Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif פעם אחת שסחבת אותי איתך

ככה סיפרת לי שזה קורה לך כבר כמה פעמים

Karin917

New member
זה היה לפני שנתיים.. עכשיו אני יותר טובה

בקבלת החלטות
עדיין לא הבנתי מה חרא בהם ואיך זה קשור לזה שאין לי בגדים

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifויש להם חולצות ארוווווכות ממש מגניבות

Karin917

New member
דחו לי את הגיוס לאפריל../images/Emo7.gif

29/4/2008. זה עוד שנה ויום
מישהי יודעת איך אפשר להקדים את זה בחצי שנה?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif את תמיד יכולה להתקשר אליהם

ולצעוק עליהם שאת לא מוכנה להתגייס בתאריך ההוא, ושאת כבר מעדיפה לא להתגייס בכלל.

o0Invisible0o

New member
הצבא כזה מבולגן ולא מתואם..../images/Emo9.gif

הסיכויים שמי שמחליט על קבלתך למודיעין או לא יהיה מודע בכלל לאיום שהצגת בפני אלה שדחו לך את הגיוס כ"כ קלוש..XDDD אבל אל תתחילי באיומים, אין צורך. תקימי קצת צעקות וזה על כך שאין שום סיבה לדחות לך את הגיוס ותבקשי שיקדימו..אם זה לא יעבוד [יש מצב שיקדימו לך רק בחודשיים או משהו..] אז תעשי בלאגן.

Karin917

New member
הם כאלה מעצבנים..

שלחתי להם לפני כמה חודשים פקס ערעור על הפרופיל והם לא עשו עם זה כלום
אני חושבת שגם הפעם הם לא יתייחסו לזה..

Karin917

New member
../images/Emo12.gif

פעם שלישית [פעם שנייה החודש!] שאני הולכת לעשות את אותו הריאיון. טוב,נו.. נסיעה לת"א על חשבון הצבא

../images/Emo80.gif XD אופס?

"נקי את זה!!" "~נאנחת~ קיי" "הו! הנה מטליות לניקוי חלונות, אני אשתמש בהם לניקוי השידה שלי והבשמים D:" *להלהלהללה* *מנקה* "אמאאאאאא, תראי, ניקיתי! ניקיתי!" *אמא באה* "הו נפלא! סוף סוף קצת עזרה" ... "מה עם המראה?" ~אנחה~ "קחי את המטליות הכתומות ליד השואב אבק ^_^" "למה שפשוט לא אקח את המטליות לחלונות? זה יותר מהיר.." "אה, זה ישאיר כתמים! שלא תעיזי!" "אופס? >.<" "הא? השתמש בהם!?!?!" "אה, מה פתאום ^0^" אפילו ניקיתי את הדורדוראנט ועדיין היה לה מה להגיד >.< כל פעם גרמה לי ללכת שוב ושוב להביא מטליות
בזמן הניקוי מצאת טבעת שמאד חשובה לי. זוכרות את התקופה הזאת של טבעת המורדים? שהיא כזאת פונפון פאקצי, אז הייתי כזאת חסרת אשיות, ולכולם היו אותה, אז הלכתי עם אמא לשוק וקניתי טבעת כזאת. לאחר כמה זמן איבדתי אותה ואני לא יודעת למה.. די בכיתי. לאחר כמה ימים אמא הביאה לי קופסה כזו עם סרט חמוד שכתוב בה "הפתעה!" ואני כבר כזה "מה? היא קנתה לי מיני שואב אבק?" ואז ראיתי טבעת. רק אז הבנתי שלאמא באמת אכפת ממני
חיחי, עדיין יש לי אותה
האא, עשיתי גבות וגזרתי יותר מדי. מעניין עם זה נראה נוראי
יעבור עד לחתונה
יום שיש מבחן בג"ג ולא למדתי את החומר. בע. טוב, נולדתי לקבל 70 בתעודה
עדיין לא הגיע מכתב שכתוב בו שהתקבלתי/לא התקבלתי. בו. עזבו, הודעה חסרת טעם
אני פשוט רוצה להתחמק משיעורים בלשון כי לא הבנתי כלום
כנ"ל לתנכ. וכנ"ל לחשבון OO היתכן, אני צריכה להתחיל להפסיק להשתעמם ולא להרדם בשיעורים? חיי אבודים. זה פשוט קשה מדי

../images/Emo80.gifאני חושבת של"ג בעומר יהיה דה באסט ../images/Emo9.gif

אני ו-7 חברות (נו, אנחנו 8
) עושות. כל השנים עשינו עם הכיתה והיה חרא. השנה יהיה יותר טוב נראה לי ^^ אנחנו מן חבורה של הכי טובות, אני מניחה. הו, עוד שבוע? אני לא יודעת עם זה מספיק קרשים. טוב, יהיה בסדר. קאקי, אצלנו יש רק שני סוגי בשרים, איזה מן על-האש זה? אני מציפה את האוף. להפסיק להפסיק. *FOOOOOOOOOOOOOOD*

Karin917

New member
מי צריך בשר?../images/Emo3.gif

אין כמו פיצה,מרשמלו ואלכוהול!

../images/Emo80.gif אני רוצה לראות בנות 12 שותות ../images/Emo3.gif

וכן צריך בשר :-B אני לא אשאר מורעבת D: חוץמזה, מאמר שאין פיצה ומרשמלו? XD

Karin917

New member
פה יש בנות 7 ששותות../images/Emo3.gif

חוץ מזה זה יכול להיות משעשע..! אבל אם לא,תמיד אפשר להסתפק במיץ מנגו
*אני כותבת חיבור מאז 4 בצהריים! ויש לי עוד מלא דברים לעשות.. אוף. אני חייבת להתנתק מהאינטרנט
*

../images/Emo80.gifיכול להיות שזה משעשע,

אבל רק אם את רואה את זה מהצד >.<; הו, חברה שלי כעסה עלינו כי לא הסכמנו לקנות מיץ מנגו בגלל שלא נשאר לנו כסף אז היא אמרה שהיא תביא בקבוק שלם לעצמה ולא תתן לנו כלום
הו, למרות שכבר אמרתי את זה 3 פעמים, בהצלחה

למעלה