BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלא להתייחס.

לעבוד על בחורים בצ'אט זה כיף

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהייתי צריכה להעלות תמונה

של אחת אחרת,כדי לעבוד על מישהו

נמנמ..

יש לי קומונה חדשה.. כנסו תציפו סתאם..אבל כנסו זאת תהיה קומונה שווה.. http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=11632&smsMsg=

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

בסוף לא חטפו אותנו חייזרים-.- אבל היה ממש כיף:] הם כיסו לנו את העיניים והשאירו כל אחד לבד בשדות והוא היה צריך להגיע למרכז של המושב...לא היה לי מושג לאן אני הולכת ואז מצאתי מישהו והלכנו ביחד
ואז היה משחק סוף הדרך כיף במיוחד^.^ ומחר אני נוסעת לאילת:](אילנה דברי איתיO:) ביי לכן:]

o0Invisible0o

New member
ככה.../images/Emo4.gif

גאד אני מקווה שכבר לא מרגלים אחרי.
כי פשוט ככה.
אפילו אם אני אנסה להסביר את עצמי למישהו אף אחד לא יבין..
פשוט תמיד הכל קורה אותו הדבר..אה, לא משנה.:X

Girl From Mars

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

לא מרגלים אחריך? מה זאת אומרת לעזאזל?
ותנסי אותנו.><

o0Invisible0o

New member
תשאלי את ליהי.XD

אה, אבל זה סתם כי הן דאגו לי או משהו..
אה, חשבתי שאת לא נכנסת לאופים כל כך.>< אה, לא אנסה לא משנה..תהני מחר!
כל השבוע ובלה..

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifחזרתי מהכנרת D:

היה כיף.אבל נשרפתי]: וגם.. אתמול היינו בים,המשקפת הייתה ביד שלי,שניה אח"כ היא כבר לא הייתה שם. ואז היינו בגלים,ואני נפלתי מהגלשן,ונעלמו לי משקפי השמש. אמא שלי דרכה עליהם ומצאה אותם
קשרתי להם שרוך שלא ילכו לאיבוד,ואבא שלי אפילו חיבר את השרוך לגופיה! קמתי בבוקר.איפה הכפכפים שלי? עליתי על האבוב,אמא לקחה את המשקפיים. "אל תאבדי לי אותם
" "חזרתי,איפה השמקפיים שלי?" "אוי,הם כנראה נפלו לי" מתארגנים,אבל איפה הנודל הסגול?
נרד לחפש אותו,או!הנה הוא
אבא:"דנה,מצאת את הכפכפים?" אני:"לא" אבא:"אני חושב שראיתי אותם על החוף,בואי" והנה הכפכפים שלי.
אבל המשקפיים שקעו ונעלמו
והייתי צריכה להיות עם כובע כדי שיהיה לי קצת צל וזה לא נח]: ועכשיו עד שיקנו לי משקפיים אני אסתנוור או שאני אלך עם המשקפיים עם המסגרת הצהובה של אח שלי. והיה חם

../images/Emo15.gifמסר משירש.

היא עוזבת.. היא אמרה לי שכבר קצת משעמם לה באיזור שלנו, אז היא הלכה להתרענן קצת... באוסטריה
נו, היא טסה לשבועיים, מחרתיים. ובגלל שמחר זה צום וזה, היא ביקשה ממני לשלוח
אה כן, צום קל לכל אלה שצמות, למרות שהן בטח לא רואות את זה><

למעלה