אממממ סורי שלא הייתה מסיבמבה

אתמול.. פשוט אמא שלי הייתה צריכה את המחשב עד איזה 2-3 אז לא יכולתי להכנסס וכבר הלכתי לישון בסלון.. אבל אל תדאגו אנחנו נפצה על זה נכון מור?? וכלמי שנסע היום שיהיה לו טיסה נעימה ושירה אל תהני.. פעם הבאה את לי לנהל מובן???????

את לי לנהל???.

וואו את צריכה שיעורי תחזוק בלשון??? ומה אמא שלך עושה בשלוש בלילה במחשב??? אני לא רוצה לדעת!!1

*את נותת

אמא שלי הייתה צריכה לעשות איזה טבלה לאבא שלי בוורד.. *אין מסר סמוי תירגעי יש להם חדר* והיום היא בתל אביב בבית מלון ואנחנו לבד בבית... אבל רק ל-3 ימים בעעעעעעע...

אאאאאא אנשיםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתםםםםםםםם לאאאאאאאא מביניםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יום רביעייייייייייייייייייייייייייי כאילווו עודדדדדדדדדדדדד 3 ימיםםםםםםםםםםםםםםםם עוד 3 ימים אני באירלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אמאמממאמאממאמאממאמאמאממאמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כאילו אני אשכרה חולמת על הרגע הזה משו כמו מכיתה ו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אירלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אתם יודעים כמה ווסטלייף יש באירלנדדדדדדדדדד אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *מתעלמת מהעובדה שנפלנו על שבוע שהם בלונדון חחח* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אירלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הם היו שםםםםםםםםםםם הם גרים שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמאאאאאאאאאאאאאא זה כזה חלומיייייייייייייייייייייייייייי אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מזההההההה לאאאא מאמינההההההההההההה

יאפ מקום מדהיםםםםםםםםם

ירוק כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ובגלל ווסטלייף זה עוד יותר מושלםםםם חיחי ואני טסה מיום רביעי *עוד 3 ימיםםםםםם אאאאאאאאאאאאא* עד רביעי הבא.. יענו שבועעעע.. הולך להיות השבוע הכי מושלם EVERRRRRR

תודה אנשיםם מווואאהה וזה לא ש...

הודיעו לי רק עכשיו תיכננו ליסוע אבל שומדבר לא היה סגור.. קנינו בדקה ה90 וחיכינו עד עכשיו שירדו מחירים חחחח וחפיףף וחפיף האמת שאם היו אומרים לי שעוד שעה אני צריכה להיות בשדה תעופה כדי לטוס לאירלנד לגור שם כל החיים הייתי רצה לשם בלי לחשוב חחח

אני מכירה כמה דפוקים האמת

*אהם* אחותי הקטנה והמעצבנת *אהם* חחחחחחחח אתם קולטים שהדפוקה הזאת לא רוצה ליסוע כי אירלנד יענו כזה אמממ.. מפוצצת בווסטלייףףףףף חחחחח ואני מתכננת לכמה related places וכאלה.. היא גם אומרת שאני יזיין תשכל עליהם יותר מדי.. משו שאני לאאאאא הולכת לעשותתת *זה נשמע מספיק משכנע? חחח*

אני מאמינה לך!!!!!!! ../images/Emo3.gif

ממש.. ואני שומעת את השיר הזה whats going on ואני לא מזהה את ג'ניפר.. למרות שהיא בקליפפפפפפפ.. מה היא שרה??? Mother, mother, there's too many of you crying Brother, brother, brother, there's far too many of you dying You know we've got to find a way To bring some lovin' here today, yeah Father, father, we don't need to escalate War is not the answer, for only love can conquer hate You know we've got to find a way To bring some lovin' here today, yeah Picket lines and picket signs Don't punish me with brutality Talk to me, so you can see Oh what's going on, what's going on Yeah, what's going on, ah, what's going on Ahhh....yah, yah, yah,la, la, la, la, la, la, la, yah, la, la yah,yah,la, la, la, la, la, la, la, yah, yah, yah,la, la, la, la, la, la, la, lat, yat, la la,yah,la, la, la, la, la, la, la, yah, yah, yah,la, la, la, la, la, la, la, la, la, Mother, mother everybody thinks we're wrong who are they to judge us Simply 'cos our hair is long you know we've got to find a way To bring some understanding here today, yeah Picket lines and picket signs Don't punish me with brutality Talk to me, so you can see Oh what's going on, what's going on Yeah, what's going on, ah, what's going on Ahhh....yah, yah, yah,la, la, la, la, la, la, la, yah, la, la yah,yah,la, la, la, la, la, la, la, yah, yah, yah,la, la, la, la, la, la, la, lat, yat, la la,yah,la, la, la, la, la, la, la, yah, yah, yah,la, la, la, la, la, la, la, la, ohh yah,yah yah, yah,yah, yah,la, la, la, la, la, la, la, lat, yat, la la,yah,la, la, la, la, la, la, la, yah,yah yah, yah,yah, yah,la, la, la, la, la, la, la, ,yah yah, yah,yah, yah,la, la, la, la, la, la, la,

אולי זה המילים..

Mother, mother Theres too many of you crying Brother, brother, brother Theres far too many of you dying You know weve got to find a way To bring some lovin here today Father, father We dont need to escalate War is not the answer For only love can conquer hate You know youve got to find a way To bring some understanding yeah today Aw, picket lines, picket signs Dont punish me with brutality Talk to me so you can see Oh whats going on, Tell me whats going on Mother, mother Evry body thinks were wrong Baby who are they to judge us cause our hair is long You know weve got to find a way To bring some understanding here today Good god

NoWords

New member
כי אני מזהה את הקול שלה.

והייתי באיזה אתר של מילים פעם והיה Jennifer: dont punish me with brutality מבינה?
אבל מזהים אותה גם בלי זה. הנה אנימציה מהקליפ.
(באיכות לא משהו)

עכשיו אני שמתי לב...

אחרי שאמרת לי כי בריטני שרה ואז ג'ניפר ואז וד מישו ואז שוב בריטני וחשבתי שזאת עדיין בריטני שרה ושיש לה שורה ממש ארוכה כזאת.. כי היא נושמת כזה כשהיא מתחילה לשיר וגם ג'ניפר נשמה וזה היה דומה כזה.. וגם לא הכי התעמקתי.. עזבי לא משנה תשמעי ואולי תביני..

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

השיר שליייייייייי בעעעעע פספסתייייייייייייי לאאאא פייררררר *תתעלמו מהעובדה ששמעתי אותו בדיסק לפני איזה 10 דקות חחח*

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תמידדדדדדדד כשאנייייייייייי קוראתתתתתתתתת אתתתתתתתתת ההודעווווותתתתתתתתתתתת שלךךךךךךךךךךךךך .... לוקחחחחחחח לייייייייי 1000000000000000000000000000000000000000000 שנהההההההה לקרואאאאאאאאאאאאא כייייייייי אתתתתתתתתתתת רושמתתתתתתתתתתתת ככההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
ואזזזזזזזזזז אניייייייי צריייייייכההההההההההההההה לצעעעעווווווווקקקקקקקקק אתתתתתתתתתת מהההההההה שאאאאאניייייייי קוראתתתתתתתתתתתתתתתת כייייייי זהההההההה דורששששששששש !!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
תהניייייייי

למעלה