Shusho

New member
../images/Emo32.gif

מתימטיקה ל-5 יחידות יואל גבע מאגר שאלות במתימטיקה ברמת 4 יחידות לימוד אדית כהן (היא לימדה אותי והיא המורה הכי... ~קללה~ בערך. אבל איכשהו היא מלמדת טוב.), מריאן רוזנפלד (שמעתי שהיא מלמדת גרוע) ומכל הבית ספר, אני עם זו שלא הוציאה ספר שעולה 90 שקל על כלום והיא הכי מגניבה. היא מתנהגת אלינו כמו כיתה א', כפרעליה.
לממממממממממממממממה

2ofir

New member
ראשונה../images/Emo12.gif

מי שלא ראה תהודעה שלי ושל ליאור באוף הקודם כדי שיראה..זה חשוב לנו

Shusho

New member
את האמת

הייתי בטוחה שזו הודעת פרישה מהפורום אז לא טרחתי לקרוא כי אין לי עצבים להודעות כאלה שיש לי PMS מטורף ואני מסוגלת לשבור קירות מעצבים. אבל זו לא
. וול, אני אף פעם לא שמתי לב לזה. זאת אומרת, לשרשורים שאני פותחת תמיד יהיו 150-400 תגובות, אבל זה כי אלה אופטופיקים ושדחמים וכו'... בתכלס, אם לא הייתי מנהלת לא נראה לי שזה היה ככה. אבל אם כבר אמרתן אז אולי באמת ישימו לבלזה וכן יגיבו. נו לא יודעת מה רציתי להגיד פה.

2ofir

New member
לא אני לא פורשת..בעע זה הדבר האחרון

שאני אעשה עכשיו וההודעה לא הייתה עם עצבים בכלל לא.. חח

The Evil Fairy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

אממ, אני חושבת שחלק מזה שלבנות יש הרבה תגובות זה כי יש להן ממש חברות מהפורום. בנות שהן מכירות במציאות. בכל אופן, אני אשתדל להתייחס יותר מעכשיו :]

2ofir

New member
ח יש לי חברות אמוד טובות בפורום0

אפילו ישנתי אצל אחת הא..תודה:)

Stinki Winki

New member
אממ באיזו ליאור מדובר?../images/Emo12.gif

וכמובן
מצטערת אם פגעתי בכל דרך אפשרית

וול..

חזרתי משבוע אצל הדודים..התגעגעתי.. הרגשתי כמו קוראת סמויה..חע.. הייתי ביום ראשון בהופעה של פיטר רוט לירז צ'רכי עידן רייכל ובוטן מתוק בקרקס והוא נתן לי תמפרט הסולן של בטון מתוק מהקרקס..הוא כזה חמוד!!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifטעלי!!../images/Emo24.gif

יאי, תראי את המסר :] אני חוזרת היום הבייתה אז אני אשלח לך ואסיים את הדולע שלך :] שמייחה שנהנת :]

אופיר../images/Emo99.gif

יואא אני צריכה את הורוד לא עשיתי עדיין ואני חייבת בעע חע..=] אין לי שום מסר ממך אניואי דברי איתי שאת חוזרת יש לנו דע יום שלישי!

Stinki Winki

New member
לא גמני לא!../images/Emo7.gif

חע
האמת שאני לא מצליחה לעשות קסקט לתחרות ארטיסטיק וויז'ן אם זה עוזר לך._.

למעלה