Karin917

New member
הגעתי למצב שבו אני מוכנה למכור את חברות שלי

תמורת חיבור

TheWingedPig

New member
../images/Emo24.gif מצטרפת לתהייה הכללית, מה קרה?

ל"ג בעומר זה עוד שבוע, מוקדם מדי לכוויות. מקווה שתרגישי יותר טוב:)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifמבינה../images/Emo24.gif

מקווה שזה יעבור מהר :] אני הכי מבינה אותך בעולם. אני בכיתה ח' ויש לי מאז כיתה ב' צלקת מכוויה כואבת במיוחד >< (זה לא כיף שכשהולכים עם גופיה..."היי! מה זה מתחת לצוואר שלך?" - אני כישרון. נכנסתי במגש רותח שהייתי קטנה.-) העיקר שזה יעבור!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני שונאת ל"ג בעומר.

זאת אומרת, ב4 שנים אחרונות הייתי חולה ואיכשהו הגעתי הביתה מאוכזבת מהכל. אולי משהו קטן עם חברה, איזה על אש בחולות.. ואם אני אהיה במצב ממש קשה- מרשמלו על הגז בבית וסיימנו עניין

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

עדיין לא יודעת..נראה כבר. אבל אני בטח אהנה.
[מנסה עניין חדש של גישה לחיים..
]

yaeloolik

New member
חחחחח סחטיין!../images/Emo9.gif

אני בעד לגמרי!!!
(גישה טובה כן? ז"א אופטימית והכל?
)

o0Invisible0o

New member
XDD כן..אבל זה היום השני

ואני כבר עומדת להשבר!!
אבל לא.
נעשה בראש כזה רשימה של דברים שאני צריכה להודות עליהם. ואח"כ רשימה של דברים ש"יש לי!" [נו, אני רוצה אבל צריך להתייחס אליהם בזמן הווה בשביל להאמין.
XDD] נכון אני נשמעת כאילו עברתי שטיפת מוח?!?!?!

../images/Emo80.gifהפעם ראשונה שראיתי אותה בוכה...

וואו. חילקנו הזמנות היום, כרגיל, לבת מצווה. רק שהפעם הלכנו גם לאישה הזאת, שאני מדברת עליה הרבה. זאת שטיפלה בי מגיל קטן. וכמו שאמרתי מלפני כמה אופים זה כ"כ חשוב לי שהיא תגיע לבת מצווה. אז, כהרגלנו ישבנו, דיברנו, היא ראתה עד כמה גדלתי וחיבקתי אותה וכו'. ואז כשאני ואמא נתנו לה את ההזמנה היא התלהבה ואמרה תודה. ואז אני אמרתי אחרי כל הצחקוקים על ההזמנה "אבל, את תבואי, נכון?" והיא התחילה לבכות. 12 שנה אני מכירה אותה, והיא אף פעם לא בכתה. זה היה מוזר. ניסיתי לעצור את עצמי ולא לבכות, ואז היא אמרה משו על זה שהיא לא יכולה ופשוט כבר לא יכולתי הזלתי כמה דמעות. וחיבקתי אותה. ואמא אמרה "נוו, *שם שם שם* היא בוכה בשבילך. בשבילה, תבואי! לא אכפת לה אם הסבתות יגיעו או לא, אכפת לה רק ממך!" זה היה קטע ממש מרגש. ואז היא אמרה "נוו... א..ני.. אוקיי, אני אבוא" ואז ישר הדמעות עברו לדמעות שמחה. אני מאושרת. היא באה. כשאמא הלכה לחלק לעוד מישו את ההזמנה המשכתי לבכות טיפה, חשבתי על הכל. אני מקווה שהיא תבוא. אני אפילו מוסיפה לה קטע מיוחד רק בשבילה בדרשה. ואו, יש לי מבחנים על הראש במקצועות שאני הכי גרועה בהם, 3 ימים להתכונן לשניהם ואני.. עדין מאושרת. היום הקלטתי את השיר (אבל, לא אוכל לציין מה הוא
) יום חמישי אני עושה את הקליפ. יאי? לא רק שככל שהימים התקרבו יותר התרגשתי, עכשיו אני עוד יותר מתרגשת.

../images/Emo80.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif תודה רבה

אוקיי יש לי לוח מסודר ללמידת המבחנים יום שלישי- מבחן א' יום חמישי- מבחן א' חצי משישי- מבחן ב' חצי משבת- מבחן ב' (בתקווה שאני אספיק..) ראשון- מבחן א' יום שני- אנסה להתחנן אל המורה ביום ראשון כדי לא לעשות את המבחן ביום שני ואז יהיה לי עוד יום ללמוד למבחן ב' באסה. אני שונאת את המקצועות האלו. מי יודע, אולי אם אני אחרוש (אין סיכוי) אז אני אצליח. מוזר, קראתי בהורוסקופ והוא אמר שביום שני ו/או שלישי יהיה לי מבחן גדול וכדי לי לא להתחיל להתכונן בדקה התשעים. עזבו, לא משנה מה אני לא יכולה לשבת וללמוד.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifשמחה שהכל הסתדר טוב :]

[חוץ מהמבחנים..בערך] ובמה המבחנים?

../images/Emo80.gifג"ג, מתמטיקה (ומסתבר שיש לי גם בעברית)

אבל אין טעם ללמוד לעברית, רק לחזור על תכונות המשל, אולי. תודה רבה

Nakuro

New member
בעע

אוקיי יש מחר מתכונת ביהדות והמורה שלנו מחריכה את מי שלא ניגש לבגרות לעשות גם.. ולמדתי 5 דקות! הורי. ואין לי מדורה. סתם מנגל קטן על חוף הים [המזוהם] וקרשים מפולחים :)

למעלה