mini cat

New member
../images/Emo54.gif שבועות! חודשים! שנים!

טוב... אולי לא כל-כך הרבה... יאאא אני מרגישה כל-כך חופשיה עכשיו...שבת הקושמת (לא זו שהייתה) הייתה שבת ארגון אז כל השבוע שלפני כן לא היה לי רגע מנוחה. ממש הרבה בלגנים. הערב עצמו, היתה שם אמא מגעילה שצעקה עלי בגלל שהבת -שלה- לא הופיעה. בגלל שהבת -שלה- לא באה ל-חזרות-. אבל חוץ מזה היה אחלה. ואז היה לי בעיה במחשב (המסך הלך קאפוט. במלוא מובן המילה. נאי מדליקה את המחשב ולאחר כמה רגעים יש מין בומי קטן וריח של עשן. בדיוק הלכתי לישון אז קמתי מהר מהמיטה ניתקתי את המסך ושמתי אותו מחוץ לדלת הקדמית. מה?! הייתי עייפה!! ופחדתי שתהיה לי שריפה בחדר
חוץ מזה. אני טסההה עוד יומיים... כיף לי... נראה לי... יהיה שם קרררר מידיי בררררר. טוב... הולכת להתחבר למסנ ולאיי סי כדי לראות את הבנות האהובות עלי (מ'קווה שאתן שם^O^) ולתת להן חיבוק עננננננננק

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifאללל תטוסי../images/Emo2.gif

תשארי כאן
אני מצווה עליך
אפילו שזה לשבועיים
וו...
אוף..
טוב שתהני בארה"בD: ואם יהיה אינטרנט תבואי להגיד שלוםD: ושיהיה לך כיף לפגוש את סבא שלךD:

mini cat

New member
../images/Emo54.gif ואיךךך לא אמרתייייי לכםםם?!!

מחחחחרררר מחרררר מה קורה מחר??????? זה קץ הגאולה!!! בלי ניצוצות בתמונות חיוכים ישרים ובלי דברים שנתקעים לי בלי שאני יודעת בדבר המקולל הזה... וכולכן בטח ניחשתן אז אני אוסיף את המתח סתם כךךךךךך מ ו ר י ד י ם ל י א ת ה ג ש ר ! ! ! ! ! כיף לי לא??

hhx2

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

מזל טוב!!!!! גשר זה בטח סיוט

../images/Emo163.gif../images/Emo45.gifאבל לי לא יהיה גשר^^

טוב לפחות יש לי 50% לא לסבול את כל הכאבים
וברכה.. תהני ובהצלחה ומז"ט!

hhx2

New member
לחברה שלי היה גשר, והורידו אותו אתמ

+ול. כשהיא אמרה את זה ישר נזכרתי בך

mini cat

New member
../images/Emo54.gif קאאאאאארינה ^O^ יאאאאא

(כן, כן... השעה לא נורמלית... -בשבילכם- בכל מקרה... אם את תהיי מחוברת אחרי ש-אני- אחזור מבית הספר (נראה לי אני מסיימת בערך בארבע ומשהו אז אני אהיה בבית החמש- תהיי שם!!!!!!) גם אני אשלח לך תמונות שלי בלי גשר ^_^_^_^_^_^ ו.. מצאנו את הכבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם את אלו אני אנסה לשלוח לך */(^O^)\* ו... אני טסה רק מחר (אמאל'ה זה מחר!!! בלע...) איזו גיבורה אני. מראה את פני בפורום לאחר שנים. ובורחת לאחר יומיים... &_& טוב.... בדיוק התעוררתי אז אני אפסיק לברבר... ת-ה-י-י מ-ח-ו-ב-ר-ת ב-ח-מ-ש (אני אהיה אם אני לא אהיה עסוקה באריזה) אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת ברכה^^

shmeksit

New member
חזרת!

כמה זמן לא שמעתי ממך באמת נעלמת לי במסינג'ר נחמד לך שאת טסה :[ תחזרי אלינו מהר ותקני לי מתנה XP חח סתם.. טוב אני צריכה ללכת לחוג אז מזל טוב לך שהורידו לך את הגשר! אוהבת אותך המונמון אם יהיה לך אינטרנט דברי איתי טוב!? אוהבת, יובל

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

הכל כזה מבולבל
יש תחרות כזו של קישוט כיתות בשכבה, אז החלטנו לקשט את הכיתה בדמויות מסדרות ילדים. היינו 3 ילדים שציירו, השאר צבעו, דיברו, חרפו או הלכון הבייתה
היו 2 דמויות של דיסני, אבו מאלאדין ודופי משלגיה (דופי שלי
), גנבתי את שתיהן לצייר, מה, אני חולה על דיסני
אפילו יצא לי יפה^^ כמעט גיליתי להם שהחלום שלי הוא לצייר סרטים של דיסני. מי יודע, ההורים שלי מתחילים להרגע מזה שאולי אני לא אהיה פיסיקאית-מדענית-מתמטיקאית בעתיד וכבר נראה להם סביר שאני אהיה אנימטורית או משהו כזה. אני כל כך אוהבת לצייר לדמויות את האופי.. להחליט אם הן יהיו צוחקות, שמחות, כועסות, עצובות, מטורללות וכו', זה ממש מעניין. בקש לפיסיקה הזה, אני צריכה להחליט עכשיו אם אני ממשיכה ללמוד. כרגע אני מבריזה מרוב השיעורים ולא ממש לומדת, אני צריכה להחליט אם להפסיק ללמוד, להשלים את החומר וללמוד בכיתה או ללמוד לבדי בבית, כמו לבגרות אקסטרנית, אבל לעשות את הבגרות בבצפר, רק בלי מגן או משהו. אני יכולה להוריד את זה (לא חסרות לי יחידות, בלי זה יהיו לי 30 שזה בהחלט מספיק><), אבל די חבל לי>< אני חושבת שאני רוצה ללמוד פיסיקה בבית אבל אני לא יודעת אם יש לי מספיק משמעת עצמית והתמדה כדי לשבת וללמוד ברצינות בבית, לא בתוך מסגרת. אני ממש לא יודעת מה לעשות.. וסתם משהו משמח (בשבילי)
כל שנה יש מסיבת חנוכה בבצפר, כמו מועדון, והשנה זה בגני התערוכה. שנה שעברה היה כל כך גדול, באולם רסיטל, מעניין איך יהיה השנה^^ אני אוהבת מסיבות
אבל לא יוצא לי ללכת כמעט אף פעם>< מעניין כמה ארוך יצא לי
אופס

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתהני../images/Emo13.gif

דיסני זה מגניב אני יודעת שאת ממש אוהבת
ובחנוכה שיהיה לך כייף תהני ודברי איתי

917635

New member
חזרתי מהאסיפתהורים.../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

בדרך לשם עוד ניסיתי לשכנע את ההורים ללכת לכמה שפחות מורים אבל זה לא עזר. הגענו לצפית והלכתי ישר לסיפרייה למורים האחרים. בקושי הספקתי להכנס וכבר המורה לפיזיקה [אליו לא תכננו בכלל ללכת] קרא לנו ולא היה נעים לסרב אז.. ישבנו אצלו חמש דקות. הוא אמר שיש לי עוד סיכוי! והוא אמר שהוא מוכן לעזור לי ביום שלישי ובלה בלה בלה... אח"כ עלינו למורה להיסטוריה
היא פתחה את היומן כדי לראות את הציונים שאין לי ואז היא אמרה שאני נורא מתאמצת בשיעורים [ציור על השולחן ושליחת SMSים זה באמת דורש הרבה מאמץ!] והיא אמרה שאחרי המבחן ביום חמישי ננסה למצוא לי פתרון. אח"כ הלכנו למורה למתמטיקה והיא אמרה שהציונים שלי מעולים [109 ו-97] ושהיא לא בדקה את הבוחן האחרון. אמא שלי דיברה איתה קצת על הבגרות וזהו בערך.. אחרי המורה למתמטיקה הלכנו לחפש את המורה לאזרחות והמורה לתנ"ך ולא מצאנו אף אחת מהן אז הלכנו למחנכת. המחנכת שאלה לגבי המכתב שהיה אמור להגיע [הוא באמת לא הגיע!] ואז היא הראתה להורים שלי את הציונים [שבסוף הסתבר שזה ציונים שהיא הראתה לי כבר לפני כמה שבועות] ואז היא דיברה על המצב החברתי [קארינה יושבת ליד ילדה מאוד נחמדה בשם א'] ועל זה שאני כבר לא אוכלת בחדר אוכל ואז היא אמרה בפעם המליון שהיא אוהבת את הציפורניים שלי
ואז ההורים שלי חתמו על טופס שמאשר לי להגיע למסיבות. אחרי זה אמא שלי דיברה איתה לגבי החזר כספי ואז היא שוב הזכירה את עניין הציפורניים ושאלה את אבא שלי מה דעתו. איפשהו בין לבין היא גם הזכירה את העניין של היסטוריה והיא אמרה שיימצא לי פתרון [הלוואי שזה יהיה פטור!] ואז הלכנו לחפש [בפעם השלישית] את המורה לתנ"ך. המורה לתנ"ך אמרה שאני ממש טובה ומשקיעה ומשתדלת וכל מיני כאלה.. היא אפילו לא הזכירה את ה-77 שקיבלתי במבחן [ההורים שלי כן יודעים]. לבסוף הלכנו למורה לאזרחות שאמרה שאני טובה ושהיא עדיין לא בדקה את המבחנים [ואני ברוב חכמתי אמרתי לה שעניתי רק על 4 שאלות ושנכשלתי בטוח] והיא אמרה שפעם הבאה ילך לי יותר טוב. חוץ מזה היא כתבה שקיבלתי 84 במבחן למרות שקיבלתי 82.[וכן,יש הבדל!] אממ..זהו. ההורים דיי מרוצים חוץ מהבעיה שלי בהיסטוריה. מי שקראה שתשרשר

Blue Pencil

New member
../images/Emo113.gifאז לא היה כלכך נורא. ^^

מקווה שהציונים שלך לא ירדו,ואפילו יעלו. DD:

הממ.. התפרקות קטנה. [לא טריגר או מש

קודם כל, אני במגמת מחול. יש שיעור קומפוזיציה. כדי שנקבל ציון בשיעור הזה, צריך לחבר ריקוד שהוא בין דקה ל2 דקות עם כל מיני אלמנטים שלמדנו. אני חיברתי ריקוד שלם בן 3 דקות ועשרים שניות, כי לא היה מתי לעצור את השיר. וכמה השקעתי בריקוד הזה.... מיום רביעי שעבר עד אתמול. עכשיו לא רק איזה שעה ביום, אלא ממש כל היום. כשחזרתי מהבית ספר אכלתי, ואז התאמנתי על הריקוד. אח"כ אכלתי ארוחת ערב, ושוב התאמנתי עד בערך 23:00, כל יום. היום היה צריך להראות לה את הריקוד. עכשיו רוב הבנות רק חיברו את הריקוד אתמול, והיא אמרה שהוא מדהים. כשסיימתי להראות לה את הריקוד, היא אמרה שהוא לא טוב. ["לא כ"כ אהבתי אותו. צריך לזוז יותר במרחב. וכו' וכו'"] על הזין שלי. לא משנה כלום.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנאמ.

תירו בי? [OMG,בזמן האחרון אני מפחידה את עצמי O__O] חברה שלי מתכוונת לקחת את האוטו של החבר שלה [הוא הסכים]להדביק בצורה מיוחדת תמונה שלה על הרישיון נהיגה שלו וליסוע לעזריאלי. וניסתי אני וחברות לשכנע אותה שלא,אבל היא בגרסת זה הדבר הכי טבעי העולם ו "חבר שלי לימד אותי". נפלא.

אנבלייי

New member
:/

את כלכך צחה להגיד לאמאשלה או משהו. כאילו, באיזה כיתה אתן, ט', לא? וזין על זה שהיא תתעצבן. מה עדיף, שהיא תעצבן או להסתכן בתאונה? תאונה שאפשר למנוע מראש?

למעלה