leonel knight

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo24.gif

גם אני פעם הייתי מרגישה ככה. פעם הייתי באה הביתה וישר הולכת למחשב, כי לא היה לי ממש משהו אחר לעשות. בזמן האחרון המחשב לשי נעשה קצת בעייתי ולקח זמן עד שתיקנו אותו, יותר משבוע וחצי [בשבילי זה הרבה P:] וסוף סוף השתחררתי קצת מהמחשב, ותאמת, לא הרגשתי כלכך 'רע'. להפך, הבנתי שפיספסתי די הרבה, מבחינה חברתית, לימודית ומבחינת המשפחה. לאחר שתיקנו את המחשב אני פחות במחשב ולא 'כל' החיים שלי הם הפורום [כמו שהיה פעם..]. אני חושבת שאת צודקת, בכל מה שאמרת, ואני בטוחה שאת בהחלט לא היחידה שמרגישה ככה. חבל רק, שאת עוזבת את הפורום בגלל זה

shmeksit

New member
../images/Emo24.gif אני מבינה אותך..

גם אני ישר באה למחשב וכותבת פה בפורום זה באמת לא נותן אפשרות לעשות דברים אחרים אני מקווה שתחזרי אליינו הם הרבה דברים לספר, ותרגישי את חיים :] אני לא ממש מכירה אותך וגם את לא אותי אבל אני מקווה שתחזרי ושתבואי לבקר מידי פעם! :]

Blue Pencil

New member
../images/Emo10.gif.

יהיה עצוב פה בלעדייך.
אבל אני מקווה שתהני במה שתחליטי לעשות בשעות שאת לא בפורום, ושתבואי לבקר מדי פעם. ^^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני כל כך מבינה, ומזדהה

חשבתי גם לעשות את זה, אבל אני לא יכולה :| אני פשוט מנסה להמעיט את הזמן במחשב
תבואי לבקר

Stinki Winki

New member
|מזדהה|

גם לי הייתה תקופה כזאת. ואז נכנסתי לכיתה י'.
וכרגע אין לי זמן להיות כ"כ אובססיבית. מקווה שתחזרי

broken winges

New member
אומייגאד :|

מה הולך פה??!?! אני בקושי יכולה לנשום. רצתי לאמא שלי כי היא ירדה למטה לחכות למונית והנהג התקשר והיא כבר ידעה ואני רצתי אליה ונתקעתי במכונית והופעלה האזעקה ו...ו וזה לא חשוב עכשיו. חבר שלה,לאחר 2 התקפי לב בחייו, הועבר שוב לבי"ח...ואחר כך הודיעו לו שהוא צריך קוצב.. אחר כך עשו עוד בדיקות ואמרו לו שאין קוצב שמתאים לו. ואתמול הודיעו לו שהוא צריך השתלת לב נקודה. אוקיי אז אמא שלה בוכה כל היום,היא שבורה לחתיכות וכל כך כל כך כואב לי! עד שהצלחנו לעודד אותה ועד שהחברות שלה הרימו את רוחה הודיעו לה עכשיו שהוא עבר לטיפול נמרץ. הוא בקפלן וזה נסיעה של רבע שעה בערך אולי קצת יותר. בד"כ היא הייתה לוקחת אוטובוס ומונית שירות עכשיו כבר חצי שעה שהיא מחפשת מונית ספיישל והיא כולה בלחץ והיא בוכה וה' אין לי מושג מה יהיה. המוות אף פעם לא היה קרוב אליי ככה. ולאאלאלא מה אני אומרת צריך להיות אופטימיים. ואני יודעת שזה ממש לא קשור אבל אם יהיה מפגש שאני אוכל לבוא אליו אני כל כך הולכת.לנקות את הראש קצת ומצד שני אני גם אעזור לה בבית. אבל אין לי איך לעודד אותה היא כל כך שבורה. עד שהיא מצאה אהבה סוףסוף שהחזיקה מעמד. עכשיו זה. והם גם רבים תוך כדי זה. והילדים שלו(הם כבר גדולים ונשואים וחיים בארה"ב) לא יכולים לבוא לארץ או לא רוצים מי יודע. זו חרא של משפחה. ואמא שלי כולה לבד מנסה לעזור לו ולעודד אותו כשהיא בעצמה הרוסה. אני כל כך לא יודעת מה יהיה ואין לי שום חשק ללכת ללימודים כי אני יודעת שאם אני אלך אני אחזור עם חרא של הרגשה ושאם אני לא אלך אמא אולי תיהיה עוד יותר לחוצה.

shmeksit

New member
מעיין!!!!!! ../images/Emo24.gif :0

אני ממש לא יודעת מה להגיד לך.. אני לא טובה בנאומים כאלה אבל את צריכה להחזיק מעמד, ולשבת עם אמא שלך ולדבר על משהו אחר תלכו אולי תנקו שתיכן את הראש קצת אווו מעיין יפה שלי אני כל כך אוהבת אותך ואני ממש לא רוצה שיהיה לך רע אני מקווה שתבואי למפגש ובאמת תנקי את הראש מכל מיני דברים יהיה טוב!
:[

hadasusha

New member
מי זו?! מי זו?!

אני! אני! השגתי תמונה איתה כמו שצחר הבטיח! ייאייי! וגם ההופעה הייתה מדהימה! אחחח ריטה!

תגידו, ../images/Emo29.gif

כדאי לי לוותר על המאומץ שלי, בכלל ולהיות בלי מאומץ? או לוותר עליו ולהיות עם מאומץ אחר? [הציעו רעיונות בבקשה ^^] או להשאיר אותו? תודה.

../images/Emo163.gifיש לי עצה..

בקיץ כשיש את האיקונים של הקיץ, קחי את זה של המדוזה כי זה מתאים לכינוי שלך
אבל בנתיים שארי איתו הוא מגניב

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gifעל בוצקקי וסלעים שנתקעים בחריץ

"נעמה, הסלע הזה תקוע לך בתחת
." "וואלה?
" כן כן, טיולי של"ח. ה-דבר.
[או משהו
] ובכן, נתקע לי שיח בשיער.
ולא, לא התכוונתי לומר שהשיער שלי נתקע בשיח D:, השיח נתקע לי בשיער. פשוט ככה, המשיך לטייל איתי איזה מאה מטר, עד שחברה אחת נזכרה לומר לי שיש לי שיח על הראש. ממ XD ואז הוציאו לי אותו והרגשתי כמו החתול שלי כשאח שלי מוציא ממנו את הדבלולים. הה
. בוץ.
כל-כך הרבה בוץ-קקי, אני מכריזה רשמית על היום הזה כיום בו אמרתי את המילה 'קקי' הכי הרבה פעמים בחיי
. קקי קקי קקי. וחולד. חור כזה מגניב באדמה
. כן. וקקי. רגע. אני צריכה להיזכר *פרצופמרוכז*. ממ
. היה בוצקקי. ו. אר. הו, היינו במקווה ומישהו מהכיתה כמעט נפל פנימה P: והיה קפוא
. וישבנו על זחלים ואבנים וכשהלכתי מאחורי כמה אנשים וביניהם המדריכה [שנדמה לי ואפילו אני בערך בגובה שלה, וזה אומר שהיא ממממממשש נמוכה P:] כל הסוליות שלהם היו מלאות בשכבת בוץ עבה ומלא צמחים ואיכ וכאלה, ואז התחלתי לצחוק כמו משוגעת ולצרוח שיש להם כפות רגליים של הוביטים, נו
זה היה מאוד משעשע
ואכלתי הרבה. יותר מדי. טיול וכאלה
. ואז הנהג צרח עלינו כשנכנסנו לאוטובוס; [לקרוא במבטא רוסי כבד: ] "אבל למה לא ניגבת את הנעליים בחוץ?!?" D:
הוא התגבר, למרות שכל כלכלכלכל המעבר באוטובוס והמדרגות והכיסאות היו מלאים בוץ.
וואי. אני חייבת להניח את הישבן המסוקס שלי במיטה ולחרופ
. מאוד עייפה. ממ. |ZzzzZzzZzz|
קקי. [הא!] נוסף עוד סרט לרשימת הסרטים שאני צריכה לראות ;[ ואני עוד צריכה לראות את כולם בקולנוע, נו ;[ נרניה וזה.

shmeksit

New member
נחמד לך ../images/Emo23.gif

שמחה שנהנת.. קקי קקי קקי זה נחמד להגיד קקי קקיקקיקקי יאיי :] (יש לי את נרניה *מוציאהלשון*
)

Blue Pencil

New member
מחרמחרמחרמחרמחרמחר. DD:

זה מגיע אלינו בשש,אבל אני מסיימת חוג בשבע, וחרשתי למבחן בהסטוריה שיש ביום ראשון כדי שאני אוכל לחרוש על הארי פוטר בהנאה. DD:

mini cat

New member
hii!!!

hows everybody here? anyways... i need help (sasha or liel i think) i'm interested on showing my grandpa the kiticat song (you know.. cat i'm a kiticat and dadadnmadmamdam) if you could give me the link i would hug you and send you kisses!!! love love bracha )sorry about the english...(

למעלה