Shusho

New member
עכשיו אני בחופשה,

אז לא מלמדת אותי אף אחת, אבל בעיקרון עוד 19 יום חוזרים ללימודים (
) ותלמד אותי מורה שלא הוציאה ספר מת' (כי אדית ומריאן מהבית ספר שלי, והןסתם הוציאו ספר יקר ומטריד) עזבי אני מתוסכלת. יש לי מלא דברים לפתור ולהגיש.]:

כדאי לי להחליף ניק?

פעם אחרונה>< מבטיחה!! ל- "Mr. Mango" על שמו של מיסטר מנגו.. תסתכלו בהודעה ההיא ותבינו...

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif;[

יש לי היום פעולה בנוער בשתיים וחצי...זה בעצם כבר מחר
אבל לא בצהריים...בלילה
ואמרו לנו להביא כיסוי עיניים
נועה חושדת שמדובר בחייזרים, היא צודקת? ואני לא יודעת מה אני הולכת לעשות כדי להשאר ערה עד אז(אז מה אם אני לא מאלה שנשארות ערות עד ארבע?
) מה כדאי לי לעשות עד אז?

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifבואי../images/Emo2.gif

בבקשה^^ אם תבואי יהיה כיף^^

Nagboom

New member
מוחעחעחעחעחע ../images/Emo123.gif

נכון שאני נורא ערמומית ומוכשריה? האמת היא, שאני סתם מטורפת, אפילו רציתי להוסיף "יפיפיה" בשאלה שלי, אבל למזלי עצרתי את עצמי....

האגוש

New member
בנות..אני צריכה להתייעץ איתכן..

מחר יש לי יומולדת [זונת צומי שכמותי
] וזה יוצא על ערב תשעה באב בוף.. זתומרת , יש לי עד שתשעה באב נכנס , להנות והכל.. השאלה היא איפה? יום רביעי [היומולדת העברי שלי] אני עם חברות יוצאת , ומחר רציתי להיות עם ההורים שלי ואחים שלי.. מה אתן אומרות..לאיזה מקומות אפשר ללכת?

2ofir

New member
מזל טוב!

לדעתי את יכולה ללכת איתם לסרט, ואז למסעדה

Dirtbag

New member
חרא לי כל כך. ../images/Emo62.gif

חרא חרא חרא חרא חרא חרא הצילו .

אתן שונאות אותי../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אל תכחישו זאת יותר,אני יודעת.

../images/Emo25.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

לא יודעת מה הבעיה אצלי.. אני מנסה להשתנות באופי כדי שאנשים יחבבו אותי טיפה,ומה שיוצא מזה התעלמות. כבר אין לי חברות אמיתיות. אני מפגרת מבחינה חברתית,אני שונה מהאחרים,אני לא אוהבת לצאת למועודנים אז מה שיש לי אופי של אישה בגיל 99,אני אוהבת לבלות באחרת אז מה שאני לא יפה חיצונית,זה סיבה להתעלם ממני? שום דבר לא יעזור לי.

למעלה