Stinki Winki

New member
אני כ"כ מזדהה איתך../images/Emo24.gif

גם לי יש אופי של בת 100 ואני שונאת מסיבות ורעש, ובנוסף לכל הצרות אני הכי ביישנית בעולם.. את צריכה למצוא אנשים שיבינו אותך ויאהבו אותך כמו שאת, ואם מישהו רוצה אותך אחרת- שיקפוץ לך! את לא צריכה להשתנות בשביל אף אחד!!
פשוט תהיי את עצמך ותאהבי את עצמך, אפילו שזו הקלישאה הכי ענקית בעולם- ככל שהיא גדולה ככה היא יותר נכונה.

כן..../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

פשוט הייתה לי שיחה עם חברה, ורציתי שתבוא אליי {ביננו מפרידות 8 מדרגות} ותיכננתי לראות איתה סרט/טופ מודל והיא לא באה אליי
ואני אוהבת את עצמי,רק האחרים לא,וזה מה שפוגע בי כמו טיל. אני ביישנית ואני לא מסוגלת לפתח שיחה נורמלית . אוף למה "? למה? אני הכבשה השחורה של הבית?? אני מה20/07/2005 אחרי המפגש לא יצאתי מהבית ,יצאתי רק לזרוק זבל. ואתמול נסעתי עם המשפחה ללונה גל. ואני מרגישה כל כך טיפשה,שאני מספרת את כל זה.

Little Chiwawa

New member
את לא טיפשה וזה חופש גאמני בבית

נראה לי כל הזמן...מול המחשב.. אוח אורית יש לך מסנג'ר? ומסכימה עם מה שנעה אמרה לך.. אוהבת אותך המון!

2ofir

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל, סיתמי! אני פגשתי אותך במפגש ואת ממש חמודה! מראה חיצוני זה לא מה שקובע ,מה שבאמת קובע זה היופי הפנימי[ולך יש הרבה כזה.] ואם הילדים בכיתה שלך בוחרים לפי יופי, אז למה לך חברים כאלה? ולכל אחד יש טעם שונה במסיבות, אז מה אם לך לך יש טעם אחר, ולא ללכת למועדונים... אני בטוחה שאת בקלות יכולה למצוא חברות, כי את ילדה נחמדה וחברותית, את פשוט צריכה ללכת אליהן ותהתחיל לדבר איתן. המ..זהו:)

וואי אני כל כך מזדהה!../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שאת צריכה להשתנות.. פשוט צריך למצוא את הדרך להתחבר לחברות, להראות להן באמת למה את שווה.. אני בטוחה שבעוד כמה ימים תרגישי יותר טוב!
ואני ממש מסכימה עם מה שכולן פה אמרו לך בתגובות. [שזה בערך מה שאמרתי למעלה רק בניסוח שונה...]

מותק ../images/Emo10.gif,

האנשים שמתעלמים לא מבינים עיניין. אסור לך להשתנות בשביל אף אחד, מי בכלל שווה את זה? שתוותרי על כל מה שאת אוהבת, על האופי שלך, רק בשביל שכמה אנשים יחבבו אותך? ואני אישית לא רוצה להיות מקובלת. אני לא מבינה את הקטע הזה, ממש טוב לי איפה שאני עכשיו. אם תהיי מי שאת, רק ככה תמצאי חברות. וזה משפט נדוש, אבל הוא אמיתי ונכון. הרי אם תתנהגי בצורה מזוייפת, מי ירצה להתקרב אלייך? (
) ורק האופי שווה. מתאהבים בבן אדם אחרי שמכירים אותו, התאהבות באופי של הבן אדם ולא ביופי שלו. גם אם את יפה (ואת באמת יפה, על מה את מדברת?!) וגם אם לא, אנשים שמחליטים להתעלם ממך/לשים לב אלייך רק בגלל מראה חיצוני הם האנשים הכי מ-ג-ע-י-ל-י-ם בעולם. לעזאזל, אם הם ימצאו חבר/ה יפה, מה יצא להם מזה? אני בטוחה שהרבה יותר שווה ונוח חבר/ה אמיתי/ת שכיף לסמוך עליו ויתנהג כמו חבר אמיתי.

נושיfay

New member
../images/Emo24.gif...^^

דונט בי סאד
אממ לא שאני מכירה אותך (אני לא מכירה אף אחד מפע..0.0) אבל לפיא מה שאמרת את באמת נחמדה...^^ תראי יש אנשים מתומתמים ויש אנשים חכמים... או שאולי ההגדרה שלי צולעת אבל בכול מקרה אמממ גם אני שונה..^^....אבל מי שואל את כל מי שלא אוהב אותי..<< שיקפצו לי..-.- וגם לי לקח זמן למצא חברים אמיתיים שבאמת באמת אוהבים אותי כמו שאני... ולכן אל תתיאשי... ואלה שלא אוהבים אותך סתם מפגרים... (נראה לי שאמרתי את כל מה שאמרו בפירוט יתר..0.0) אבל בכול מקרה....אל תדאגי יש לך את כל אהבת הפורום..^^....וכם הבנות פה..(כל אלה שמכירות אותך..) אוהבות אותך מאוד...^^
אז אל תהיי עצובה..^^

תודה לכולן על התמיכה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

התעוררתי עם טיפה מצב רוח יותר טוב
...

מישהו פה?

מה יהיה אם אני אפתח קומונה ע"ש מיסטר מנגו? קומונת סגידה למיסטר מנגו בפרט ולמנגואים בכלל? שמים
שאני כל כך נואשת לקומונה נכון?

שמתן לב שהרבה ותיקות עוזבות?

אני כבר לא מכורה ולא מציירת דוליז, ואני כבר מרגישה שהתקופה שלי בפורום נגמרת
. אני מתעסקת עכשיו במשהו אחר, ולא מעניין אותי כל כך ציור דוליז.. בגלל שאני לא רוצה להפוך את זה לנאום פרידה מרגש עד דמעות, ולא להתנהג בטיפשות מוחלטת, אז.. ביי?
אז רק שתדעו שאני כנראה אהיה ממש קצת בפורום, למרות שנורא מציק לי המחויבויות שלי לפורומפיק והטופ מודל
. ואני לא מצפה לתגובות כמו "אינסע תשאריייייייייייייייי" אני סתם חושבת שאני נהיית פה פחות בפורום ולא מזיז לי כל כך להתעדכן במה שקורה. פטיטית

../images/Emo122.gif

כבר כמעט שבוע שלא הייתי פה ולא יתעדכנתי בכלל, אני לא עוזבת רישמית אני אהיה פחות בפורום :]] וחוץ מזה בנות הולכת בנות באות וכשבנות עוזבות זה בד"כ לטובה- יש כאלה שרוצות לקחת הפסקה והמחשב וגמילה מהפורום (
). ד"א כרגע מחצתי יתוש במחיאת כף אחת בלבד, וזאת הפעם הראשונה שעזרתי אומץ לעשות את זה
חסכתי לעצמי 24 שעות של התגרדות- הורייי!! ^^

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifכולם הולכים לים ../images/Emo10.gif.

רק לאה נשארת בבית. מחזור קקי
.

למעלה