זה בסדר מתרגלים...

ואם היו אומריםלי עכשיו לכי עוד חצי שעה לחודש בספרד עם סבתא שלי.. אני ישר שופכת את הארון שלי לכמה מזוודות ורצה לנתב"ג.. זה הכי שווה בעולם...

ייייאיייייייי תודההההההההה

ואני לא צועקת תהודעות שליייייי זה דיבור חזק מהתרגשותתתתתתת חחחחחחחחחחח ובאמת באמת מתרגלים אפילו לירון אמרה חחחח אאאאא אירלדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד WOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO אנשיםםםםםםםםםםםםםםם זה הלילה לפני האחרון שלי בתל אביבבבבבבבבבבבבב חחח ואני לאאאאאא ממששששש רואה את עצמייי ישנה אותווו חחחחחחח נו מילאאאאאא חחחחח

מוררררררררררררררר יאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאירלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדד??????????????? ששווהההההההההההה מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב תהניייייייייייייייייייייייי יאאאאאאאאאאאאאאאא זההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאא המקוםםםםםםםםםםםםםם שתמידדדדדדדדדדדדדדדד רציתתתתתתתתתתתתתתת ללכתתתתתתתתתתתתת אליוווווווווווווווו????????????? הייתתתתתתתתתת שםםםםםםם פעםםםםםםםםםםםםם?????????????????????? תהניייייייייייייייייייייייי נשמהההההההההההההההההההההההה נעשההההההההההההההההההההההההההההה אתתתתתתתתתתתתתתתת המסיבמבהההההההההההההההההההההה הכיייייייייייייייייייייייייי גדולההההההההההההההההההההההה בתפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

כןכןכןכןכן כןןןןןןןןןןןן אירלנדדדדד

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא I'M SOOOOO EXCITEDDDDDDD N I JUST CANT HIDE ITTTTTTTTTTTTT WOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ואף פעם לא הייתי שםםםםםםםםםםםםםם זאת הולכת להיות פעם ראשונההההההההה *ודפניטלייייייייי לאאאאאאאאא אחרונההההההה* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמאלהההההההההההההההההההה אני אשכרהההה לאאאאאאאאאאאאא מאמינה שאני אומרת אני ואירלנדדדד באותו משפטטטטטט אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה בלתי אפשרי?? בטח שזה אפשריייייי

תצטרפייייי תצטרפיייייייי מסיבמבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ייאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אבא צריך לבוא עוד מעט ונשב על מסלוללללללל אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני הולכת להחזיק מפה של אירלנד בידדדדד אאאאאאאאאאאאאאאאאא OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ייאיייייייייייייייייייייWOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO גאדדדדד אניי כל כךךךךךך לא קולטתתתת את זההההההההה אנייי לאאאאא מוכנההה נפשיתת לנסיעההה הזאתתתתת חחחחחחח אאאאאאאאאאאאאאאאא

יפההההההההההה

אני שונאת אותה פשוט שונאתתתתתתתתתתתתתתת *את בת דודה שלי* אמא שלי ואמא שלה נסעו למלון והיא פה.. עכשיו היא עשתה לי משהו חדר והיא לא אומרת לי מה.. אין לי מושג למה זה קשור או מה היא שברה לי אני מתחרפנתתתתתתתתתתתתתתתת... אאאאאאאאאאאאאאא והחדר שלי לא בדיוק מוזיאון *יותר כמו מזבלה עירונית* ואני לא מוצאת מה היא הרסה לייייייייייייייייי מה אני יעשה????????????????

אה ושכחתי פרט קטן..

היא עכשיו בדרך לפתח תקווה לסבתא שלה *היא נסעה עם אבא שלה* השארתי לה ת'פלא שלי כדי שאני ייתקשר והיא תגיד לי מה היא עשתה *היא הבטיחה* והזונה לא עונה..

אם השם משפחה שלך זה אלבז אתה דתי

ויש לך נכדים אז כן.. קיצר היא שברה לי או קרעהלי משהו בחדר והיא לא אומרת לי מה..

לאאא.. בת דודה שלי... והיא עדיין לא

רוצה להגיד לי מה.. ואם השם משפחה שלך זה אלבז אתה דתי ויש לך נכדים\או אחות בשם הדר אז היא הלכה לבקר אותך.. בפתח תקווה עזוב..

בעעע דתי כן אבל לא קוראים לי אלבז

ואין לי שום נכדים..... כנראה שזה לא אני, חבל דווקא רציתי שהיא תבוא לבקר אותי....

בעעעעעעעע אני שונאת אותה...

נראה לי גיליתי מה היא עשתה.. אולי היא רשמה מספר טלפון על תמונה של ג'ני..

למעלה