רק חצי שעה יש לי?! הזמן טס כשמשעמם. לא משנה. בגלל שעוד חצי שעה יש לי אסיפת הורים אני רוצה לסקור רגע את הציונים שלי: תנ"ך-87,הכנתי תמיד שיעורים שכחתי כמה פעמים את הספר. ג"ג-50, ו95 בבוחן החוזר..יש סיכוי גבוה לכישלון פה. ערבית-97, משתדלת והכול אז יהיה טוב. ספרות-95 ^^ המורה נחמדה ותמיד עשיתי שיעורים יילך לי טוב פה. מו"ט-103 במבחן הכי גבוה היה 105. והיא אוהבת אותי פחות או יותר אז גם פה בסדר. תרבות ישראל-0 לא היה מבחן ולא הכנתי שיעורים כי שוש מטומטמת! מתמטיקה-98,96. יילך לי טוב זו גילה ^^^^^ חינוך גופני-רע רע רע. אנגלית-105 במבחן מתוך 105.יילך לי טוב אולי תיהיה הערה על פטפטנות לשון והבעה-חגית נחמדה וקיבלתי 97 במבחן . הסטוריה-100 במבחן ואין על טליה. שששששששששששששווש החראית. הייתי צריכה את זה כדי להרגיע את עצמי. ^^ בהצלחה לי
ורוצה לבעוט בךךךךך >> הלכתייי אחריךךךך בעקבות טיפות המייםם... להרים גובהים של שייששש.... להלהלההה... כבר שאלתי כל נוסע, אם עליך הוא יודע, אתה כלכך דפוק, שהשמש יורדת כך, בגללך אני לא נרדמת, מדברת לעצמי וקמה, אומרת- אני שונאת אותךךךךךך אל תגיד שלא ידעת.... לנצח אנבל שונאת אותך... ורוצה לבעוט בךךךךך סליחה. פריקת עצבים. אני לא יודעת מהקורהלי ;[