../images/Emo80.gif XD אופס?
"נקי את זה!!" "~נאנחת~ קיי" "הו! הנה מטליות לניקוי חלונות, אני אשתמש בהם לניקוי השידה שלי והבשמים D:" *להלהלהללה* *מנקה* "אמאאאאאא, תראי, ניקיתי! ניקיתי!" *אמא באה* "הו נפלא! סוף סוף קצת עזרה" ... "מה עם המראה?" ~אנחה~ "קחי את המטליות הכתומות ליד השואב אבק ^_^" "למה שפשוט לא אקח את המטליות לחלונות? זה יותר מהיר.." "אה, זה ישאיר כתמים! שלא תעיזי!" "אופס? >.<" "הא? השתמש בהם!?!?!" "אה, מה פתאום ^0^" אפילו ניקיתי את הדורדוראנט ועדיין היה לה מה להגיד >.< כל פעם גרמה לי ללכת שוב ושוב להביא מטליות
בזמן הניקוי מצאת טבעת שמאד חשובה לי. זוכרות את התקופה הזאת של טבעת המורדים? שהיא כזאת פונפון פאקצי, אז הייתי כזאת חסרת אשיות, ולכולם היו אותה, אז הלכתי עם אמא לשוק וקניתי טבעת כזאת. לאחר כמה זמן איבדתי אותה ואני לא יודעת למה.. די בכיתי. לאחר כמה ימים אמא הביאה לי קופסה כזו עם סרט חמוד שכתוב בה "הפתעה!" ואני כבר כזה "מה? היא קנתה לי מיני שואב אבק?" ואז ראיתי טבעת. רק אז הבנתי שלאמא באמת אכפת ממני
חיחי, עדיין יש לי אותה
האא, עשיתי גבות וגזרתי יותר מדי. מעניין עם זה נראה נוראי
יעבור עד לחתונה
יום שיש מבחן בג"ג ולא למדתי את החומר. בע. טוב, נולדתי לקבל 70 בתעודה
עדיין לא הגיע מכתב שכתוב בו שהתקבלתי/לא התקבלתי. בו. עזבו, הודעה חסרת טעם
אני פשוט רוצה להתחמק משיעורים בלשון כי לא הבנתי כלום
כנ"ל לתנכ. וכנ"ל לחשבון OO היתכן, אני צריכה להתחיל להפסיק להשתעמם ולא להרדם בשיעורים? חיי אבודים. זה פשוט קשה מדי