שירשור שאלונים

lililillulululu

New member
עונענע (תה עם נענע)

אל תתיחסו לכותרת זה לא השעה שלי...יש לי שעות חירפון...אני חושבת שהם הגיעו...חחחח מה קורה ? סבבה מה שלומך ? אחלה יווווופי ! נכון! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 9.9 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה לך על השאלון אני חושבת...לא בטוח...צריך לבדוק את זה...
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. אה, שומעת מוזיקה, ו...מסנג'ר! מה הדבר האחרון שאכלת ? חטיף קטן זה של קוקו מאן! חחחח זה היה מגעיל! אהה.... מתי זה היה ? לפני...הרבה זמן! חחח סתם לפני איזה שעה שומע מוזיקה ? החיים שלי! למה ? כי זה כיף! איזה שיר ? כרגע? "שקט" של מורן קריטי תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? היום בבוקר בביצפר האאאא... עם מי ? עם חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש דבר כזה ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? פעם אחת...אני חושבת...חחחח ושקרים לא לבנים :p ? כן...אבל לא הרבה...אני בסך הכל בנאדם ישר
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אם זה מאוד אז כן! שילמד! ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא! איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ? מממ...גלי הולכים עם צעיפים ? לפעמים וכובעים ? יש לי אבל אני כמעט ולא הולכת איתם כפפות ? לא! חחחח מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא אני לא...חחחח שובניסט ? לא פמינסט ? לא, באמצע
גברים יכולים לעשות מה שנשים יכולות לעשות ונשים יכולות לעשות מה שגברים עושים, בקיצור אני נורמאלית! חחחח אוהב מיץ תפוזים ? כן! בבוקר
נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?נכון מאוד! חחח לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן
שותה קולה ? כן! ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? מה אכפת לי?! זה טעים! חחחח אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! התשובה דאלה אחת מעל אני אישית מכורה...מכורה אני לא אבל אני אוהבת איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים אם זה בחורף...חחח ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? גויאבות! איכס ריח שעושה לך בחילות חלחלות הקאות...איכס! ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח! ומה הכי מעפן ? מלון...איכס גם זה מסריח ולא טעים! אוהב ללכת לים ? לא! מלא חול! זה לא כיף! אבל רומנטי אם לא נכנסים למים...חחח ולבריכה ? כן נכון אתה מתגעגע ? למי? למה? מה זה השאלה הלא קשורה הזאת?! לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אה, לקיץ? לא! חחח מזיעים גם אחרי 100 דאודורנטים זה לא כיף! אבל מתקלחים הרבה זה כיף! אוהב שוקולד ? כן! יאמיייי
איזה הכייייייי הכי ? TIM TAM! וואו זה הכי טעים שיש! זה משהו אבל שכיף לאכול בחורף...אוכלים מצד אחד ביס, מצד שני ביס ואז מכניסים לקפה חם זה כמו קשית ואחרי שהשתייה מגיעה לך לפה אתה חייב מהר לאכול את השוקולד כי הוא נמס וזה ממש טעים! עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא...חחח במה ? --- איזה מגמה אתה בבצפר ? במה? יש מגמות בהרבה דברים ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? זראה לי ערבית...אבל היום זה ערבית מחר לשון...כל יום זה משתנה...חחח אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? כן! ספורט! מוזר..מה מוזר? חחחח באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? שבת? אחת עשרה שתים עשרה כזה... ובחופשים ארוכים ? גם מנהל פורום ? לא ולא רוצה להיות גם...זה עבודה קשה...חחחח איזה ? --- וקומונה ? קומונה זה כמו פורום רק יותר טיפשי
בלוג יש ? לא! זה משעמםםם...... הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? שחורה בעיקר אבל בכללי רוק מזרחי פופ הכל! וזמר\זמרת\להקה ? גיים בויז להלהלה!!! את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אממממ.....עמיר בניון! הוא יכול להביא לנו מקום טוב מאוד! כמה סקרים כתבת לפה ? סקרים/שאלונים אני רק עונה וכמה ענו עליהם ? הרבה ? --- מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? דברים שעברתי בחיים מי המורה האהובה עלייך ? יש 2...בן ובת...חחחח שמות לא יעזרו לכם נכון? אז מה זה משנה... והשנואה ? יש הרבההה!!! ומה הצבע האהוב עלייך ? אדום וכחול וצהוב...יש כל מיני ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? עכשיו ידוע לי! יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן! חחחח זה הכי טוב שיש!!! איזה ? כל מיני... ילדותי ? לא! זה מצחיק! וכיף! מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? רגיל... ועל בנים עם שיער ארוך ? איכס!

עונה

מה קורה ? הכל מעולה מה שלומך ? מעולהה יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? עוד מעט 14 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 15.3.93 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על השאלון חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.כלום מה הדבר האחרון שאכלת ? סופגניה אהה.... מתי זה היה ?לפני כמה דקות שומע מוזיקה ?כן למה ? כי משעמם לי איזה שיר ? הזדמנות שניה השיר הכי יפהה תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? עכשיו האאאא... עם מי ? אמא אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?שקר זה שקר ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? לא ושקרים לא לבנים :p ? מה הכוונה שקרים לבנים בחיים לא הבנתי תפירוש נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? תלוי מי ולא תגיד לו את זה בפנים ? אני יגיד אבל תלוי מי איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ? גלים הולכים עם צעיפים ? לא.. וכובעים ?בקיץ כפפות ?לאא מה עדיף, חורף או קיץ ? שנהם גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא הכל אבל בסדר לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ? לפעמים ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! לפעמיםםם שותה אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? יש פרות של חורף? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?יש פרות של חורף???? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?אבטיח ומה הכי מעפן ?להזיעעע אוהב ללכת לים ?כן ולבריכה ?כן נכון אתה מתגעגע ? לא ממש לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?כן איזה הכייייייי הכי ? פפסק זמן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]לא במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? לא במגמה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?חשבון אנגלית תנך היסטוריה יש מלא אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?ערבית ולשון מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 11 ובחופשים ארוכים ?אותו דבר 11 מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ?לא בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? הי הופ כל הסוגים וזמר\זמרת\להקה ? גייים בויז וריקי מרטין החתיךך את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? גיים בויזז כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? דא?! ברור אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?לא יודעת מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? ליזה והשנואה ? לחשבון שחכתי תשם הא נזכרתי תקווה ומה הצבע האהוב עלייך ? טורקיז ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? לא יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?כן איזה ? בובספוג ילדותי ? לפעמים מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער ועל בנים עם שיער ארוך ?יש לנו אחד כזה מתאים לו אבל לשאר הבנים אולי לא יפה

עונהה :]] ../images/Emo103.gif

מה קורה ? הכל טוב :]פ מה שלומך ? הכלל מצויןן חחח
יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? עוד 20 יום 15 :]]]] וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 2.12.1991 כ"ה בכסלו נר ראשון של חנוכה :]] אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? מחשב:] חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.חחח מה הדבר האחרון שאכלת ? קרפ צרפתי :]] הייתי בקניון
אהה.... מתי זה היה ? היוםם .. לפני חצי שעהה ככה :] שומע מוזיקה ? כן :] למה ? כי אני חיה על מוזיקה :] איזה שיר ? מה שאת עושה ליי :] תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אממ.. היום? לא יודעתת האאאא... עם מי ? לא יודעתת נראה לי אמא
אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? חחח יש שקר לבןן :]] ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? אממ כןן :p חוחוח ושקרים לא לבנים :p ? אממ אני כמעט ולא משקרתת.. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אמממ יכול להיותת :] ולא תגיד לו את זה בפנים ? אממ אוליי כן ואולי לאא מה שכןן להתרחק ממנו איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? שלושתיהםם :] ומה יש לך ? תלתלי :] גלי :] הולכים עם צעיפים ? לאא =\ וכובעים ? לאא כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? אממ.. חורף כי יש לי יומולדתת.. חח סתם סתםם קיץץ :] גמאני חושבת שחורף זה חרא אממ אני לא אמרתיי שחורף זה חראא =\ שובניסט ? מה זה
פמינסט ?חחח וזה מה? אוהב מיץ תפוזים ? לא =\ נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון מאודד :D לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? חח כןן שותה קולה ? בעע לאא ממש אבל ממש לאא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אני לא מכניסה אותו
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני לא! אני אישית מכורה... חח יופי לךך
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תפוז :] ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעתת .. את המעפניםם אני לא אוכלתת
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? תותתת ומה הכי מעפן ? לא יודעתת אוהב ללכת לים ?כןןןן מאוד :] ולבריכה ? כןןן נכון אתה מתגעגע ? כןן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. נכון :] אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? רגיל .. חוםם :] עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] אמממ חחח לפני יומיים אחי אמר לי לסדר לו ת'חדר ושהוא יביא לי כסףף :,]] במה ? לנקות לאחי ת'חדר לא אמרתי את זה כבר? איזה מגמה אתה בבצפר ? שו מגמהה?@? עדיין אין לנוו ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מדעיםםםםםםםםםםם אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אמממ לאא חחח חינוךך.. מוזר.. מה מוזרר.. זה מקצועע גאוןן :D באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? אממ 10 וחצי או לפעמים שבעע =\ ובחופשים ארוכים ? גםם עשר ככה מנהל פורום ? לא איזה ? לא מנהלתת
וקומונה ? גם לא בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? ישראלי :] וזמר\זמרת\להקה ? ג-י-י-ם ב-ו-י-ז את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? את הבויז
כמה סקרים כתבת לפה ? מלא :] וכמה ענו עליהם ? הרבה ? כןן :] מאמין באלוהים ? ברור אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? אממ ראה ליי מה גורם לך לחשוב ככה ? לא יודעתת.. מי המורה האהובה עלייך ? המחנכת והשנואה ? מדעים =\ ומה הצבע האהוב עלייך ? אדום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? לא יודעת מה אתה דשואל אותיי מאיפה ליי יווווופי. ... חחח מה יופי??! רואה סרטים מצויירים ? כןןןןן
איזה ? בוגספוגג :] ילדותי ? חח כןן מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? איפפ לא סובלת את זהה ועל בנים עם שיער ארוך ? שלפעמים זה שקסי ..ולפעמים לאא ננגגגגגגגגמממממממממממרררררררררררררר חחח וואווו איזה ארוךךךךךךךךך

עונהנהנהנהנהנה

שם מלא:קורל אביטן (?) כינוי באיי סי קיו:CoRaL :) משו כזה גיל:12 וו.....חצי? חח מזל:שוררר תאריך לידה:21.4.94 מאכל אהוב הכי הכי: מממ לרוב זה כל הג'אנק אבל הכי ממ ספגטי פנקייק פיצה אנערף חח שיר הכי אהוב: אמממממממ.....רגעע שיר של הבויז הכי אהוב:הכי הכי??.ל יודעת אני אוהבת את כולםם אבל אם אזז אהבתי את אל תגידי לי אם איזה שמפו את חופפת?חחח לא יודעת כל פעם משו אחר למה חאים שלי כל הזמן שופכים אותו במקלחת :*) מה את שמה בסנדוויץ לבצפר?לרוב זה טונה
איזה ירק את הכי אוהבת? עגבניה איזה פרי את הכי אוהבת? קלמנטינהאו שבעצםם....מנגו טוב נו לא סגורה עם עצמי אוהבת שוקולד? אפשר להגיד בויז אהוב הכי אחי: א---ד--ם השקסי חח זמרת אהובה: איןן.. זמר אהוב:אדם? איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: תאמת??..לא היה מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! האלופה רואה ויוה?לא.. אם כן איזה סדרות בויוה?- באיזה פורומים את?גיים בויז תפוז גייפ בויז רשמי ושל אדם חעחעחע מה אכלת היום לצהרים? לא זוכרתת...אולי ג'חנון?? מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? הכי הכי אמממ...לא זוכרת חחח שחברה באה אליך מה אתן עושות? לרוב מרכלות או מדברות על הבנים חחחחח עם מי רבת פעם אחרונה?עם ידיד שלי אבל בצחוק מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? משפחה מה החלום שלך ? להמשיך לפגוש את הבויז -555- ולהצליח בתחום השירה :) כן כן מה המילה הראשונה שאמרת? לאאאאא יודעת שניה אני אשאל את אמא אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? ארה"ב ניראלי איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:א-ר-י-א-ל חחחחח איי סי קיו או מסנג'ר?איסי לחמניה או פיתה?לחמניה עם שוקו אעאעא שיריתת? שווארמה או פלאפל?שווארמה :) פלאפל אני לא אוהבת :p חומוס או טחינה? חוומוווסס כלב או חתול?כלבב..!! שמן או רזה?רזה מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? ששששששששוווווווווקוווווווווווו אעאעאע שיריתתת? מים או קולה? איככ מיםם ברור שקולה :) דילב או דילב? קורל :p ביחושית או ביחוש? שניהם ביחד יותר יפה לא?

עונה .

חחח כל הזכויות שמורות לי שם מלא: נעמה לוגסי . כינוי באיי סי קיו: נעמה [; גיל: 14 מזל: קשת תאריך לידה:1.12 מאכל אהוב הכי הכי: שוקולד. שיר הכי אהוב: שיר של הבויז הכי אהוב: אם איזה שמפו את חופפת? מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? איזה ירק את הכי אוהבת? איזה פרי את הכי אוהבת? אוהבת שוקולד? בויז אהוב הכי אחי: זמרת אהובה: קרן פלס . זמר אהוב: מויאל איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! רבלדה רואה ויוה? אם כן איזה סדרות בויוה? באיזה פורומים את? פה וזהו מה אכלת היום לצהרים? מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? שחברה באה אליך מה אתן עושות? עם מי רבת פעם אחרונה? איתך מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? חברה שליי מה החלום שלך? מה המילה הראשונה שאמרת? אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? ארה"ב איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: איי סי קיו או מסנג'ר? לחמניה או פיתה? שווארמה או פלאפל? חומוס או טחינה? כלב או חתול? שמן או רזה? מחשב או טלויזיה? נס קפה או שוקו? מים או קולה? דילב או דילב? ביחושית או ביחוש? שומדבר * עניתי על מה שבא לי , אין לי כוח זה חופר *

עונהה לחרמנולה שובי דובי שלי :]

שם מלא: לינוי עזרא- חמי- תורג'מן -בן הרוש :] כינוי באיי סי קיו: הנסיכה של אוש
תאריך לידה: 2.12.1991 מאכל אהוב הכי הכי: ציפס
שיר הכי אהוב: שיר של הבויז הכי אהוב: הכל :] אם איזה שמפו את חופפת? חחח כל הזמן מחליפה
מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? שוקולד איזה ירק את הכי אוהבת?מלפפון
חרמנולהה זוכרת? איזה פרי את הכי אוהבת? אממ .. תפוז
או תות
אוהבת שוקולד? כן בויז אהוב הכי אחי: א-ו-ש-ר-י השקסייייי זמרת אהובה: קרן פלס :] זמר אהוב: עידן יניב המלך !
איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: חחח המורדיםם מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! אמממ.. בשם האהבהה :[ רואה ויוה? ברור אם כן איזה סדרות בויוה? על החיים ועל המוות .. זה הכי אחי
באיזה פורומים את? עידן יניב. וקומונה טלויזיהה ואני הולכת להצטרף לקרן פלס :] מה אכלת היום לצהרים? שניצל וירקותת כי לא היה בא לי לאכול :p מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? כרוביתתת ...בעעע אח שלי הכריח אותיי לטעוםם =\ שחברה באה אליך מה אתן עושות? הרבה
עם מי רבת פעם אחרונה? אממממ..אני לא רבה עם אנשים
מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? אמא :] ואתם וכל החברות הקרובותת ואהובי השקסי :] והבויז מה החלום שלך? לא אומרתת
מה המילה הראשונה שאמרת? לא יודעתת .. תתה? אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? אמממ יוון :] איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: אלי איי סי קיו או מסנג'ר? איסייי
לחמניה או פיתה? לחמניהה שווארמה או פלאפל? שווארמהה.. חחח זה מזכיר לי שהייתי קטנה הייתי קוראת לזה שרממהה.. חחח לא הצלחתי להגידד וכולם מנסים להסביר לי ואני לא מצליחהה
חומוס או טחינה? חומוס כלב או חתול? כלב שמן או רזה? אממ... מה זה משנה ? מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? שוקו מים או קולה? מים דילב או דילב? דילב
ביחושית או ביחוש? שאלהה קשהה.. אני בוחרת בביחושש
ובחרמנולהה לא בביחושיתת
חרמנוליהההההה... יאא שקסיי אני מאוהבת בך רצחח גרר לאנוס אותך
הומואיתת שכמותךך

../images/Emo4.gif../images/Emo210.gif

חמודה ? יש לה שיר אחד יפה וזהו.! ! ! וואי אני שונאת אותה =| סורי למי שאוהב אותה , אבל היא מעוררת בי חלחלה ||||: נינט הכי טובה
PPPPP נה נה נההההה :]

חחח אני לא ממש אוהבת את נינהה

אני מסתדרת איתה.. וזהו.. חחח אבל אהבתי את שמעון השכןן
יש לי את הצלצול אפילו בטלפון ואיתי ז הצלצולל שלי.. רותעעעעעעעעעעעע יאא קובבהההההההההההההה

למעלה