עונהה :]] ../images/Emo103.gif
מה קורה ? הכל טוב :]פ מה שלומך ? הכלל מצויןן חחח
יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? עוד 20 יום 15 :]]]] וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 2.12.1991 כ"ה בכסלו נר ראשון של חנוכה :]] אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? מחשב:] חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.חחח מה הדבר האחרון שאכלת ? קרפ צרפתי :]] הייתי בקניון
אהה.... מתי זה היה ? היוםם .. לפני חצי שעהה ככה :] שומע מוזיקה ? כן :] למה ? כי אני חיה על מוזיקה :] איזה שיר ? מה שאת עושה ליי :] תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אממ.. היום? לא יודעתת האאאא... עם מי ? לא יודעתת נראה לי אמא
אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? חחח יש שקר לבןן :]] ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? אממ כןן

חוחוח ושקרים לא לבנים

? אממ אני כמעט ולא משקרתת.. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אמממ יכול להיותת :] ולא תגיד לו את זה בפנים ? אממ אוליי כן ואולי לאא מה שכןן להתרחק ממנו איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? שלושתיהםם :] ומה יש לך ? תלתלי :] גלי :] הולכים עם צעיפים ? לאא =\ וכובעים ? לאא כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? אממ.. חורף כי יש לי יומולדתת.. חח סתם סתםם קיץץ :] גמאני חושבת שחורף זה חרא אממ אני לא אמרתיי שחורף זה חראא =\ שובניסט ? מה זה
פמינסט ?חחח וזה מה? אוהב מיץ תפוזים ? לא =\ נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון מאודד

לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? חח כןן שותה קולה ? בעע לאא ממש אבל ממש לאא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אני לא מכניסה אותו
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני לא! אני אישית מכורה... חח יופי לךך
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תפוז :] ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעתת .. את המעפניםם אני לא אוכלתת
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? תותתת ומה הכי מעפן ? לא יודעתת אוהב ללכת לים ?כןןןן מאוד :] ולבריכה ? כןןן נכון אתה מתגעגע ? כןן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. נכון :] אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? רגיל .. חוםם :] עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] אמממ חחח לפני יומיים אחי אמר לי לסדר לו ת'חדר ושהוא יביא לי כסףף :,]] במה ? לנקות לאחי ת'חדר לא אמרתי את זה כבר? איזה מגמה אתה בבצפר ? שו מגמהה?@? עדיין אין לנוו ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מדעיםםםםםםםםםםם אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אמממ לאא חחח חינוךך.. מוזר.. מה מוזרר.. זה מקצועע גאוןן

באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? אממ 10 וחצי או לפעמים שבעע =\ ובחופשים ארוכים ? גםם עשר ככה מנהל פורום ? לא איזה ? לא מנהלתת
וקומונה ? גם לא בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? ישראלי :] וזמר\זמרת\להקה ? ג-י-י-ם ב-ו-י-ז את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? את הבויז
כמה סקרים כתבת לפה ? מלא :] וכמה ענו עליהם ? הרבה ? כןן :] מאמין באלוהים ? ברור אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? אממ ראה ליי מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעתת.. מי המורה האהובה עלייך ? המחנכת והשנואה ? מדעים =\ ומה הצבע האהוב עלייך ? אדום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? לא יודעת מה אתה דשואל אותיי מאיפה ליי יווווופי. ... חחח מה יופי??! רואה סרטים מצויירים ? כןןןןן
איזה ? בוגספוגג :] ילדותי ? חח כןן מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? איפפ לא סובלת את זהה ועל בנים עם שיער ארוך ? שלפעמים זה שקסי ..ולפעמים לאא ננגגגגגגגגמממממממממממרררררררררררררר חחח וואווו איזה ארוךךךךךךךךך