../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאוקיי....

מחר..גם אבי גם ליאת וגם אני עוזבים אתכם חח ל...מי יודע כמה זמן.... אני אישית נוסעת לעוד 8 ימים אז יאללההה (מור ולירון חד פעמי) מסיבמבתתתתתתתת פרידההההההה
ד"א..איתי הולך להחליף אותי...

איתי הבנתי שאני צריכה לראיין אותך..

אז זה או עכשיו או בסביבות 4-5.. נראה לי 4-5 כי אני לא יודעת אם אתה פה לפניי..

מעלההה מעלההה מעלההההה

יאללה אנשים מסיבמבההההההההה מרי לוווו היה מדהים מדהיםםם מדהיםםם מדהיםם מדהיםםםם רציני מדהיםםםםם חובה ללכת אנשיםםםםםםםם והיה עם מיכל אמדורסקי.. מזה רציתי יעל בר זוהר אבל חפיף ההיא הייתה מזה מותקקקק ואמאלה אילנה אביטל איזה קול מהמם יש להההה היא שרה ממש אבל ממש ממש יפהההההההה וגיא זוארץ איזה מאמי הואאאאאא היה שיאא המדהיםםםםםםםםם!!! וראינו אותו ממש שנייה אחרי שיצאנו מהאולם באוטוווווו... יש לו סמארט אדום שחור גמני רוצה כזהההההההההה איזה אוטו מהמםםםםם ופליזזז תראו סימני חיים אנשיםםםםם עודף אנרגיה ישבנו עכשיו איזה 3 שעות חחחח יאללה מסיבמבהההההההההההההה MAKE SOME NOISEEEEEEE

Lopezit

New member
אני ל 5 ימים...

אני מאוד מקווה למצוא שם דברים על ג'ן!!! לפחות תמגזין in style

בעעע רק אני

עכשיו גם מור נוסעת..... זה רק את איתי ואני נשארים.... אה וגם מוניקה תנעים את זמננו בתמונות מדהימות של ג'ניפררררר

נשמע שווה

בתחילת החופש הלכתי עם חבר ליד הבימה ופתאום אנחנו רואים את כל השחקנים יוצאים כזה החוצה..... אז פיטפטתי לי קצת עם אילנה אביטל ועם יונתן רוזן (שבכלל לא ידעתי שהוא משחק שם עד אותה שניה בדיוק) וחיכיתי ליעל בר זוהר רציתי לדבר איתה על הקלטת אבל היא יצאה מיציאה אחרת!!!!

שיא השווההההההההה

ואני חושבת שהיא די עשתה בשכל ואני לא חושבת שאנשים צריכים להציק לה עם הקלטת.. אפשר לחשוב... ומי זה יונתן רוזן?? השם נשמע מוכררררר

HOLD ITTTT גיא זה נתי רביץץץץ

אנשים מי זה יונתן רוזן?? אל תתנו לי לשבור תראש חחחחחחח גרשון?? מיכאלה לא אמרה פעם שבא לא לפוצץ את גרשון ותכרס השעירה שלו?? חחחחחח

חחח כן ראיתי

מסכן נמו הזה צריך עכשיו להסתובב לו בבטן השעירה של המכוער הזה... יכול להיות שהבטן שלו גם שעירה מבפנים?????

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תתשובה לשאלה הזאת אני מניחה שרק נמו יודע חחחחחחחחחחחחחח יאללה לילה טובבבב מווואאאהההה

טוב יאללה אנשים אני פורשת

מחר אני קמה ב10 הולכים למימדיון... למה 10 ואיך אני יגרד את עצמי מהמיטה?? אלוהים יודע חחחחחח ואז לסיים לארוז *או יותר נכון להתחיל חחחחח חוץ מלזרוק כמה חולצות על הריצפה לא עשיתי הרבה...* אתם רואים מה אני אורזת אתם מתים במקום חחחחחח... אין לנו מושג מה המזג אויר ולא נראה לי אנחנו נטרח לברר או משו אז יש גם חולצות כביכול ארוכות *חחחחחחח מצב הבגדים הארוכים שלי קשה ביותר חחח.. לחולצות יש שרוולים אבל זה חולצות בטן אז כאילו... * ויש גם גופיות חחחחח וכאילו אנחנו לוקחים מעילים.. וגם בגדי ים חחחחחחחחחחח *בתקווה להיות בחוף שקיאן גולש בו חחח לא שהוא יגלוש בו כי הוא בלונדון אבל חפיף... וואי אמאלה הם בטח עכשיו שיא השיכורים חוגגים תסיום סיבוב הופעות כפרה עליהםםםם* .בטח נקפא שם למוות חחח ושלא נדבר על איפה אני מוצאת מכנס ארוך בלי גזירות שלי או בלי חורים וכאלה חחחחח... שלא נדעעעעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דפוקה!!! אין לי ג'ינס אחד עם חור איך אפשר לקרוע ג'ינסים?? זה עצוב מידי.. ובלאטטטטטטטטטטטטט כבר פעם שנייה שלוקח לי שבוע כמעט להוריד פוטושופ והם מבקשים ממני סיסמא מה אני אמורה לעשות??? בלאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

למעלה