טוב, קראתי הכל. לאריק - אתה פשוט זעזע!!
סבא שלי זכרונו לברכה, כעס על אלוהים אחרי מלחמת יום כיפור. מלחמה בה איבד כמעט את כל הפלוגה שלו ואת אחיו הצעיר. מאותו היום, הוא בכוונה חילל שבת ועשה דברים דומים. אבל היה משפט אחד שאני לא אשכח ושאני תמיד חושבת לעצמי - כמה זה נכון!! כל פעם שאני נתקלת במישהו חילוני שמתווכח איתי על נושאים ביהדות. "זה שאתה חילוני זה בסדר. אבל למה הבורות????" אז להגיד לך שזה שאתה שוביניסט זה בסדר - אני כמובן לא אגיד. כי שוביניזם בעיני הוא רע חולה ביותר. אבל אני אגיד שזה שיש לך דעות כאלו ואחרות שאתה רוצה לדבר אליהם - זה בסדר. אבל למה הבורות????? אלוהים!! כמה בורות!!!! אתה רוצה נתונים? למה - האינטרנט פתוח רק עבור הפמניסטיות שרוצות להשפיל אותך? וראיתי שלא הגבת במילה(!) לקישורים הרבים שקסילופון הביאה. אני כבר לא מדברת על מה שכתבת עלי ועל המבורגר. מוזר שכולם ידעו את זה חוץ ממך! גם אני וגם המבורגר מדברות רבות על ההפליה שאנחנו חוות וחווינו במקומות עבודה. הפליה בשכר, הפליה בתפקיד, וכמובן הטרדות מיניות והערות סקסיסטיות ושוביניסטיות על יכולתנו 'כנשים'. על כל מה שכתוב במאמרים שהביאה קסילופון - אני יכולה להעיד ולתת לך דוגמאות בגוף ראשון!! ויותר מאחת לכל נושא. בקיצור, גם אני יכולה לשבת עכשיו ולבזבז את זמני בחיפושים אחרי נתונים ומספרים. אבל זו כבר העבודה שלך! באתי וטענת טענה מבלי שבכלל חקרת קודם את התחום לעומק! וזה יותר ממקומם! בקרוב אגב, תקבל הכל על מגש של כסף. מחר - יום ראשון, הוא יום האישה. תמיד לכבוד היום הזה, התקשורת מלאה בכתבות על מצבן העכשווי (העגום..) של נשים. תקנה מחר כמה עיתונים. תכנס לכמה אתרים ברשת. אני בטוחה שתמצא את כל המספרים שאתה מחפש...