../images/Emo15.gifלפי מה שהבנתי,

או לפחות זה מה שהמשפחה של שיר עושה, שלא עושים שום דבר שעושה הנאה, מחשב, טלוויזיה, להתקלח
, ואם אני לא טועה, להדליק אור וזה מותר... לא כמו שבת וזה.

K a r i

New member
יש שיפור או אין

האמת שאני שמה את זה פה כי ענבר לא יכולה לקבל את זה אז אני שמה פה אז תתעלמו

א ל א ו ר

New member
אני צריכה עזרה!!!

עשיתי אתר על דוליז ואני לא יוחדעת איך לקרוא לו! יש לו 3 שמות תגידו מה הכי מוצא חן בענייכם?? 1.
Kiss 2.black sheep 3. SUGAR (כותרת משנה)אתר מתוק כמו סוכר תגידו מה הכי אהבתן בבקשה!

א ל א ו ר

New member
תודה לכן! טוב אני יתחיל ../images/Emo83.gif

עכשיו לעשות את האתר בכתב HTML ויעשה את הדולית המחופשת....

א ל א ו ר

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo83.gif

מה לעשות!!! ככה נח לי לכתוב! זה לא צריך להפריע לאנשים

o0Invisible0o

New member
את לא כותבת נכון עיברית!../images/Emo2.gif

זאת השפה שלך.
בכדי שיהיה לנו נוח יותר לקרוא, את תדעי את השפה היומיומית שלך, זה עוזר בבגרות בלשון.
וכי זה מעצבן אותי..אני אמשיך לתקן אותך..

היי חבר'ה ../images/Emo140.gif

אני לא רוצה לחשוב על זה עוד כי החלטה שלי סופית... עברתי פה הרבה דברים... הפגנתי יכולות (עלובות, אם מותר לציין
) ורכשתי (ב-1.90 ₪) חברות חדשות... למדתי על עצמי דברים חדשים, ואפילו השתנתי... לא על המסך, אלא מבפנים... זה משהו שאי אפשר להסביר... משהו נוסף שלמדתי על עצמי הוא שכמה שלא אנסה ואתמיד ואשקיע, אני לא טובה בדוליז.נקודה. כמובן שאמשיך להיות פה ולהתכתב איתכן, אבל לא אעשה דוליז... מתה עלייכן, אלינה
נ.ב: למזכרת, לפני שאני מוחקת את כל הדוליז שלי, הנה מההתחלה ועד הסוף כל הדוליז שלי... זהירות שלא תקיאו
ויש כאלה שדי אהבתי... הן די מוצלחות שלי (עלק)... את 11 אני אוהבת, היא יצאה כזאת חמוטהההה...

Dirtbag

New member
מהמהמה? ../images/Emo12.gif. ../images/Emo62.gif

תמיד יש מקום לשיפור. :) ואת יודעת מה, אני מציירת דוליז כבר שנתיים ועדיין חושבת לעצמי "תעשי יותר טוב, זה מכוער". עם הזמן משתפרים. הלוואי עליי כאלו דוליז בהתחלה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif

כל אחת משתפרת בקצב שלה.
יש כאלה שאחרי 100 מתחילות להיות מרוצות וזה..

../images/Emo6.gif

חעחעחעחעחיעחעטחעחטעיעחחע חחחחחחח
אויייי... אחרי בדיחה כזאת היום שלי בטח ייראה יותר טוב...
"טובה בדוליז"...

super cat

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

כמה זמן את עושה דוליז??? לא שנה נכון אז יש לך עוד זמן להשתפר והדוליז שלך כן יפות!!!! את לא רוצה לראות דולי ראשונה שלי ויש לך רק 20 דוליז את קצת זמן פה אל תדאגי אל תפרשי הדוליז שלך כן טובות האחרונות בעיקר

כן אבלאבל...

אתן לא מבינות... ניסיתי
באמת שניסיתי
אבל פשוט לא הולך לי
כל הטיוטים מתחרבשים לי מול העיניים, ואני בקושי מבינה איך לעשות... שיער בכלל לא נדבר
קבוצות
הצללה נורמלית אני לא יכולה לעשות
טוב... שכנעתן אותי, אני אנסה... אבל לא יודעת... קשה לי כל הזמן לנסות ולהשקיע ולראות שיוצא לי קקה... טוב בנות, אני זזתי, אני נוסעת להעביר סרט צילום לדיסק כדי להעלות למחשב... יש שם תמונות שלי ממסיבת ההשקה של רוני סופרסטאר
אני אעלה לפה

Stinki Winki

New member
הממ

לדעתי את טובה למתחילה (ולנו היו דוליז זוועתיות, אז שוש), אבל אם את לא מרגישה שאת אוהבת את זה אז אל תעשי, החלטה שלך:) אני שמחה שאת נשארת כי גם בלי דוליז כיף פה נורא^.^

למעלה