-י-ה
אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ערבים ולשון
מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11 ובחופשים ארוכים ?10-11 מנהל פורום ? לא איזה ?לאאא וקומונה ?לא בלוג יש ?ללאאאא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופ וזמר\זמרת\להקה ? גיים בויז... רז חדד... סקעתת עידן יניבבבב
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?את ה-גיים בויז כמה סקרים כתבת לפה ? שום כלום
וכמה ענו עליהם ? הרבה ?:| מאמין באלוהים ? כן ברור! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? פשוט מאמינה וזהו :| מי המורה האהובה עלייך ? כוכי
[[כוכבה]] צוחקים עליה חופשיייי
והשנואה ? אמממ... כולם אוהבות אותי לא דעת
ומה הצבע האהוב עלייך ? ורוד בייבי ירוק בייבי כתום בייבי כל הצבעים הבהירים
אבל בעיקר?! ח-ו-ם ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לא :\
איזה ? :\ ילדותי ? אמא שלך
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מ-כ-ו-ע-ר ברמותתתת ועל בנים עם שיער ארוך ? תלוי מייי..! ותלוי איך ארוך!
ביחושית

אמ..דושית כנסי

אני יענה כשאני יחזור מהבית ספר ב-2 בערך....כי אני ממהרת.... ביוש לכולן ויום טוב! אוהבת אותכן מריה סנדלר-נולנולית.

karin001

New member
עונה

מה קורה ?הכול טוב ברוך השם מה שלומך ?השבח לאל יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?13 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?31.1.94 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?כלום חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? שוקלד אהה.... מתי זה היה ?לפני 5דקות שומע מוזיקה ?כה למה ?ככה איזה שיר ?אלינור תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני רבע שעה האאאא... עם מי ?אים אמא אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כה ושקרים לא לבנים :p ?כה נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?כה ולא תגיד לו את זה בפנים ?כה איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?תלתלים ומה יש לך ?תלתלים הולכים עם צעיפים ?לא וכובעים ?לא כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ?חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?לפעמיים פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?כה נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?כה לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? שותה קולה ?כה ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?לא אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כה אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?תפוח ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?כול מני ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?ענבים ומה הכי מעפן ?כלום אוהב ללכת לים ? לא ולבריכה ?כה נכון אתה מתגעגע ? כה לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?כה איזה הכייייייי הכי ?פרה עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]לא במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ?כלום ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?חשבבון אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?תנך מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? תלוי ובחופשים ארוכים ?תלוי מנהל פורום ? איזה ?כלום וקומונה ?אין בלוג יש ?לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? וזמר\זמרת\להקה ?גיים בויז את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?גיים בויז כמה סקרים כתבת לפה ?0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ?ברור אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כה מה גורם לך לחשוב ככה ?זה בא מלידה מי המורה האהובה עלייך ?המחכנת שלי והשנואה ?המורה לחשבון ומה הצבע האהוב עלייך ?כחול ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?כה איזה ?מעבר ליער ילדותי ?לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?מכוער ועל בנים עם שיער ארוך ?מגעיל

התחשק לי לענות../images/Emo3.gif

מה קורה ? הכל מעולה מה איתך !? מה שלומך ?:\ יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?את.
14 וחצי ! וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?26.8 חח תאריך יפה לא?! אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?אוכלת
ועונה לשאלון הזה
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אורז
אהה.... מתי זה היה ?עכשיו
שומע מוזיקה ?הא-אה למה ?כי ככה באלי איזה שיר ?עכשיו עשיו
תודה לך
שיר מושלם קרדיט לדילבוש תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?נאממ בבוקר
האאאא... עם מי ?אישתי <דילב> אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?ברור שיששש הכי טוב להפוך כל שקר לשקר לבן
ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?הרבהה ושקרים לא לבנים :p ?המון המון
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?ברורר אורית טפו עליךך שיגעת אותי
ולא תגיד לו את זה בפנים ?חח בכייףף איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?גלי
כמו שילי ומה יש לך ?גלי..
הולכים עם צעיפים ?אממ בחורף אולי..
וכובעים ?לעע פאסה
כפפות ?חחחח
מה עדיף, חורף או קיץ ?ק י ץ גמאני חושבת שחורף זה חרא נוו ו..
מה את רוצה להגיד בזה
שובניסט ?נאממ תלוי מתי.. פמינסט ? מה זה
אוהב מיץ תפוזים ?כהה נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?אווהאוו לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? חחח יש ברירה זה משעימום
שותה קולה ?המווווווווווון ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?חחח בקטנה אחי
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כיי זה טעיייםם
אני אישית מכורה...וואלה!? איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?אפרסמון
ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?קיאוי ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?אבטיח ומה הכי מעפן ?מלוון בלעע שונאת אוהב ללכת לים ?כהה ברור
ולבריכה ?יותרר נכון אתה מתגעגע ?כהה
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ.נכון
אוהב שוקולד ?לבןן
איזה הכייייייי הכי ?לבןןןןןןןןןןןןן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לעע.. במה ?לא עבדתי
איזה מגמה אתה בבצפר ?אין מגמות שנה הבאה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?ספרות
אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?חחח לאאאאא אוהבת
מוזר..מה מוזר יטמבל
באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ?מתי שבאלי 1 2 ובחופשים ארוכים ?7 בערב
מנהל פורום ? לעע.. איזה ?לאאאאאאאאא מנהלת
וקומונה ?מה זה
בלוג יש ?ישש אבל מוזנךך הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?מ ז ר ח י ת
וזמר\זמרת\להקה ?אבי גואטה
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אותי
כמה סקרים כתבת לפה ?נאממ 3 ככה.. וכמה ענו עליהם ? הרבה ?ניראלי
מאמין באלוהים ?ברורר אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כה..
מה גורם לך לחשוב ככה ?גורל
מי המורה האהובה עלייך ?בלעע אפחדד פעם היה כוכי אבל רבנו
והשנואה ?ציפי פריד ימח שמה.. ומה הצבע האהוב עלייך ?ורוד
ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?חחח גבר לךך
יווווופי. טופיי רואה סרטים מצויירים ? כהה איזה ?בובספוגג חחח אחחלהה סידרה
ילדותי ?מאווד
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?מכוערר לאללה.. ועל בנים עם שיער ארוך ?סטיילל
היה נחמד לענות
נ.ב ספירוש שלי ?! אני געגעת עליך אוהבת המון המון .. פורום 1417 .. מאוהבת בכןן מדהימות שלי
יום מושלם לכולם
נופרושלכם

חזרתי...עונה....

מה קורה ?הכל טובב מה שלומך ?מצוין!אני הכי שמחה בעולם(טוב לא ממש) יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?13 מה את לא יודעת?חח וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?7.9.93 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?אמ..עונה על השאלות חח וזהו.. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.חח אמ...כלום.... מה הדבר האחרון שאכלת ? לחמניה עם חומוס חיחיח זה מה שאכלתי בארוחת עשר עוד מעט אני ילך לאכול צהריים אהה.... מתי זה היה ?אמרתי בהפסקההה...ארוחת עשר.. שומע מוזיקה ?כן ברורר למה ?מה זה למה?!ככה ח איזה שיר ?גיים בויז....ועוד כמה... תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?אמ..לפני 2 דקות בערך עם סבינוש.... האאאא... עם מי ?אמרתי עם סבינוש ח אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?כן אני מאמינה שיש שקרים לבנים... ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן ושקרים לא לבנים :p ?כן חח למי לא... נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?אולי..תלוי מי זה... ולא תגיד לו את זה בפנים ?אמרתייי אולייי תלוי מי זה חח איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?אמ..לפעמים חלק לפעמים תלתלים..תלוי איזה תלתלים יש תלתלים מכוערים ויש יפים חחח... ומה יש לך ?אמ....חלק גלים כאלה...כיאילו חלק... הולכים עם צעיפים ?כן לפעמים וכובעים ?אמ.כן כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ?לא זה ולא זה חח בחורף קר מידי ובקיץ חם מידי אני מעדיפה את הסתיו... גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?...??? פמינסט ?...???? אוהב מיץ תפוזים ?כןןן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?חח כןן.... לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן... שותה קולה ?אמ..לפעמים ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!חחח כי זה טעים כיאילו!ח אני אישית מכורה...יופי לך... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?יש פרות בחורף?!?!?! ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?לא יודעת..יש בכלל פרות בחורף? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?הולכים לים ולבריכה...אוכלים אבטיח! ומה הכי מעפן ?לא יודעת..שמזיעים!!! אוהב ללכת לים ?אמ..כן.. ולבריכה ?לפעמים.. נכון אתה מתגעגע ? לא ממש לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?ברוווררר!!! איזה הכייייייי הכי ?שוקולד פרה.. עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]לא במה ?לא עבדתי אני אומרת לך! איזה מגמה אתה בבצפר ?שום מגמה בינתים.... ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?חשבון!!
אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?אמ....לא אני לא אוהבת שום מקצוע! מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 10 ובחופשים ארוכים ?10 מנהל פורום ? לאא איזה ?אני לא מנהלת פורום! וקומונה ?לא בלוג יש ?לאא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?פופ...והיפ הופ.. וזמר\זמרת\להקה ?בלינדה פרגרין סצ'ואל(לא ידועת אם אתם מכירים)וגיים בויז! את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?גיים בויז כמה סקרים כתבת לפה ?0! וכמה ענו עליהם ? הרבה ?לא רשמתי אני אומרת לך ואיי... מאמין באלוהים ?ברור..... אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?אמ...כן... מה גורם לך לחשוב ככה ?לא יודעת... מי המורה האהובה עלייך ?המורה ביסודי...המכחנכת שלי עליזה!היא המורה הכי הכי טובה שהיתה לי היא לימדה אותנו לעמוד על שלנו (והיא אמרה שזה יורת חשוב מלימודים
) והשנואה ?אמ....שבצ'וק גלינה!!!המורה למדעים!לא סובלת אותה ומה הצבע האהוב עלייך ?סגול וכחול... ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?לא הבנתי כלום!!! יווווופי. מה יופי?לא הבנתייי רואה סרטים מצויירים ?חחחח לפעמים איזה ?אמ..בובספוג!! ילדותי ?לפעמים לא תמיד מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?אמ...לא יודעת.. ועל בנים עם שיער ארוך ?
מגעיל ביותררר!!! מריה סנדלר. נולנולית...

עונה :]]

מה קורה ? הכל טוב! מה שלומך ? מצויין יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 14 וחצי וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 25.2.92 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת מוזיקה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? קורסון אהה.... מתי זה היה ? בבוקר שומע מוזיקה ? כה למה ? ככה איזה שיר ? תודה לך תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? עכשיו האאאא... עם מי ? עם חבר שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? שקר זה שקר ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כה ושקרים לא לבנים :p ? חח כה נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כה ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ? חלק הולכים עם צעיפים ? כה וכובעים ? כה כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? כה, אבל תלוי מתי פמינסט ? מה זה..? אוהב מיץ תפוזים ? כה נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? חח כה לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כה שותה קולה ? כה ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? לא אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? פומלה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אפרסמון ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח ומה הכי מעפן ? אוהב ללכת לים ? כה ברור ולבריכה ? כה נכון אתה מתגעגע ? מאוד לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כה איזה הכייייייי הכי ? שוקולד עוגיות עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כה במה ? עזרתי בגן ילדים איזה מגמה אתה בבצפר ? אין ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? היסטוריה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? לא אוהבת שום מקצוע מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? אחד בצהריים ובחופשים ארוכים ? מתי שאני קמה מנהל פורום ? לא איזה ? אני לא מנהלת פורום וקומונה ? לא בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? מזרחית וזמר\זמרת\להקה ? להקה גיים בויז וזמר הראל סקעת את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? הראל סקעת כמה סקרים כתבת לפה ? שום סקר וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? כה אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כה מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? שום מורה והשנואה ? כולם ומה הצבע האהוב עלייך ? תכלת ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? פש.. יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לפעמים איזה ? כל מיני ילדותי ? לפעמים מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער..! ועל בנים עם שיער ארוך ? נורמאלי..

../images/Emo132.gifעוווונה

מה קורה ? אחחחחחלה מה שלומך ? סבבה יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 14 וחצי וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 15.6.92 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על זה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. אה חחחחחחחחחחחחחחחח .. אוכלת מעדן XD מה הדבר האחרון שאכלת ? מעדן אהה.... מתי זה היה ? עכשיו שומע מוזיקה ? לא למה ? כי נגמר השיר איזה שיר ? החדש של כריסטינה אגילרה תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? עכשיו האאאא... עם מי ? עים סבתא אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש שקרים לבנים ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? אני תמיד משקרת בכל הצבעים =P ושקרים לא לבנים :p ? גם חחחחחחח נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כן ! ולא תגיד לו את זה בפנים ? יגיד לווווווווווווו איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ? תלתלים הולכים עם צעיפים ? כן וכובעים ? כן כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? סתיו =P גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לא פמינסט ? חח כן אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? כן לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ? כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? נממ תפוז ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לודעת חחח ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ארטיק קרח ומה הכי מעפן ? החום אוהב ללכת לים ? לא ולבריכה ? כן נכון אתה מתגעגע ? חחחחחחחחחחחחחח כן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? שולקד פרה עים פצופצי אורז עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? לא איזה מגמה אתה בבצפר ? מגמה ? :0 ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מטמתיקה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אממ כן היסטוריה מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 9 10 ובחופשים ארוכים ? 9 10 מנהל פורום ? לא איזה ? - וקומונה ? - בלוג יש ?לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופ וזמר\זמרת\להקה ? נינה טייב את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? ניננננננננה כמה סקרים כתבת לפה ? לא הרבה וכמה ענו עליהם ? הרבה ? כן מאמין באלוהים ? בטטטטטטטטטטח !!!!!!!1 אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כןןןןןןן !! מה גורם לך לחשוב ככה ? כי הוא האחד הגדווווול ! מי המורה האהובה עלייך ? אורננה והשנואה ? ברכה ומה הצבע האהוב עלייך ? תכלת ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן איזה ? כל מיני ילדותי ? גם .. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? ייייייייפה ועל בנים עם שיער ארוך ?דווווחה !

למעלה