מה כולם יוצאים נגדו?

דאנטה אני מסכימה איתך לחלוטין!! לפי דעתי...יש הבדל בין הומואים,כושים וזה שזה לא מבחירה מאשר דת שזה יותר מבחירה.

ialstrn

New member
זה תלוי : עניתי על זה למלה - יש ויש

העתקה : הומואים בחלקם זה מסיבה פיזיולוגית / ביולוגית (שיבוש בהורמוני המין בהיריון וכד',הסבר ארוך) ובחלקם זה עניין של התנסות אישית (ואז יש בזה יותר מומנט של בחירה )

זה לא מבחירה זה גנטי...

בתור אחת שכזאת אני יכולה להגיד לכם בודאות שזה גנטי וגם אם הייתי רוצה להיות אחרת לא הייתי יכולה... כמובן שיש גם השפעות של החברה,החינוך אבל בגדול זה יותר גנטי מאשר השפעות סביבתיות וגם השפעות סביבתיות זה לא ממש בחירה (איך זה שמישהו שגדל כל החיים שלו בפנימייה אז הוא נהפך להומו זה קשור לבחירה?) ואהממ לא באתי לריב... בעקרון אין לי בעייה עם דתיים,היו לי ידידים דתיים בעבר,פשוט...בוא נגיד שבמקרה של הדת אז אפשר לחזור בשאלה ואני מכירה הרבה גם שחזרו בשאלה...אז יש משהו בגדול בדתיים שמציק לי (כמובן שזה סובייקטיבי אבל..) והמשהו הזה שמציק לי שם אני לא מרגישה אותו כלפי אוכלוסיות אחרות: אתיופית,ערבית,הומולסבית וכיו"ב.

pieceofmadness

New member
אבל אני דיברתי על

מאמינים באסטרולוגיה, מאמינים לפוליטיקאים, צמחונים ומבולגנים.

גם אני התלבטתי בקשר לזה...

אבל לא היתה לי כל כך התלבטות קשה כי כל מי ששאלתי אותו על מכללת אשקלון אמרו לי שהם על הפנים. וממכללת ספיר ממש התלהבתי (לא התחלתי ללמוד עדיין) וחבר'ה שלומדים שם גם מרוצים. ובקשר לבנים....לא נראה לי שיש יותר מדי בנים שלומדים את המקצוע הזה... בכלל, יש לך מושג איך אומרים עובדת סוציאלית בלשון זכר??

ialstrn

New member
פשוט אומרים - עובד סוציאל...../images/Emo8.gif

אני לא יודעת מי אמר לך שאשקלון על הפנים אבל זה לא נכון ... אני לומדת שם פסיכולוגיה ולא עו"ס אבל זה מקום אחלה , יש חסרונות ,אבל עדיין . בעיות אוירה זה נחלת כל המכללות (כולל ספיר) ,כי האוירה תמיד קצת פחות סטודנטית מבאוניברסיטאות (יש יותר גיוון של אוכלוסיות ולכן האוירה קצת יותר קלילה ).

Tomerico5

New member
עדיין בספיר יש יותר אוירה

יש לי חברים שלומדים במכללת אשקלון, ואומרים שהמכללה היא יבשה, אריסטוקרטית וחסרת חיים... אני מניח שזה גם קשור לעובדה שיש שם רק 2500 סטודנטים, בעוד במכללת ספיר יש למעלה מ-8000... אז באופן טבעי... יש יותר פעילות, יותר חיי סטודנטים, יש את השילוב עם הקיבוצים והמושבים והחיים באים, אוירה אחרת, משוחררת ונינוחה....הרבה דשא וירוק...

Tomerico5

New member
טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים!

אשקלון זה לא רחוק, תקפצי יום אחד למכללת ספיר, תגיעי למחלקה לעבודה סוציאלית, לדעתי את יכולה למצוא את הטלפון באתר, ותבקשי להיכנס לשיעורים ולהפגש עם סטודנטים! נשמע לי הכי פשוט, זה מה שאני הייתי עושה... לגבי מגורים, יש הרבה מאוד אופציות הרבה קיבוצים ומושבים, שמאוד מומלצים...

ירושוש

New member
מכללת אריאל או המכללה להנדסה בירושלים

שלום אני כרגע סטודנט לתעשיה וניהול באריאל אני מתלבט האם לעבור ללמוד במכללה להנדסה בירושלים רציתי לדעת מה נחשב יותר ובאיזו מכללה התואר יותר טוב אם מישהו יכול לעזור אשמח ממש

דחוף

אני צריך בבקשה דחוף חומר בחישוביות. אני מתכוון לתרגילים עם פתרונות (רקורסיה,טיורינג,רדוקציה)... יש למישהו אולי לשלוח לי..?

תזהר

המנהלת פה מאוד קשוחה והיא לא אוהבת שאלות על הלימודים......בשביל זה יש פורום סטודנטים...

למעלה