Karin917

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo170.gif

עוד שבוע ל"ג בעומר!~ מה אתן עושות?

Karin917

New member
בא לך לבוא לפה?../images/Emo3.gif

[אם נצליח לפתור את בעיית ה"לבן" אנחנו נעשה מדורה בים] מחר את במסנג'ר! שנייייייים לא דיברנו

Nakuro

New member
מחר אני לא במנסג'ר..

כלומר היום כבר XD נה, אני לא היה בבית רוב היום ~ [תאחלי לי רז?]

כנראה מדורה עם הכיתה../images/Emo211.gif

ואת? קניתי אולסטאר ומכנסיים חדשות!!!!11111111111

Karin917

New member
תתחדשי!:)

איזה אולסטאר? אין לי מושג... יש לנו בעיית ``לבן``/tapuzforum/images/emo122.gif [מצטערת על המחסור ברווח בין השורות.. ככה זה כשכותבים מהפל`..]

Karin917

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo170.gif

חברה א': "חברה ג',נכון מביאים לבן? אתמול אכלתי סטייק.. בלה בלה.." חברה ב': "איכס! אם אתן מביאות את זה אני לא באה!" אוווף! אף אחת מהן לא מוכנה להתפשר! [לבן-ככה חברה א' מכנה
]

../images/Emo80.gifלקח לי שנים להבין על מה את מדברת ../images/Emo122.gif

עד שקישרתי
אוי, אני מתקשה D: הידד למתקשים. אחים מתקשים, אחדו כוחות, נלחם בנורמלים! (אל תשימו לב אליי, אני חושבת שזאתי הדרך שלי להביע רעב. קדימה קדימה 8 אני רוצה ארוחת ערב! עוד שעה
)

GalGul000

New member
חחחח בואנה את ממש לא ברורה

אחת רוצה להביא חזיר והשניה לא מסכימה כי זה לא כשר [או סתם מגעיל אותה]? כתבת את זה ממש מסובך
למה להביא חזיר ללג בעומר? איכ לא ברור לי למה חברה א' לא מוכנה להתפשר [זה די חרא מצידה]

Karin917

New member
כן..../images/Emo122.gif

חברה א' לא מוכנה להתפשר כי זה היומולדת שלה והיא טוענת שזה לא יגע בשום דבר שחברה ג' תאכל ממנו ,אבל חברה ג' נגעלת מזה שיאכלו את זה לידה.. זה לא רק בגלל הכשרות. אמריקאים הם מוזרים

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אין לי מושג

אבל כנראה שאני אצאה עם חברות ונעשה מדורה

TheWingedPig

New member
../images/Emo24.gifהיי, מקווה עוד לתפוס אותך בביתP:

נו, איך הקורס מתקדם? איך המצב רוח שלך, הכול טוב? ולא נורא שאת בבסיס בל"ג בעומר, זה לא כזה נורא, יש חגים יותר חביבים שלהשאר בהם בבסיס יותר מבאס... אממ, לא יודעת אם ראית, השארתי לך מסר עוד מהפעם הקודמת, קצת חפירתי..ממ^^

LudaGirl

New member
היי!

תפסת אותי בדיוק שניה לפני שאני מכבה את המחשב הקורס מתקדם בסדר. אני נוסעת עכשיו לשבועיים אז מסיימת קורס. בקשר לשיבוצים. יש הרבה מצב לפיקוד צפון. ואם לא, אז קריה. וראיתי את המסר. תודה לך על האכפתיות. נתראה עוד שבועיים

Karin917

New member
סידרתי את הארון!../images/Emo2.gif

ואחרי שמיינתי הכל וזרקתי לא נשאר לי כלום

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif זה כי את קונה חרא של בגדים

ואז הולכת להחליף אותם לעוד יותר קקי
קיצר קחי חברה וצאי לשופינג

למעלה