פמיניזם

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

Nimrodster

New member
1. תכיני גם לי ../images/Emo13.gif

2. כדי לאזן, לכי ללמוד את "תולדות המין המיוחס" אצל מרטין ון קרפלד באונ' העברית. באותו הלהט, ומתוך אותה השנאה היוקדת שמניעה פמיניסטיות רבות, הוא מפריך בשיטתיות את הטיעונים הפמיניסטיים לגבי ההיסטוריה וטוען שלמעשה הנשם תמיד הצליחו למצוא את עמדת ההשפעה שלהן, למרות נחיתותן הפורמלית. לא למדתי אצלו מעולם וקצת חבל לי, זה היה אחד הקורסים שעוררו הכי הרבה עניין ורגש ולכל אחד הייתה דעה לגביו.

Nimrodster

New member
לא רק פיתוי.

כמו שכל גבר נשוי יודע, יש כל מיני דרכים שלא עוברות בהכרח דרך מיניות.

באמת? רוצה לגלות לי משהו שפספסתי?

כי ב-8 שנים שהייתי משואה, למדתי מה שכל אישה נשואה לומדת - אם את רוצה משהו ובעלך לא רוצה - תאיימי בשבית סקס

Berethor

New member
וגם אז

יש סיכוי שהוא פשוט ילך למישהו אחרת, עם הצידוק האולטימטיבי..

Nimrodster

New member
ובכן יש עשיית עיניים.

התחנחנות, נדנוד, היעלבות מעושה, היעלבות אמיתית אבל ממשהו שבכלל לא מצדיק היעלבות בעיני רוב הגברים, ויכוח, איום, צעקות, בכי, הסתגרות בחדר, עשיית רגשות אשם, כלי ה"אתה לא אוהב אותי אם לא תעשה את זה", תהיה למה התחתנו בכלל, פינטוזים על האקס וכמה היה יותר טוב איתו, ורק אז שביתת סקס. צריך לדעת להסלים.

Berethor

New member
ולזה אתה קורה עמדת השפעה?

שצריך לתחנן, לעשות ריגשי ו'שביתות סקס' כדי להשפיע על משהו?

Nimrodster

New member
ובכן, אצל רוב הגברים

זה יעבוד כבר בשלב הראשון וכתבתי "להתחנחן" לא להתחנן. להתחנחן פירושו לבקש משהו בקול מתנגן כזה, מתפנק וכו'. ההגדרה שמצאתי באינטרנט: להתחנחן (פ') להשמיע חנחונים, להיות קוקטי, "לעשות עיניים", "ללקק", להתחנף, לנסות למצוא חן; להתגנדר. כמו שאת רואה, זה די קשה להגדרה.

snoopytush

New member
נו באמת זה גם גברים עושים

ולגבי השביתת סקס ובכן אותי זה לא ישכנע

Berethor

New member
פירוט יפה אגב

אם כי חלק מהדברים עלולים לגרור תגובה אלימה מהגבר..

כל הדברים שאתה מתאר אלו דברים שגם ילדים

קטנים משתמשים בהם. יודע למה?? כי אין להם כוח השפעה!!!!!!! או יותר נכון - אין להם כוח בכלל!!! הם קטנים וחלשים וחסרי חשיבות אז הם מנסים בכל מיני מניפולציות לגרום לצד השני לקבל את הרצון שלהם. א. זה שיא השובינזם - למה אני צריכה להתחנחן ולעשות עיניים? למה אני לא יכולה להגיע ממקום שווה ולדבר ~בגובה~ העיניים כמו שני אנשים שווים ובוגרים בעלי אותו כוח? ב. זה ממש לא מעיד על יכולת השפעה. כלומר: זה נכון שנשים סובבו גברים על האצבע לאורך כל הדורות, והם עשו את זה בדרכים עקיפות, אבל זה היה בדיוק מפני שלא היה להם שיוויון. בדיוק בגלל מפני שהם ידעו שהן לא יכולות להתעמת עם גברים בצורה בוגרת. הן צריכות לתת לגברים לחשוב שזו בחירה שלהם / שזה שווה להם וכד'. בעעעעעעעעע ממש יכולת פיצוי
כמו שתגיד שאסיר מוצא דרכים לרכך את היחס של הסוהר שלו ע"י חינחונים ועשיית עיניים. זה בדיוק אותו הדבר!

Berethor

New member
אם תתחנחני מספיק מול האדון

ותספקי את כל רצונתיו ותבכי, אוליי הוא יועיל בטובו להקשיב לך..

Nimrodster

New member
או שזה סוג אחר של כוח.

דימוי האסיר והסוהר שלך הוא קיצוני, מתקרבן ולדעתי גם שגוי. חוץ מזה, ילדים נוקטים בזה משום שבחלק גדול מהמקרים, זה עובד. אתן רואות את זה כנובע מסוג של יאוש וחוסר ברירה. אני מסכים עם חוסר הברירה, אבל חושב שהרבה פעמים זה מגיע מתוך תחכום. סעיף ב' שלך הוא בדיוק הנקודה. זו יכולת השפעה מסוג אחר.

snoopytush

New member
אהבתי את האנלוגיה

שמילואים זה איכשהו בסדר אבל לימודים לא

ענבאך

New member
לאריק- זה בשבילך.

"אני בדרך כלל שומעת על הפמיניסטיות הרעות: איך "הן" שונאות גברים, וש"הן" יוצאות נגד הטבע- ונגד אלוהים, ש"הן" כולן לסביות, ו"הן" גוזלות את כל מקומות העבודה ומקשות על החיים של גברים לבנים שכבר גם ככה אין להם סיכוי. כשאני שואלת את אותם אנשים על הספרים וכתבי העת הפמיניסטיים שקראו מתברר לי מתגובתם שכל הידע שלהם על פמיניזם ניזון משמועות." (פמיניזם זה לכולם- בל הוקס) וזה פוסט שכתבתי לא מזמן כשחברה ללימודים טענה שפמיניזם מפלה גברים. בינתיים היא לא מצאה כל כך איך להתנגד לאף טיעון שלי, אתה מוזמן לנסות בעצמך. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1911553

למעלה