של שבת

lotem atia

New member
גם אותך אני מאוד ישמח להכיר ../images/Emo13.gif

תבאי תאיסי שלך או שפשוט קחי את שלי חחח 314083519

אני עונהה=]]

1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום: ברוש, חופית,ליטלע ו...זהו...=]] 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור: ברו'ש, תמע, ברוצ'[[יש 2]],אור [[יור סטאר]], וזהו=]] 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : קורינע
, אור [[לוגסי]]
4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק : אור&קורינע&טלע&שירנע&ליטלע&שרין 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן: תמי- אבל בזמן האחרון התקרבנו.. ותמי תזכרי: מיותר=// וגם...דורינע ונטליקה 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום: אפח'ד...אני מיוחדת=]] חח סתםם
נראה לי שאור[[יור סטאר]] ואולי גם אור[[לוגסי]] ואולי גם רעות וניצן דומות לי איפשהוא ולפעמים גם אושרי=] 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : נמנמ...את כולן אני מכירה.. אבל הייתי רוצה להכיר עוד את: סנדרה, אורטל, וכל אלה שאני לא מכירה=] 8. מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה: מחופית- שהיא הייתה צריכה לסבול אותי כל השנים האלה שאנחנו מכירות. 9. מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות: ברוש&חופית 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? ברוש&חופית ולפעמים: שרינע, ליטלע, ואור [[יור סטאר]] 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום? מקווהה=]]] בעיקר החברות עם ברי=] 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? כן.. בר הפכה להיות החברה הכי טובה שלי, ואני מכירות רק חצי שנה..=] ליטלע תמיד לצידי=] שרינע תמיד עוזרת לי=] טולע&שירנע=> תומכות בי במפגשי קומונה=] וכולכן צוחקות איתי אפילו יותר מהחברים הרגילים שליי=]]

בהתחלה לא חשבתי שאת כזאת נחמדה..חחח

חשבתי שאת קרציה מתלהבת כזו.. והופתעתי לטובה=] את אחלה של ילדה=]]

טוב עונה../images/Emo13.gif

1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום:גיא,מירי,סנדרה,ירדן,ו..זהו
אני חושבת..אעע איך שחכתי?!ואת ברוששששששש 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור:כולן למעלה 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] :אממ..מירי חחחחחחחחח.. 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק :את ברושששש,חושבת.. 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן:-------- 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום:גיאוששששש רק שהיא אוהבת מילקי אוורירי ואני לאאאאאאאאאאא!גועל נפששששששש 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר :אממ..ירדנוש?! 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה:לע 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות:כולן! 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם?ברוששש 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום?אני חושבת שאם כולן..לפחות חושבת ככה.. 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? כן

עוווווונה [בלי להעלב אים שחכתי מישו

1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום: אוויי מלא ! מה להתחיל שמות?!אין לי כוחחחח 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור: ליטל , סנדרה ,קורין , אור ,אורנית , אדר , שירה , אושריי , אור [אלטרמן] , בר , תמי , דיי נו לא נעייםם בדוק שחכתי מישו 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : בר - חשבתי שהיא סונבה אבל היא ממשש לאאאאא 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק : לינוי 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן: אין 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום: ליטל [ אמא אתם לא תאמינו בכמה דברים אנחנו דומייייייים ] 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : כולם 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה: מאפחד .. לא נראה לי שפגעתי במישו.. 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות: ליטל סנדרה אורנית קורין 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? כןןןןן סנדרה , ליטל , אורנית , קורין , אווווור [לוגסי] 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום? בבבטחחחחח! 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? כןןןן!ואפילו התחלתי להזניח ת'חברה והם מזה כועסים אי כל היום בפורום חחחחחחחח

ortal yosef

New member
אני מקווה שהשאלות הן בכללי.. :)

1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום: אממ אני לא מכירה כל כך.. אבל כולם.. 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור: גם לא יודעת.. כולם.. 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : ידיד שלי אורי כפרעליו! 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק : אורי כפרעליו! 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן: חברות שלי גליתי את הפרצוף שלהן! 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום: אממ לא מכירה.. 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : אדם! 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה: מאף אחד.. 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות: אורי אמיר ויוסי.. 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? כן הבת הכי מושלמת לספר לה דברים זו אמא שלי המתוקה! והבן הכי מתאים לכך אממ אבא שלי ואורי :) 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום? אממ תלוי.. 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? אממ לאא כי אני לא מכירה את כולם אולי בהמשך..

Carmel hemi

New member
חח שלקחו מנינט ולקחו מגבסו אהבתי...

אגב--> עונה 1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום: נמ... כמעט כולן... סנדרה, קורין, אור לוגסי, ירדן, תמי, נטלי, אורנית, כל הבריות, ספיר, יווו יש מלא בנות סורי אם שכחתי.. אבל אוהבת את כולכןןןןןן 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור: נמ.. בר אמויאל, אדררר, אורנית, תמי, נטלי, ויש עוד כמה 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : חשבתי שכולם טובות ומתוקות, וכשהכרתי אותם יותר יגיליתי שצדקתי חחח 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק :נמ.. סנדרה, קורין, בר {בר יוסף} ליהי, ברושש }baruush{ 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן:לא חושבת שיש כאלה.. אולי אני ובר , היי'נו קרובות, התרחקנו וחזרנו חחח 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום: אולי בר וליהי.. לא ידעתת 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : נמ.. לאידעתת 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה: אושרי סיסו? אני חופרת לו באיסי כשמשעמם לי חח.. וא הקורבן שתמיד מחובר.. סורי אושש 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות: בר, ליהי, סנדרה 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? בר וליהי 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום? אני מקווה 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? לפעמים אני מרגישה שהחברות מהפורום אפילו קצת יותר כיפית ואני יותר מתחברת אליהם מאשר עם החברות של היומיום... אחלה שאלון.. כל הכבוד גבסוווו חחח

טוב הגיע גם תורי לענות..חחח

אם שכחתי מישו מצטערת..יש לי זיכרון קצר
1 הילדים הכי קרובים אלי בפורום:סנדרוש,שובלי,כרמלוש,שגיתוש,טלוש,קיצקצ כל מישפחת יוסף
יש עוד מלא בנות וסורי אם שכחתי מישו. 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור:סנדרה שובלוש,שגית,ועוד מלאאאאאאאא 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] :אין 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק : אממ משפחת יוסף שליי לר כולם אבל..היו כאלה שגם מקודם היתי מחוברת אילהם
5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן: אממ לא ניראה לי שיש 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום:שובל וסנדרה
תואמות שליי 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : אממ הרבה..כל מי שורצה להכיר אותי:341793058 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה:אממ לא יודעת..אבל אם פגעתי במישו אז סליחה
9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות:סנדרה ושובל בעיקר.. 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? כולםם 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום? ברורר 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך ע החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? כןן
אוהבת את כולםם!! מואהה ושוב סליחה אם שכחתי מישוו

למעלה