8ar8ie

New member
אוף:[ אני לא פה.

לא רוצה לעזוב אבל לא מצליחה להישאר:|

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifגמאני מרגישה ככה.

פשוט אין לי זמן להיכנס, זה ממש מעצבן
.

Stinki Winki

New member
פשוט מדהים

איך דברים פעוטים, כמו לקבוע ללמוד עם ידיד (
), ופתרון תרגיל מסובך בהסתברות, יכולים לשפר את כל ההרגשה המזופתת שהייתה לי

../images/Emo139.gifנאמ..

טוב נו יש לי מאמוצים חדשים=] יותר נכון מאומץ
נאמ=] באמת בואו לצאט ב-9 או עכשיו גמלי יש מצלמה=]]

../images/Emo163.gifכיתה ה' כל כך לא בשבילי ../images/Emo4.gif

תמיד כשאחותי הייתה בכיתה ה', אני הייתי בסך הכל בכיתה ג'.. תמיד חשבתי שזה יהיה מגניב להיות בכיתה ה' שאני אהיה כמעט בוגרת הבצפר שאני ממש אהיה גדולה וגבוהה ואני לא בדיוק יודעת למה ציפיתי
אבל זה ממש לא נכון.. שום דבר לא השתנה בי, אבל כולן הפכו בכיתה שלי לפאקצות צעקניות ומעצבנות.. והבנים נהיו כל כך ערסים! והאלימות רק גדלה, ויש לי מורות כל כל כך חרא! והכל פשוט חרא
חוץ מזה שאני כבר לא משחקת אם בן דוד שלי ואנחנו לא נפגשים יותר למרות שאנחנו ממש כאילו (שחכתי איך קוראים לזה) בית שנראה כולו שלם אבל אנחנו בשני בתים שונים כאילו.. משהו כזה
לא כיף לגדול ואני מעדיפה להיות בכיתה א' ששמה פחדתי אפילו לצאת החוצה כי הילדים מכיתה ו' שחקו כדורגל.. שבסך הכל למדנו כמה זה 1+1 ושהכיתה הזאת עדיין לא הייתה חלק מחיי.. שהמטפלת שלי (שמאד קרובה אפילו ברמה של סבתא) עדיין הייתה איתנו (היא לא מתה חס וחלילה אבל זה התחיל ממשהו ברגל ומאז היא לא עובדת כבר..) שהיה כיף כי כל המשפחה בילתה ביחד תמיד בילינו ולא היה חשוב איך להתלבש ולא היה מפריע לי כלום... ותמיד רציתי לגדול.. אבל זה לא מה שרציתי.. היה הרבה יותר כיף לחיות בהשליה.. ולא אכפת לי שאף אחת לא תקרא ולאף אחד לא אכפת, ושאני רגישה וכמעט בוכה עכשיו... פשוט פעם אחת בלבד הייתי רצה שאני ארגיש טוב אם עצמי, שלא יקללו אותי ינצלו אותי ושהחיים יחזרו להיות כמ פעם.. ואני שוב אומרת לא אכפת לי שאף אחת לא קראה טוב להגיד את זה, רק חבל שאתן לא האנשים שקרובים אליי וחלק מחיי שכן צריכים לשמוע את זה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif

כולנו רוצים לחזור להיות קטנים [נדמה לי.] אני זוכרת באמת יותר אושר שהייתי קטנה, אבל הכל יסתדר בסוף.^^

hhx2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

ניסית לדבר עם יועצ/ת? החיים ממשיכים, גמאצלי נהיה סיוט, אבל צריך להתמודד.... הלוואי והיינו יכולים לעצור את הזמן או לחזור אחורה. חייבים להמשיך קדימה.... אוהפתותך

PakoLina

New member
../images/Emo118.gif|חיבוקי|חיבוקי? ;__;

ניאמ.. אני יודעת, תקופה חרא, אבל מתגברים P: גם אצלנו זה התחיל בערך שנה שעברה ((כיתה ה')) כל הפילוג בכיתה, ובאמת היה לא נחמד.. אבל מתגברים
אני מקווה שתרגישי יותר טוב

חמצמצה

New member
מתוקה../images/Emo24.gif

ועוד אחד
תאמיני לי, כיתה ה' את לוקחת בהליכה..סתם נבהלת קצת אולי
ובאמת שאין לה מה לבזבז זמן על- "פעם היה יותר טוב" אני הייתי כזאת וזה לא תורם לכלום. אקיצר, תהפכי את המצוי לרצוי
ויש כזה שיר מאוד נחמד ש"..מחר יהיה יותר טוב, את תראיי.." אהכן, ואין לך מה להתייחס אם מישו מקלל אותך. את יודעת טוב מאוד מה את שווה. ומה הדבר הכי גרוע שכבר יכול לקרות? חוצמזה שיש לך ת'חברים שלך שיהיו לך לגב..

למעלה