בעעעעעעעעעע עפתי למיטה.......

העסק הזה מתחיל היות מפחיד אני מרגישה ילדה עם הפרעות...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח הלו הלו! מה איתי?!

אני לא פסיכולוגית?!?!! חחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בתיה ממשחק החיים!!!!
חחחחחחח הרגת אותי! :)

בתיה רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אחרי ביצפר ביום האחרון של הלימודים הלכנו לסנטר והיא קנתה בקסטרו תל אביב ואמרנו לה שמזה אהבנו אותה במשחק החיים והיא כזה תודה תודה רבה ואז חברה שלי עושה לה כזה: יהיה משחק החיים2???? חחחחח והיא עשתה פרצוף כזה של לא יודעת *וראו שעבר לא בראש מאיפה באה השאלה הזאת חחח* ואמרה שהיא לא יודעתתתתתתת חחחח היא מזה חמודהההההההההה ואיזה מצחיק היה שבשיר שלנו הסתלבטו על משחק החיים והביאו את בתיה וקראו לה קטיה והיא הייתה הפסיכולוגית של נעמי שחר חחחחחח

בתיה רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אחרי ביצפר ביום האחרון של הלימודים הלכנו לסנטר והיא קנתה בקסטרו תל אביב ואמרנו לה שמזה אהבנו אותה במשחק החיים והיא כזה תודה תודה רבה ואז חברה שלי עושה לה כזה: יהיה משחק החיים2???? חחחחח והיא עשתה פרצוף כזה של לא יודעת *וראו שעבר לא בראש מאיפה באה השאלה הזאת חחח* ואמרה שהיא לא יודעתתתתתתת חחחח היא מזה חמודהההההההההה ואיזה מצחיק היה שבשיר שלנו הסתלבטו על משחק החיים והביאו את בתיה וקראו לה קטיה והיא הייתה הפסיכולוגית של נעמי שחר חחחחחח

נכון?? במשחק החיים הוציאו אותה

מזה לא יפה אבל מקרוב היא יפה היא נראית מזהההה שונה מבטלויזיההההה

גם במשחק החיים היא מדהימה

בכלל זה בין התוכניות שהכי אהבתיייי עכשיו אני רואה מיכאלה אבל זה הרבה הרבה פחות יפהההההההההההה

משחק החיים פי 10000 יותר שווהההה

אבל אני לא חושבת שהיא יפה שם.. כיאלו לא מכוערת אבל לא יפהההה חחח איזה קטע בדיוק עברתי על הדיסקים פה בבוקר כי היו מלא דיסקים זרוקים על השולחן ואמא בהכריחה אותי לסדר תחדר ומצאתי תדיסק עם השיר של ירון וליה שחילקו בראש 1 חחחחח גאדדדדדדדדדדדדדדד הייתי מהמכורים הכבדים של הסידרהההה יש לי כאן ספר חתום של זיו ואפרת החברה של יהודה... לא טרחתי לקרוא חחחחחחחחח אבל יש להם כתב יפהההה חחחחח

itay is back

New member
חחח כן

והנה מה שפורסם בידעות הבוקר: לאחר הפסקה קצרה שלקח חוזר איתי ובגדול!!!!!!! הוא חוזר לנהל את פורום ג'ניפר לשבוע וגם מוציא דיסק חדש שנכנס היישר למקום הראשון בבילבורד עם מכירות של כ1000000000000000000000 עותקים על השבוע הראשון. כנראה שמחר יהיה לו בפורום ראיון בלעדי עם לירון המראינת הוותיקה שראיינה אנשים גדולים כגון מור, שירה ועוד אנשים...

למעלה