ריצת 100 מטר

TheMrM

New member
הפתעה!

גיי לא בגמר! ובולט היה פשוט מדהים - 9.85 כמעט בלי מאמץ!

King LBJ

New member
נראה שבולט יכול לקחת את זה "בהליכה"

בהליכה תרתי משמע. הוא פשוט רץ בהילוך שני ובסוף הוריד להילוך ראשון וסיים עם 9.85, מאית שנייה פחות מהשיא האולימפי. זה ממש נראה שאם הוא יילך בגמר הוא גם ייקח את זה XD פאוול רץ מצויין אבל הוא לא יצליח לנצח את בולט בגמר, הוא שמר כוחות מצויין והוא הולך לרדת מה9.8, אני מאמין שגם פאוול ירד מזה. גיי אכזבה ענקית. הוא היה הפייבוריט שלי מההתחלה, חבל שלא נזכה לראות קרב שלו ושל שני האחרים בגמר.

King LBJ

New member
שיא עולם לבולט!!!

איזה ריצה אדירה!! קבע 9.69! אם הוא לא היה מנופף בידיים ודופק על החזה לפני שנגמרה הריצה הוא היה עושה 9.60! ריצה אדירה! פאוול רק חמישי! אני עדיין בשוק

TheMrM

New member
מדהים!

אולי אפילו יכל לרדת מ-9.60... ועם כל הכבוד למותחן המשולש שהיה אמור להיות - זו הייתה הצגה של איש אחד!

זה פאקינג לא ייאומן!!!

כמו תמיד זינוק רע במקרה הטוב, 30 מטר אחרונים האטה ונפנוף הזוי בידיים כשהוא כבר יודע שניצח ועם כל זאת שיא עולם מדהים של 9.69 שניות. הבן-אדם הזה הוא פשוט מדהים, יכול להיות המייקל פלפס של הריצות הקצרות! אם הוא עובד ומשפר את הזינוק ומשקיע עד הסוף הוא מגיע ל-9.60!

rapgamer4ever

New member
לא מהעולם הזה, ממש כך

זאת הייתה ריצה של 9.65. מה שמדהים שהוא עקבי, זאת לא הייתה התפוצצות חד פעמית אלא מרבע הגמר הוא רץ 3 ריצות ששוות 9.65 עד 9.75. הייתי בספק אם זה יקרה בעידן המודרני, אבל הרבה הרבה מוקדם מהצפוי השיא של מייקל ג'ונסון בסכנה. אני לא חושב שהוא ישבר, אבל הוא בהחלט בסכנה. לדעתי בולט ירוץ משהו כמו 10 מאיות איטי ממנו. ובקשר לפאוול- רק מחזק את התיאוריה שלי שלא מדובר ברץ מהגדולים באמת, אלא באחד שמשתמש בסמים בתחרויות קטנות, קובע המון תואות מעולות וכשהפיקוח קפדני יותר פשוט אין לו מה למכור. לא בעיה מנטאלית ולא נעליים, זה מה שהוא שווה כשהוא נקי.

יהיה שיא עולם גם ב-200

אלא אם הוא יעבור לדילוגים אחורה בעיניים עצומות ב-80 המטרים האחרונים (אז הוא יקבע רק 19.40). וזה עלול לקרות. מה שהיה מדהים אצל מייקל ג'ונסון היה העובדה שהוא רץ 19.33 למרות שבחצי המרחק הוא לא היה מסוגל לרוץ 9.67, וגם לא להתקרב לזה. עכשיו יש פה רץ שאשכרה יכול לרוץ 100 מטר במהירות הזו, וברור לחלוטין שהוא עוד יכול לשמור על המהירות הזו לאורך זמן כך שה-100 השניים יהיו יותר מהירים מהראשונים (גם אם הוא יאט לקראת הסוף, זה עדין יתקזז עם קצב ההאצה האיטי שלו). הכל תלוי ביכולת שלו לשמור על המהירות, אבל אני צופה משהו מטורף. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה, ואני לא יודע אם החגיגות שלו לקראת הסיום מעוררות עוד יותר הערצה או מעצבנות. אני מנחש שבדקו אותו כבר מכל הכיוונים לא? או שעדין יש סיכוי שהוא יתגלה בדיעבד כמו מונטגומרי, גאטלין או ג'ונסון?

לא כל כך מהר..

יש ריח טוב באוויר אבל כרגע ה19.32 של ג'ונסון הוא בלתי עביר.. התוצאה השנייה בהיסטוריה היא של טייסון גאי והיא "רק" 19.62..לא קרוב בכלל.. חוצמזה שיש 2 אצנים פעילים בעלי תוצאות עדיפות משלו..(מלבד גאיי שלא ירוץ 200 השנה) שאבייר קארטר שהשיא שלו הוא 19.63 וספירמון עם תוצאה של 19.65,שניהם אגב עשו את השיא שלהם ב2006. בולט בכושר מפחיד..השיא האישי שלו הוא 19.67 והוא עשה אותו לפני חודש בערך.. יהיה מעניין לראות מה קורה..בכל מקרה..אם הוא ירד מ-19.50 זה יהיה פנומנלי!

OrEl74

Well-known member
מנהל
לאאאאאאאאאאא

שכחתי מהריצה ולרא ראיתי!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאא
איזה בעסה זה להיות פריק של כדורסל!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
OK עכשיו ראיתי

תגידו, זה נראה לכם הגיוני? זה פשוט נראה לי לא אנושי הדבר הזה? למי שזוכר את הריצה של בן ג'ונסון ב-88 זה היה מאוד דומה למה שקרה היום. בעיניי משהו פה מריח לא טוב.

ThEgReEnKiNg

New member
בהחלט חשוד

ואני גם סקפטי , בוא פשוט נקווה שהוא דווקא מהבודדים שלא צורכים סמים.

באמת משהו מסריח..

שמע..הוא מדהים אבל יש גבול.. אם הוא היה לוחץ על הדוושה ומתאמץ עד הסוף והיה קורע ת'צמו אז הייתי אומר שזה הגיוני גם 9.67.. אבל הוא אשכה זינק חלש ב-20 מטר ראשונים..וב-20 או 30 מטר אחרונים ממש שייט... יענו רץ רציני רק 50 מטר..זה הספיק לו לניצחון קליל.. לא מאשים אותו..מקום שני עשה 20 מאיות איטי יותר.. אם פאוול היה נותן ריצה של 9.75 או אפילו 9.78 אז בולט היה חייב להאיץ עד הסוף...היריבים פשוט פישלו.. תומפסון סימנתי אותו כהפתעה והוא באמת תותח! עוד רץ שעוד יוכל להתקרב ל9.80 מכובד בקריירה ואולי קצת יותר טוב..

the mnm factor

New member
אל תדאג ניר, היה משעמם

נראה כמו ריצת חימום. לא הייתה שום תחרות וגם חוסר הכבוד של בולט ליריבים שלו היה מאוד לא נעים לעין. תראה את המשחק.

ThEgReEnKiNg

New member
לבולט יש יותר אגו מג'ורדן קובי ולברון ג'יימס

ביחד , אבל יש לו את הזכות , איזה רץ מדהים אני בשוק , פשוט בשוק. הוא רץ ריצה קלה ב30 מטר האחרונים!!!

L y c a n

New member
לאא

זה היה בחצי גמר בגמר הוא שמר קצב טוב עד ה20 האחרונים. לא יאמן כמה הוא היה מגיע? יורד מה-9.6? אלוהים.. ולא נראה לי שהוא לקח משהו אצלו זה פשוט נראה טבעי מדי

מנחם לס

New member
אמרתי 9.59. היום אומרים 9.54

אני לא יודע כיצד קובעים זאת אך כל מיני מומחים טוענים שהוא יכול היה לרוץ 9.54 אם לא היה מתחיל לחגור 20 מטר מהסוף.

למעלה