גם את אישתו של בראיין..

ותגידו שעה.. ואת מי אני מראיינת אני יכין שאלות *
כן בטח.. כאילו שאין לי מה לעשות..*

NoWords

New member
גמני פה.

אומנם אני לא כותבת כל כך הרבה אבל אני קוראת.

לא משו אישי צאמיני לי ואין לי מושג

איזה שעה מחר.. כאילו איזה שעה היום.. כאילו גרררררררררר התבלבלתי עם הימים חחחחחח היום ב8 ומשו אני הולכת למרי לוווווו חח לאמא יש מנוי בהבימה או משו והיא הזמינה כרטיסים לפני יותר מחצי שנה וסופסוף הגיע חחח ייאיייייייי צריך להיות שווההההה

יפה... מחר את טסה??

אני הייתי אמורה ללכת עם הבצפר למרי לו אבל בדיוק הייתה בת מצווה ובר מצווה לבני דודים שלי *הם אחים והם עשו ביחד כי הוא נולד שנה לפניה באותו חודש..* אז לא הלכתי..

אהה את הולכת למרי לו?!?!

תיזרקי מילה בשבילי ליעל בר זוהר, אולי היא רוצה לעשות איתי איזה קלטת לוהטת במקום עם הקיפוד הזה שלידה???

קיפוד??? קיפוד?? קיפוד????????????

הוא מדהיםםםםםםםם לגמרייייייייייייייייי רציניייי איזה מאמי הואאאאאאאאאאאאאאאאאא ואמאלהההה איזה אולם מפוצץ היהההההה אבל קהל מת בעעעע ואני טסה ברביעי לא מחר

אאאאאאאאאא יופי מחר אני מבטיחה

לעשות לך מסיבמבה תגידי לי מתי ואני מבטיחה לא להירדם... יאאאא איך אני מצטערת איתי. בעעעעעעעעעעעעע חפיף נו...

לא יודעת מתי מקווה שיצא לי להיות

פה בלילה אבל אל תדאגו הודעת פרידה שמחה ומושקעת+תחילת מסיבמבה לפחות אני יכולה לארגן :)))))

פאק לא עידכנתי אתכם....

הטיול שלי התבטל לפני שבוע בגלל בעיה בריאותית של מישהו מהמשפחה שלי. מחר ההורים שלי אמורים להחליט אם בכל זאת אפשר לטוס, ואם כן אז הנסיעה שלי תהיה ב- 8 באוגוסט (איחור של שבוע).... הייתי קצת בדיכי אז כשהודיעו לי את זה, אבל עכשיו אני כבר בסדר... בכל מקרה, תהנו שתיכן בחו"ל!!! ליאת אני יודע שנוסעת לפראג אבל לאיפה את טסה שירה????

monica18

New member
נסיעה/טיסה טובה

לכל הנוסעים/טסים!!!!!!! תוסיפו עוד תמונות לשרשור תמונות שנפתח רק חבל שהוא בדף 2 , אם יש אפשרות להעביר אותו לדף 1 אז זה יעזור מאוד ..... כרגע השרשור עומד על 633 תמונות ששמו.

למעלה