שירשור שאלונים

עונה באיחור ענקיי

שם מלא:שני חמי המלכעע כינוי באיי סי קיו: שווווני#:] גיל:13 וחצי מזל:טלה תאריך לידה:4\16 (בתאריך הזה פעם ראשונה פגשתי ת'בויז במצעד) מאכל אהוב הכי הכי:שוקולדדדדד שיר הכי אהוב:פוווווווו יש מלאא שיר של הבויז הכי אהוב:"אל תגידי לי" אם איזה שמפו את חופפת?אד&שולדר ,אממ ארבל אנסנס מה את שמה בסנדוויץ לבצפר?שוקולדדדדדד או טוסט קנוי ממאפיה איזה ירק את הכי אוהבת?אממ... איזה פרי את הכי אוהבת?X אוהבת שוקולד?האהאהא שוקולד זה הלייףף אני ושוקולד זה לנצח נצחיםם בויז אהוב הכי אחי:אושריי זמרת אהובה:קלי קלארסון,נינט זמר אהוב:שי גבסו איזה מפורסם הערצת לפני הבויז:אממ..הערצתי שחקן ארגנטינאי מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?!"טלנובלה בע"מ" רואה ויוה?כןןןןןןןןןןןןן כל הזמן אם כן איזה סדרות בויוה?רובי,רבלדה,למדי אותי לאהוב,מאצ'ו ווואי יש המוןן באיזה פורומים את?דניאל זילברשטיין,כמובן הפורום של הבויז מה אכלת היום לצהרים?פלאפל מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?גבינה בעע שחברה באה אליך מה אתן עושות?משתגעות עם מי רבת פעם אחרונה?עם חברה שלי מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם?אני חח מה החלום שלך?יש לי חלום אבל זה סודד מה המילה הראשונה שאמרת?רוצה שודודד (רוצה שוקולד חחח) אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?ארגנטינה איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:יש ילדה שמה וקוראים לה"נדיבה" אבל מסכנה היא שמנה ממחלה איי סי קיו או מסנג'ר?איסייי לחמניה או פיתה?פיתה שווארמה או פלאפל?פלאפל חומוס או טחינה?חומוס כלב או חתול?חתול שמן או רזה?רזה מחשב או טלויזיה?מחשב נס קפה או שוקו?שוקו מים או קולה?מים דילב או דילב?חח ביחושית או ביחוש? גם ביחוש גם ביחושית

../images/Emo58.gif עונה לביחושית שלי!!!

שם מלא:ספיר===דמושית יוסף!!! כינוי באיי סי קיו:הנ@מה של ה*קום אבל אני מחליפהה חח זה זמני... גיל:15 מזל:גדי! תאריך לידה:20.12.1990 מאכל אהוב הכי הכי:צ'יפס ופשידת גבינה של אמא שלי רק שלה חח שיר הכי אהוב:אמממ יש הרבה נגיד שכרגע רציתי של יהודה לוי ומשו ממני של ביחוש שיר של הבויז הכי אהוב:תני לי סיבה וכמה אהבה אם איזה שמפו את חופפת?הוואי ופינוק לפעמים!:))) מה את שמה בסנדוויץ לבצפר?כול מיני לא משו קבועע איזה ירק את הכי אוהבת?מלפפון:) איזה פרי את הכי אוהבת?תות:) אוהבת שוקולד?כההההההההההההה בויז אהוב הכי אחי:אדם כפרעליו מושלם שלי!!!
זמרת אהובה:אממ כול מיני אין אחת:) זמר אהוב:אדם יוסף כפרעליו חיימשלייייייייייייייייייייייי איזה מפורסם הערצת לפני הבויז:לא ממש הערצה כאילו סתם כזה לא כמו את דמוש אבל נגיד שאת הראל סקעת סתם כזה לא משוו מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?!אממ לא ממש רואה טלויזיה חח הרוב במחשב רואה ויוה?כה לפעמים אם כן איזה סדרות בויוה?חח אין לי כוח לפרט חח יש הרבהה סדרות יפות באיזה פורומים את?רק של הבויז היפים שלי!!! מה אכלת היום לצהרים?חמין חח היום שבת:))) מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?אממ לא זוכרתתת הדבר הכי מגעיל זה גפילתעפיש איך שלא כותבים את זה חח אבל לא אכלתי את זה בעעע שחברה באה אליך מה אתן עושות?סתם במחשב יוצאות עושות בלאגן חחח לא חסר עם מי רבת פעם אחרונה?לא רבתי ממש אבל יתעצבנתי על מרי הזאתתת בפורום מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם?אדם שלי כפרות עליו בלעדיו אין לי חייםםםםםםם החמצן שלי חחח מה החלום שלך?לפגוש תבויז!!! אמן אמן אמן מה המילה הראשונה שאמרת?אבא נראלי או אמא חח לא זוכרת... אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?או ארגנטינה או ארצות הברית או צרפת חח שלושת אלה אבל תמיד היתי נשארת בישראל:) איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:לא ילד אבל ילדה חחח לא אומרת תשם כי היא חברה שלי וזה לא יפה סורי חחח למרות שאנחנו לא כזה בקשר אבל עזבווו איי סי קיו או מסנג'ר?ערסיקיו.. לחמניה או פיתה?לחמניה שווארמה או פלאפל?פלאפל חומוס או טחינה?חומוס כלב או חתול?כלב! שמן או רזה?רזהההההה מחשב או טלויזיה?מחשב:))) נס קפה או שוקו?שוקו! מים או קולה?קולה:) דילב או דילב?דילבבבב ביחושית או ביחוש?אמ... חח שאלה קשההה שתיהם חחח שתיהם ביחושים שלי אז זה לא משנה חח ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש... אני אוהבת אותך המון המון?! כה בטח שאני יודעתת חח ואת יודעת שגם אני אוהבתותך מאוד מאוד מאוד ביחושית שלי מתה עליך =דמושית!!!

טוששש

New member
../images/Emo221.gif עונהה :]

שם מלא: נטלי כינוי באיי סי קיו: *+*NaTaLiE *+* או משהו כזה... גיל: 15+ מזל: גדי! תאריך לידה: 14.1.91 מאכל אהוב הכי הכי: אממ פיצה,פסטה, בקיצור ג'אנק פוד! שיר הכי אהוב: יש הרבה-שירים של הראל סקעת,סינרגיה,נינט... שיר של הבויז הכי אהוב: "תני לי סיבה"
אם איזה שמפו את חופפת? הוואי :] מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? חומוססססססס ולפעמים גבינה עם זיתים
איזה ירק את הכי אוהבת? לא אוהבת :| איזה פרי את הכי אוהבת? תותים
(רותעע ;]) אוהבת שוקולד? ברור!!! אני בלי שוקולד?!!? נו באמתת
בויז אהוב הכי אחי: אושרי! (ואדם...) זמרת אהובה: נינט טייב. זמר אהוב: הראל סקעת. איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: לא יודעת אם כל כך הערצתי... מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! בובה פראית
רואה ויוה? מממ כן. אם כן איזה סדרות בויוה? "חיים שלי" ו"על החיים ועל המוות". באיזה פורומים את? רק פה..אין לי כל כך זמן. מה אכלת היום לצהרים? חמין, יאמייי :] מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? ניסיתי גויאבה
שחברה באה אליך מה אתן עושות? אוכלות בעיקר חחח וגם סתם באינטרנט. עם מי רבת פעם אחרונה? אף אחד. מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? אמא שלי!!!!! מה החלום שלך? וואלה לא יודעת...:/ מה המילה הראשונה שאמרת? אמא[?!] אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? עדיין בישראל! איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: איי סי קיו או מסנג'ר? אייסי לחמניה או פיתה? פיתה שווארמה או פלאפל? שניהם?! טוב נו פלאפל
חומוס או טחינה? חומוס
כלב או חתול? כלב שמן או רזה? לא רזה ולא שמן חחח מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? שוקו!!!!! מים או קולה? קולה דילב או דילב? דילבוש
ביחושית או ביחוש? וואי אהה רגע...תני לחשוב...ב-י-ח-ו-ש-י-ת!!
ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש... אני אוהבת אותך המון המון?! אוהבת אותךךךךךךךךךך

../images/Emo132.gifעווווווונה :)

שם מלא:
שרין אברהם כינוי באיי סי קיו:
just me גיל:
14 וחצי מזל:
תאומייייייים
תאריך לידה:
15.6.92 מאכל אהוב הכי הכי:
קוסקוסססססססס שיר הכי אהוב:
אוי הרבה שיר של הבויז הכי אהוב:
תננננני לי סיייייייייבה אם איזה שמפו את חופפת?
בכיף , ובהוואי מה את שמה בסנדוויץ לבצפר?
לא לוקחת , לוקחת כסף איזה ירק את הכי אוהבת?
עגבניה איזה פרי את הכי אוהבת?
בננה אוהבת שוקולד?
בטטטטטח בויז אהוב הכי אחי:
ביחחחחחחחחחי
זמרת אהובה:
ניינה טייב :) זמר אהוב:
אביב גפן ורן דנקררררררר
איזה מפורסם הערצת לפני הבויז:
הראל סקעת מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?!
בטי המכוערת רואה ויוה?
כמובןןןןןןן אם כן איזה סדרות בויוה?
ים של סודות , רובי , על החיים ועל המוות באיזה פורומים את?
זה ובאקטיז מה אכלת היום לצהרים?
פיצצצצצצצצצה =P מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?
ואלה לא זוכרת !@ שחברה באה אליך מה אתן עושות?
רואות טלוזיה , מחשב , אוכלות XD עם מי רבת פעם אחרונה?
ילדה מהכיתה שלי מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם?
אמא מה החלום שלך?
להגיע הכי רחוק שאני יכולה מה המילה הראשונה שאמרת?
מתי ? חחחחחחחחחח אה שנולדתי ? אמא =P אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?
ארה"ב איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:
נממ..שי איי סי קיו או מסנג'ר?
אייסקייייייייי לייק דה לחמניה או פיתה?
לחמניה שווארמה או פלאפל?
פלאפל חומוס או טחינה?
נמנעעעעעת משניהם כלב או חתול?
כלללללללב שמן או רזה?
באמצע כאילו לא זה ולא זה מחשב או טלויזיה?
מחששששב נס קפה או שוקו?
נס קפה מים או קולה?
מים הכי בריא XD דילב או דילב?
שרין =P חחחחחחחחח לא סתתתתאם דילב ! ביחושית או ביחוש?
שניהם אבל ביחוש יותר
ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש... אני אוהבת אותך המון המון?!
לא יודעת .. את אוהבת אותי ?

ענוה :]]

שם מלא: בתאל סובעי כינוי באיי סי קיו: +*+*בתאלוש+*+* גיל: 14 וחצי מזל: דגים תאריך לידה: 25/2/92 מאכל אהוב הכי הכי: פיצה שיר הכי אהוב: תודה לך שיר של הבויז הכי אהוב: את האחת אם איזה שמפו את חופפת? קרמה מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? לא לוקחת סנדוויץ לבצפר איזה ירק את הכי אוהבת? מלפפון איזה פרי את הכי אוהבת? תפוח אוהבת שוקולד? כה בויז אהוב הכי אחי: ערן זמרת אהובה: שירי מימון זמר אהוב: הראל סקעת איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: הראל סק'עת מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! האלופה רואה ויוה? כה אם כן איזה סדרות בויוה? רבלדה, רובי באיזה פורומים את? גיים בויז, הראל סקעת מה אכלת היום לצהרים? לא אהכלתי מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? חציל שחברה באה אליך מה אתן עושות? משתגעות עם מי רבת פעם אחרונה? לא זוכרת מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? חבר שלי מה החלום שלך? להצליח מה המילה הראשונה שאמרת? לא זוכרת אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? הולנד איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: איתי איי סי קיו או מסנג'ר? שניהם לחמניה או פיתה? לחמניה שווארמה או פלאפל? שווארמה חומוס או טחינה? חומוס כלב או חתול? כלב שמן או רזה? רזה מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? שוקו מים או קולה? קולה דילב או דילב? דילב ביחושית או ביחוש? ביחוש

hen love noli

New member
עונה לדילבו'ש

שם מלא: כינוי באיי סי קיו: גיל: מזל: תאריך לידה: מאכל אהוב הכי הכי: שיר הכי אהוב: שיר של הבויז הכי אהוב: אם איזה שמפו את חופפת? מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? איזה ירק את הכי אוהבת? איזה פרי את הכי אוהבת? אוהבת שוקולד? בויז אהוב הכי אחי: זמרת אהובה: זמר אהוב: איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! רואה ויוה? אם כן איזה סדרות בויוה? באיזה פורומים את? מה אכלת היום לצהרים? מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? שחברה באה אליך מה אתן עושות? עם מי רבת פעם אחרונה? מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? מה החלום שלך? מה המילה הראשונה שאמרת? אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?ארה"ב איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:אממ..יוסי איי סי קיו או מסנג'ר?323004180 לחמניה או פיתה?פיתה שווארמה או פלאפל?שווארמה חומוס או טחינה?חומוס כלב או חתול?כלב שמן או רזה?רזה מחשב או טלויזיה?מחשב בערור נס קפה או שוקו?נס קפה מים או קולה?קולה דילב או דילב?שניהםםם חעחעח ביחושית או ביחוש?שניהם ביחד זה שילוב קטלני נכון דילב??!!עאעאנעא

עווונהההה!!

שם מלא:שקד גפני כינוי באיי סי קיו:=]שקד גפני[= גיל:14 וחצי מזל:בתולה תאריך לידה:9\5 מאכל אהוב הכי הכי: פיצהה יאאאמיי!! שיר הכי אהוב:"כשתיתעייפי מהעולם">גיים בויז! שיר של הבויז הכי אהוב:כשתיתעייפי מהעולם אם איזה שמפו את חופפת? אתת הוואי...ו10! מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? פיצה..בורקס...או שוקולדד! איזה ירק את הכי אוהבת? ממ...מלפלפון! איזה פרי את הכי אוהבת? אגסס! אבטיח.. אוהבת שוקולד? ממ...ככה..ככה..לא הכיי תלוי מתיי! בויז אהוב הכי אחי: שרון ואשריי. זמרת אהובה:קלי קלרסוןן>כפרעליהה! זמר אהוב:גיים בויזז...דניאל זילברשטיין איזה מפורסם הערצת לפני הבויז:אפ'חד\= מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! טלנובלה בע"מ.]= רואה ויוה? בארורר זה ההה-לייף! אם כן איזה סדרות בויוה? "על החיים ועל המוות","ים של סודות","רובי", "רבלדה"....כול מה שישש!! באיזה פורומים את? ר--ק אבל ר--ק גיים בויז ור--ק תפוז! מה אכלת היום לצהרים?כלום.. מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?מלביי בעעעעעעע!@#$%^ שחברה באה אליך מה אתן עושות? צוחקות על תמונות קרועות של הבויז..ממציאות בדיחותת!! יוצאותת!! עם מי רבת פעם אחרונה?ידיד טוב שלי..ולא נראה לי שאני ישלים איתו..אופפ אני מ'זה בבעסההה!! ואני גם אוהבתותוו!! אעעע איזה עולם אכזרר!! מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם?ידיד שלי...שרון..אושרי...הבויז..ו..אורטל פדידהה ושני חזיי!! החברות הכי הכי טובות שהיו לי בחייםםם!! מה החלום שלך? לרקוד בקליפים..לשיר..לשחק. מה המילה הראשונה שאמרת? אמא.. אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? ארה"ב.. איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:אצלנו זה ילדה..אממ..נדיבה...אבל היא חמווודה אששש!! איי סי קיו או מסנג'ר?אייסי קיוו!! {321942665>כנסו חופשי>רק בלי חפירות} לחמניה או פיתה? לחמניהה! שווארמה או פלאפל?שוורמא...בעע פלאפלל בעעע!! חומוס או טחינה? חומוססס! כלב או חתול? כלב!! שמן או רזה? רזהה!! מחשב או טלויזיה? מחשב! נס קפה או שוקו? נס קפה. מים או קולה? קולה..מה אני זקנה?! דילב או דילב? שתייהם!!! ביחושית או ביחוש? אממאממאממ...שתיי התשובות נכונות!

purple rose

New member
../images/Emo35.gif שירשור שאלונים

שאלון שיהיה מחוץ לשירשור ימחק ולא איכפת לי כמה עבדתם עליו... סורי! כנראה שרק במעשים אתם מבינים

למעלה