כשיעברו לשנת 2001 אני אשים שוב

תמונות.... ולא ברור למה זה כבר בעמוד השני, חשבתי ששירה תקעה אותו בהתחלה!!!!

monica18

New member
מגיע כזה דף קטן

כשרוצים לשים תמונות וצריך לעשות no ואז כנראה ניתן לראות מה ששמתי עד עכשיו ולהמשיך הלאה את השרשור.

monica18

New member
מופיע מן דף קטן כזה שאומר

לעשות yes או no וצריך לבחור no. הדף הזה הוא מן eror כזה שאומר שהמערכת עמוסה . נאמר שלא מופיע הדף הזה ומופיע רק לי אבל רואים את התמונות ששמתי? כאילו עכשיו אמורים להיות שם 635 שרשורים רואים?

אההה זה מופיע לי!

אבל אם אני עושה YES אז זה מראה לי את הכל (600 ומשהו תגובות) ואם אני עושה NO אז זה מראה לי רק חלק.....

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחפיףףף חח

ואני לא טסה חח אין תקציב אני יוצאת לעוד טיול בצופים..הפעם קורס הדרכה..חח

Lopezit

New member
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תעזרו לי להעביר תזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עוד 5 שעותתתתתתתת אני בלחץץץץץץץץץץ ועדיין לא סיימתי לארוז חח

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif טיסה נעימההההה!!!!!!!!

את לא הולכת לישוןןן לכמה שעות??? מתי את צריכה להיות בשדה תעופה
לקחת דיסקמן?
חח..

NoWords

New member
לא סיימת לארוז../images/Emo35.gif

ראיתי את המזוודה והיא הייתה מלאה
רעיונות להעברת הזמן:
פוטושופפפ
שיחות עם אנשים שניתקת איתם קשר
לראות הופעות של ג'ניפר (אף פעם לא נמאס לך)
כושר? כפיפות בטן וכל אלה
לדבר איתי
או כמו כל בנאדם רגיל: ללכת לישון! אבל את בטח מתרגשת רצח אז אין מצב לישון עכשיו הא?

Lopezit

New member
חחח נראה לך?!

הלוואי ויכולתי ללכת לישון עכשיו ואממ נראה לי שאני יילך לראות הקלטות וסרטים של ג'ניפר!! וברורררררררר שאני לוקחת דיסקמן!!!! אני צריכה לסבול 5 ימים בלי ג'ניפר אז לפחות שאני יוכל לשמוע תקול המושלם שלההההההההה

לאן את נוסעת??

WOOHOOOOOOOOO מסיבמבהההההההההההה יאללההההההה אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם THERES A PARTY GOING ON PUT UR HANDS UPPPPPPPPP תהנוווווווווווו כל מי שנוסעעעעעעעעע גמני אולי נוסעת ביום רביעי... עדיפות ראשנה אירלנד שנייה אנגליה תלוי במחירי כרטיסים בעעעעעעע שומדבר לא סגור וזה מלחיץץץץץץץ

monica18

New member
טיסה נעימה....

את משוגעת עוד לא סיימת לארוז??? מתי אתה צריכה להיות בשדה התעופה?

Lopezit

New member
סיימתיייייייייי

אבל רק כמה דברים נשארו... מה שאני שמה בתיק שאני לוקחת למטוס ועוד כמה דברים קטנים.... ואני יוצאת מפה בערך ב5וחצי-6

למעלה