שירשור שאלונים

עונה לביחושית

שם מלא: סבינה חמי כינוי באיי סי קיו: סבינוש גיל:14 מזל: דגים תאריך לידה:15.3.93 מאכל אהוב הכי הכי: פיצה שיר הכי אהוב: הזדמנות שניה שיר של הבויז הכי אהוב: הזדמנות שניה ואשמור את ליבי אם איזה שמפו את חופפת כיף ואנד הנד שולדרס או איך שלא רושמים את זה? מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? שוקולד איזה ירק את הכי אוהבת? מלפלפון איזה פרי את הכי אוהבת? בננה אוהבת שוקולד? כן בויז אהוב הכי אחי: אושרי חמי זמרת אהובה: בלינדה פרגרין סצואל זמר אהוב : אושרי חמי איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: ריקי מרטין ומרטין קרפן מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! כנגד כל הסיכויים רואה ויוה? כן אם כן איזה סדרות בויוה? ים של סודות על החיים ועל המוות חיים שלי ורובי באיזה פורומים את ? רק בזה מה אכלת היום לצהרים? עדין לא אכלתי אבל חושבת שקוסקוס מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? לא יודעת אני לא אוכלת דברים מגעילים שחברה באה אליך מה אתן עושות? אני לא בקשר איתם עם מי רבת פעם אחרונה? בת דודה מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? משפחה מה החלום שלך? להיות מפורסמת מה המילה הראשונה שאמרת? אמא אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? מכסיקו איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה לא ממש שמן הכי שמן זה ילדה אבל עם מדובר בבן אז גל]: איי סי קיו או מסנג'ר? איסי ומסנגר לחמניה או פיתה? לחמניה שווארמה או פלאפל? שווארמה חומוס או טחינה? חומוס כלב או חתול? כלב שמן או רזה? רזה מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? גם וגם מים או קולה ? מים דילב או דילב? ד-י-ל-ב ביחושית או ביחוש? שנהם

Ninia Rebelde

New member
עונה לביחושית

שם מלא:נופר כהן כינוי באיי סי קיו:||--**NoFaR**--|| גיל:16 מזל:מאזניים תאריך לידה:23.10.90 מאכל אהוב הכי הכי:ספגטי וצ'יפס שיר הכי אהוב:משהו ממני-הראל סקעת שיר של הבויז הכי אהוב:תני לי סיבה אם איזה שמפו את חופפת?שמפו מיוחד לקשקשים מה את שמה בסנדוויץ לבצפר?זה תמיד משתנה איזה ירק את הכי אוהבת?גמבה איזה פרי את הכי אוהבת?תפוז אוהבת שוקולד?מאוד בויז אהוב הכי אחי:שרונולי זמרת אהובה:ממ אין אחת מיוחדת זמר אהוב:הראל סקעת והבוייז איזה מפורסם הערצת לפני הבויז:הראל סקעת גם עכשיו אני מעריצה אותו אבל גם ת'בוייז מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?!יש הרבה הרבה טלנובלות אני מכורה כמעט לכולן... רואה ויוה?הערוץ שאני הכי הרבה צופה בו אם כן איזה סדרות בויוה?להתאהב מחדש,ים של סודות,על החיים ועל המוות ומאצ'ו באיזה פורומים את?מממ יש הרבה מה אכלת היום לצהרים?עוד לא אכלתי צהריים מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?נראה לי שסושי שחברה באה אליך מה אתן עושות?טי וי ,מחשב סתם מדברות או שומעות מוסיקה עם מי רבת פעם אחרונה?ממ לא זוכרת מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם?יש הרבה אנשיםם שחשובים לי בחיים כל אחד בדרך שלו מה החלום שלך?לראות את הבוייז ואת הראל להצליח בחיים קיצר שכל מה שאני רוצה יקרה מה המילה הראשונה שאמרת?לא זוכרת אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?לא הייתי מחליפה את הארץ שלנו איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:יש ילדה רעות איי סי קיו או מסנג'ר?מסנג'ר לחמניה או פיתה?לחמניה שווארמה או פלאפל?פלאפל חומוס או טחינה?חומוס כלב או חתול?כלב שמן או רזה?ממ לא ממש משנה מחשב או טלויזיה?טי וי נס קפה או שוקו?נס קפה מים או קולה?מים דילב או דילב?דילב ביחושית או ביחוש?חח גם וגם גם אנחנו אוהבוות אותך ביחושית

בררוש

New member
עונה לביחושית שלי :]

שם מלא: בר חניה כינוי באיי סי קיו: «::°.•°bar°•.°::» גיל: 12 וחצי מזל: אריה תאריך לידה: 24.7 מאכל אהוב הכי הכי: צי'פפס עם [הרבה] קטשופפ ! שיר הכי אהוב: אממ.. יש הרבה .. שוב שלי - פראנויה ! שיר של הבויז הכי אהוב: תני לי סיבה אם איזה שמפו את חופפת? שנייה אני הוללכת לבדוק .. מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? מגוונת בכל יום משוו אחרררר חיחי איזה ירק את הכי אוהבת? עגבניייייייה ! [יאאאמה] איזה פרי את הכי אוהבת? תפוחחחחח אוהבת שוקולד? בטטטטח [נהייתי רעבבה] בויז אהוב הכי אחי: אוששרי ! זמרת אהובה: נינטט זמר אהוב: דניאל זילברשטיין איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: רוני דואני מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! "תשוקת הנצים " רואה ויוה? ככן אם כן איזה סדרות בויוה? "ים של סודות" ו "רובי" באיזה פורומים את? בהרבהה אממ.. בפורום של דון לני גבאי , הרישמי של הבויז , שירה וילנסקי .... ועודד חיחיי מה אכלת היום לצהרים? רק קמתתי .. מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? לא יודעעעת אבל אני לא סובלת חומוססס ! [ולא נראללי שאכלתתי פעם] שחברה באה אליך מה אתן עושות? במייטהה חיחי עם מי רבת פעם אחרונה? ... חדיררה לפרטיות חיחי מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? אממא , אאבבא , האחיות שלי , הבויז , ודון לני גבאי יחיחי מה החלום שלך? להיות מאושרתת [מה שאני לא עכששיו] ולדגמן .. מה המילה הראשונה שאמרת? אני גם זוכררת חיחי .. אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? בארגנטינהה חיחי מושפעעת מהטלנובלות וסתםם חוץ מזה בהולננד או באיטלליה כי יש לי דודים שגרים שםם .. איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: יש לי ככממה בכיתה יחיח לא יפפה להעלייבב יחיחח איי סי קיו או מסנג'ר? איססי [נכנסת לממסן פחוות] לחמניה או פיתה? פיתתה שווארמה או פלאפל? פלאפפל [יאאממה] ללא סובלת שווארממה.. חומוס או טחינה? להקיא על שתייההם במיוחחד על החומוסס ! והטחיננה עוד יותרר חיחי כלב או חתול? כללבה חייחיי יש לי אחתת שקוראים לה חימנהה חיחי על שם זאתיי מ"תשוקת הנצים" ..חח שמן או רזה? רזהה מחשב או טלויזיה? שתיהההם ! נס קפה או שוקו? שוקקו מים או קולה? מיםם דילב או דילב? דילבב חיחיחי ביחושית או ביחוש? ביחוששית וביחווש ביחחחדדדד ! [במיטה חיחי] דילבבבבי , אני אוהבבבת אותך הככי איששתתי ! : ]

חחחחח ברוווו יפשליי כפרוניי עליךךךך

חחח ביחד אני וביחוש הכי טוב אה?? חח חיכיתי שמישי תגיד את זהה
אוהבת הכי שיש אישתי-מטלפת שליייייי!!!

../images/Emo118.gifלבלביחושיתי :):)

חחח כל הזכויות שמורות לי ורק ל-י! שם מלא:במנולקר סתוונית כינוי באיי סי קיו:"זמינה אבל לא עונה" גיל:חח עוד 13 יום 14 להלהלה :) מזל:ק.ש.ת תאריך לידה:23.11.92 מאכל אהוב הכי הכי: שיר הכי אהוב:"כמה עוד אפשר" שיר של הבויז הכי אהוב:"תני לי סיבה" אם איזה שמפו את חופפת?כיף כי זה מוי כיף
מה את שמה בסנדוויץ לבצפר?את שרוני..סתם משו איזה ירק את הכי אוהבת?עגבניה [שירה] איזה פרי את הכי אוהבת?בננה אוהבת שוקולד?ברור בויז אהוב הכי אחי:.......- - - - תנחשו! זמרת אהובה:נינט זמר אהוב:לא יודעת
איזה מפורסם הערצת לפני הבויז:אפח'ד בחיי שלא הערצתי כככה! מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?!"כנגד כל הסיכויים"
רואה ויוה?עכשיו לא כל כך אם כן איזה סדרות בויוה?אמרתי שלאאאאא
באיזה פורומים את?רק של הבויז! מה אכלת היום לצהרים?אמ..האמתי לפני כמה זמן..כבש..חח מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?אממ..לא יודעתתתתת לא עוללה שחברה באה אליך מה אתן עושות?שיעורים חיחי עם מי רבת פעם אחרונה?עםםם אמאא.. מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם?ה',אמא,משפחה,ונוללילילילילי מה החלום שלך?להיפגש איתו כבררררררר
מה המילה הראשונה שאמרת?אה? אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?ארגנטינה...יכלתתי להיות המורה של נוליי..המבין יבין
איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:אבירן ופיש... איי סי קיו או מסנג'ר?אייסי לחמניה או פיתה?פיתה שווארמה או פלאפל?שווארממהההה חומוס או טחינה?חומוס כלב או חתול?חתול שמן או רזה?רזה מחשב או טלויזיה?מחשב נס קפה או שוקו?שוקו מים או קולה?מים דילב או דילב?לב לב
ביחושית או ביחוש?ביחושששששיית
אוהבת את החיים והם אותי

Debi baron

New member
בא לי אמממ לענות =]

שם מלא: דבי בראון :) כינוי באיי סי קיו:מה זה משנה ? חחחחחח D: גיל:14 מזל:דלי תאריך לידה:4.2.1992 מאכל אהוב הכי הכי:אממ כל מיני D: שיר הכי אהוב: My Buttons שיר של הבויז הכי אהוב: אממ .. כל מיני !@ אם איזה שמפו את חופפת? הוווווואי ירווווווק ;] מה את שמה בסנדוויץ לבצפר?חח מי מכין סנודיץ לביצפר ?!@:] איזה ירק את הכי אוהבת?עגבניה .. איזה פרי את הכי אוהבת?אפרסק... אוהבת שוקולד?יאס #@!:] בויז אהוב הכי אחי:אין מועדף ת'אמת אבל עם כן אז ערן!@ זמרת אהובה: The Pussycat Dolls זמר אהוב: חח להה... איזה מפורסם הערצת לפני הבויז:לא מעריצה אפחד :] מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?!בווווו רבלדה :( רואה ויוה?יאס לפעמיים D: אם כן איזה סדרות בויוה?ים של סודות לפעמיים:] באיזה פורומים את?לא פורומים מה אכלת היום לצהרים?אממ אוכל של שבת חעחע D: מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?לא זוכרת.. שחברה באה אליך מה אתן עושות?במחשבעושות דבריםמצחיקים:] עם מי רבת פעם אחרונה?לא זוכרת ;/ מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם?אמא\אבא !@:] מה החלום שלך?וואלה זה חלום בלתי אפשרי .. אבל שלא נזדקן אף פעם# מה המילה הראשונה שאמרת?אמא אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת?תאילנד דהה איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]:חח D: אצלנו אין איי סי קיו או מסנג'ר?מסן בישביל המצלמה וזה .. איסי כל העולם שם #@!:] לחמניה או פיתה?פיתה שווארמה או פלאפל?פלאפל חומוס או טחינה?איכס טחינה :-! חומוס לפעמיים כלב או חתול?כלבלנוציקק:] שמן או רזה?רזה מחשב או טלויזיה?גםוגם נס קפה או שוקו?שוקו חם לייק דה:] מים או קולה?קולה:]\מים דילב או דילב?אממ ... דילב ?!@ ביחושית או ביחוש?ביחושית יותר יפה =] זהוווווווווא #@!:]]]] צ'אוו אוהבתת.... שבוע טוב#@:]

lililillulululu

New member
עונה כי בא לי גבינה! חחחחח

שם מלא: לא בא לי להגיד!
כינוי באיי סי קיו: אין...הביא לי מלא וירוסים אז סגרתי אותו גיל: 15 מזל: בתולה תאריך לידה: 9.9 מאכל אהוב הכי הכי: אממממממממ.......נראה לי ששש........
פיצההה!!!!
שיר הכי אהוב: יש הרבה
שיר של הבויז הכי אהוב: תני לי סיבהההה!!!!! אם איזה שמפו את חופפת? חחחחחח הרבל אסנס! מה את שמה בסנדוויץ לבצפר? כל פעם משהו אחר
איזה ירק את הכי אוהבת? מלפפון! איזה פרי את הכי אוהבת? אבטיח! ועדיף מאוד בלי גרעינים! אוהבת שוקולד? בטח! בויז אהוב הכי אחי: חחחחח הכי אחי! אהבתי! ברור שרניייי
זמרת אהובה: שירי מיימון!!! זמר אהוב: עידן יניב סקעת ומויאל איזה מפורסם הערצת לפני הבויז: שי גבסו...חחחח עכשיו אני די שונאת אותו! מה הטלנובלה שהכי אהבת בעולם והיא ניגמרה?! לחיי האהבה חחחחחח אבל עכשיו זה חזר לערוץ 10! רואה ויוה? לא! זה משעמם ממש! אם כן איזה סדרות בויוה? NEXT באיזה פורומים את? פה
ופעם קראתי בסקעת עכשיו לא! מה אכלת היום לצהרים? שניצל! מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? כשאני רואה דברים מגעילים אני מין הסתם לא אוכלת אותם
שחברה באה אליך מה אתן עושות? כל מיני...
עם מי רבת פעם אחרונה? נראה לי ידיד שלי... מי הבנאדם הכי הכי חשוב לך בעולם? אמא ואבא וחברים שלי והכלבה שלי וערן
(אבל אני יודעת שזה יעבור...אבל גם כשזה יעבור יהיה חשוב לי שהוא יצליח ושיהיה מאושר) מה החלום שלך? די ברור אבל...להיות מאושרת מה המילה הראשונה שאמרת? מתי? כשנולדתי? חחחח אני מניחה שאמא או אבא אם היו נותנים לך ארץ אחרת לגור בה איזה ארץ היית בוחרת? ארגנטינה אני חושבת איך קוראים לילד הכי הכי שמן בכיתה שלך? [בכל כיתה יש אחד כזה]: חחחחחחחח יש כמה...לא יודעת מי הכי שמן! איי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר לחמניה או פיתה? לחמניה שווארמה או פלאפל? פלאפל חומוס או טחינה? חומוס כלב או חתול? כלב
שמן או רזה? רזה עם ריבועים אבל שידע לאכול טוב! חחחח מחשב או טלויזיה? מחשב נס קפה או שוקו? נס קפה מים או קולה? קולה דילב או דילב? חחחחחחחח ביחושית או ביחוש? שניהם! הם מתאימים לא?
ו-ל-ס-י-ו-ם היי את כן כן את נווו את יודעת ש... אני אוהבת אותך המון המון?! תודה כולם אומרים לי את זה....חחחחח סתם גם את חמודה
אתם יודעים? בא לי להוסיף תמונה! אזזזז....הנהההה!!!!! איזה מדהים הואאאא.....

למעלה