מה שאני רוצה לומר הוא,
שאני יכול להעיד על עצמי שאני חי בבועה חילונית גמורה, וזה לא מפריע לי. לא אמרתי מעולם שאני שונא דתיים, בין אם היו אלא חסידי גור או חב"ד, למרות שכלפי חב"ד יש לי בעייה מסויימת, בגלל האידיאולוגיה המשיחית שלהם... אני פשוט מאוד לא מתחבר עם הדבקות הזו באלוהים, ולא מבין את הרעיון המונותאיסטי. וכמו שהבהירה זו יעל, דת היא דבר לא רציונאלי. ואילו אני, אם תחפשו במילון תחת הערך "ראציו" (RATIO בלאטינית), תראו שם תמונה שלי... קשה לי מאוד להגיע לשיח עם אנשים הטוענים שהעולם נברא בשבעה ימים, ושהים נחצה לשניים ביציאת מצריים... אפשר לומר עלי שאני אולטרא- ספקן ביחס לדת, אבל אי אפשר לומר שאני שונא דתיים. אני מצטט את עצמי, באומרי שאני לא ממש אוהב דתיים, הכוונה היא כמובן למונותאיזם, שבמקרה שלנו, הם אחד מן המייצגים שלו. הכוונה היא למונותאיזם הקיצוני, שמפרש כל דבר באורח חייו פרשנות קיצונית ויכול גם לערוך מניפולציה לכתוב בתנ"ך רק כדי להתאימו לצרכיו. בגלל פרשנות כזו, פרצו מלחמות עקובות מדם לאורך ההיסטוריה... אז אולי אני לא בקי בזרמים השונים של הדת היהודית, אבל אני התכוונתי לדתיים הקיצוניים, כמו אלו שמפגינים כנגד קיום מצעד הגאווה בירושליים. מניין לי לדעת אם הם חב"דניקים, חסידי גור, שומרי העיר, ליטא/ לטביה או כל מה שלא יהיה... עבורי הם מייצגים את הקיצונים שבדתיים, ואותם אני לא אוהב בגלל אי היכולת שלי ליצור איתם איזהו קשר או מגע שכלתני. דאנטה