פורום חדש...

טלי אבג

New member
שרוני אני מורידה בפניך את ה ../images/Emo150.gif.

לפי התגובה שלך את תצליחי בכל פורום שתנהלי. אמנם פורום פוריות חברתי לא היה רעיון טוב, אבל משתקף מזה הכוונות הטובות. בהצלחה!!!!

מם 1971

New member
נועם חיכיתי להודעה ממך

ולו משום שבהיותך הראשונה שבירכה , הנחתי כי היית מעורבת באיזשהו אופן בהקמת או באישור הפורום החדש ... אז כנראה שלא ממש... בכל אופן , אני בהחלט מוצאת את הפורום שלנו (מותר?)כמקום תומך ואוהד ולי הוא מהווה תמיכה אמיתית ונותן מענה לשאלות ולהתלבטויות. אני , כל עוד אצטרך, נשארת פה. אני חושבת שימים יגידו לגבי נחיצותו של הפורום החדש, אך אין לי ספק שהכוונה היתה טובה והמקימות שלו לא התכוונו לרע.

TWEETY =^.^=

New member
איזה חרטא זה,,,../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כל הותיקות וסליחה שאני מפצלת לותיקות וחדשות, אבל זה לצורך ההבהרה והדגשה. בקיצקצ,,,לכל הותיקות/ים, היו גם חיי חברה מעבר לפורום כי בשביל ספורי חמות או סתם חרטא שהוא לא פחות חשוב ואולי אפ יותר
יש פורמים בשביל כך, וכל אחד מאיתנו גולש וגלש בעוד פורמים. ואל תשכחו את הצאט ששם אנחנו מוציאות קיטור באטרפ פראי. אז הוואי חברתי רבותי בהחלט לא חסר פה ובטח שלא הגבלה על נושאי השיחה - חוצ מאשר לצפרדעים
שצצים פה מידי פעם ושכל דבר מפריע להן
והנה פה הוכחה לטירופ רגעי שעבר פה באיזה לילה
זוכרות
ומה עם זה
ועניין השרשורים זה להיתפס בקטנות כי אם נפתח שרשור להוצאת קיטור, מעולם הוא לא נחסם ולא שורשר לשרשור אחר,,,כנראה שענין השרשורים עדין לא מובן לכן,,,לכן אסביר בקצרה
אם יפתחו 3 שרשורים של הוצאת קיטור על החמות, אז כן הוא ישורשר אחד לשני
, אבל אחד ממש לא
לשרשר הכוונה שנושא דומה או תשובה לשרשור יכתבו במקום המתאים, כך שמי שנתפס לענין השרשורים פשוט לא הבין את המהות. מעבר לכך שלשרשר זה לטובתכן, ככה הודעות לא נדחקות מהר לעמוד אחורי ומי כמוכם יודע שלא תמיד מדפדפים אחורה, ובאותו אחורה בדיוק מסתתר לו שרשור חשוב, או בקשה לתמיכה או השד יודע מה. לכן השרשורים חשובים וזה בשבילכן.

מם 1971

New member
../images/Emo124.gif להירגע../images/Emo3.gif

שימו לב להודעתה של שרוני

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo3.gif משעה 15 בצהרים אני מחפשת ת'לינק

וכותבת את ההודעה הזו,,,פכככככככ ובכלל יש שינויים בהחלטות. טופ נו זה יכול לקרות רק לאפרוחים
אז לפחות תהנו מהתזכורת שעמלתי כה רבות למצוא אותה
כדי להמתיק את השרשור הזה. שרוני,,,אני שמחה שהגעת למסקנה שהגעת וצר לי אם נפגעת תוך כדי
לכולןןןן

האמת ...

לא נפגעתי, אני ילדה גדולה ...רציתי לעשות רק טוב ...
מצטערת מאוד שלא ראו את זה ככה ...

neta2

New member
שרוני, אני אעיד על עצמי, לא חשבתי

לרגע שהיתה לך או לטיפטיפ כוונת זדון, כוונה לחבל בפורום הזה או לפצל. אין לי ספק שכוונותיכן היו טובות, ועדיין על אף הרצון הטוב אני באמת חושבת שזה לא במקום לפתוח פורום נוסף שעוסק בבעיות הפוריות גם אם הוא בהיבט חברתי כזה או אחר. בפורום הזה תמיד!! ניתן היה לדבר על הכל, לפתוח הודעות
ולשתף בכל חוויה שהיא. קשה להפריד חוויה רפואית מחוויה נפשית. קשה לספר על שאיבה והחזרה מבלי להכנס לתחושות, קשה לתת אינפורמציה יבשה על רופאים ובתי-חולים מבלי לספר מעט על הנסיון האישי.. את מבינה כמה הדברים שזורים זה בזה? לרבים מאיתנו זה הבית הראשון. יעידו על כך חברים מ"הורים אחרי טיפולים" והריון..וצורם לראות לפתע שקם לו עוד פורום שבעצם עוסק באותו נושא. זה ממש לא פורום רפואי, למיטב הבנתי קיים אחד רפואי פה בתפוז, אף אחת מאיתנו אינה רופאה / רופא וכולם עונים מנסיונם וידיעתם בלבד. אי לכך, לא הבנתי מה פשר הפורום החדש. לומר לך את האמת? מקווה שהוא ייסגר. ומקווה שלא נפגעת, כי לא היתה כוונה שכזו.

טיפטיפ29

New member
טוב, עכשיו אני אגיב, ואולי זה ישים

לזה קץ. בנות, אולי אני רגשנית מדי (ואין לי שום תרוץ - אני לא על הורמונים) אבל אני מרגישה שאיבדתי היום משהו כמו 100 חברות (אם ההתפקדות האחרונה לא מטעה אותי).
אני לא יודעת איך רצו לקרוא לזה, פורום פוריות חברתי, או פוריות על כוס קפה, מבחינתי זה אותו דבר, רציתי להכיר אתכן בחיים היומיומיים שלכן. לדעת אם יש ל* חתול או כלב, ומה היא מעדיפה קיץ או חורף, ומה יותר טוב קפה או שוקו וכו'. ואם נתרגם את החוויה הוירטואלית של היום לחיים האמיתיים, זה היה משהו כמו: "בנות, אתן באות לכוס קפה?" תשובה: "תגידי, מה, את בוגדת? איך את בכלל מציעה לי כזה דבר? קפה? איכס, אני לא הולכת מהבית לשום מקום, כאן אני נשארת! ואפילו אם אני ארצה להתאוורר קצת ולשחק קצת באולינג מחוץ לבית, אני נשארת כאן, כי אני לא בוגדת" משהו כזה. אז כן, מאד נפגעתי, הרגשתי שחברות שלי שמשך כל האישפוז האחרון שלי התגעגעתי אליהן, וטסתי מתל השומר לספר להן מה היה ואיך היה, מכניסות לי ועוד איזה מכניסות לי... כנראה שאני יותר טעונה מכל אחת אחרת שחוותה נסיון כזה, כי אני מרגישה שכלום לא הולך לי, אבל בכל מקרה אף אחת לא היתה נהנית מחוויה כזו. אז תודה וסליחה, עכשיו אני יודעת מה קורה כשמנסים לקחת יוזמה
יש לי עוד צרה אחת או שתיים, אז כולי תקוה שבזה הסיוט הזה נגמר.

תמר27

New member
טיפטיפ אני אוהבת אותך ../images/Emo24.gif

וזה ברור (ואפילו הדגשתי את זה) עד כמה הכוונה שלך היתה טובה. ולא איבדת אף חברה. כולנו מכירות אותך ואת הרגישות שלך, ולא היה שום רצון להעליב או לפגוע. היה צורך ללבן את הנושא, ולפתוח אותו, וזה מה שעשינו פה. טיפטיפ, את נהדרת. את יוזמת ומתאמצת, ומעריכים אותך על זה. שולחת לך את כל האהבה שבעולם.
|4u

נועם@בת

New member
אני לא חושבת שאיבדת אפילו רבע

חברה טיפטיפ. כל מיש היתה חברה שלך נשארה כזאת, ועוד יהיו לך כמה חברות חדשות כאן. היוזמה שניסיתן לקחת קצת התפספסה. אולי באשמתכן ואולי באשמת מי שאישר לפתוח פורום מבלי לבדוק, להתייעץ או להגדיר מראש קווים מנחים. הענין הוא שהודעת המנהלת ששמתם בפורום, והצהרת הכוונות שלך בהודעות לא היו "בואו נדבר על כוס קפה/ חתול/ כלב וכו'.." אלא בפירוש על "המון המון עידוד, תמיכה, אוזן קשבת, לנקות את הראש, לשתף, להשתתף ולדבר גם על דברים פחות "טכניים", להשאיר את הפן הרפואי טיפה בצד ולנסות לטפל במימד הנפשי של החוויה". בצדק ענו לכן שלא צריך מקום נוסף, כי תמיכה ואוזן קשבת יש כבר כאן בפורום. בצדק היתה תחושה של נסיון לפצל. פתיחת פורום אינה ענין של מה בכך ולכן הנסיון שלכן התמסמס. אני לא יודעת מה קרה לך מאחורי הקלעים, אבל כאן על גבי הפורום אף אחת לא הכניסה לך כלום. תמיד היית רצויה כאן ותמיד תהיי.
נועם

TWEETY =^.^=

New member
אופפפ עוד'פם אני מסכימה עם נועם../images/Emo3.gif

טיפטיפ אני בטוחה שלא היתה לך כוונת זדון, או שהפורום נפתח כדי לרמוס מישהו, אבל כמו שנועם אמרה ",,,היוזמה שניסיתן לקחת קצת התפספסה. אולי באשמתכן ואולי באשמת מי שאישר לפתוח פורום מבלי לבדוק, להתייעץ או להגדיר ,,," אז כוונה טובה זה טוב וזה ניפלאאאא, אבל כנראה שלא כל הגורמים או ההשלכות נלקחו בחשבון מצד איזה שהוא גורם בסיפור הזה. ולעשות טוב למישהו, צריך לשאול אותו אם זה אכן מה שהוא צריך,,, כך ששוב ,,,לא מספיק שישנה הכוונה לעשות טוב, צריך גם את הצורך וההסכמה של הצד השני. אפ אחד פה לא ירד עליך או על שרוני באופן אישי, אלא על הרעיון עצמו שלמרות הכוונה הטובה התברר כלא רצוי, כך שכוונה טובה זה לא האישו. אני לא חושבת שאיבדת חברות פה אבל כן נוכחת להבין שדעותיהם של האנשים פה/החברים שלך, הן לא בהכרח זהות ותואמות את שלך וזה לא בגלל שהם פחות חברים שלך, חלילה. אז דארלינג, תחליטי מה שתחליטי לעשות עם עניין הפורום ההוא, לפחות היום את יודעת מה רוב הפורום רוצה/צריך.

bapi

New member
טיפטיפ יקירתי ../images/Emo23.gif

לא תכננתי להתערב בשרשור הזה כי אני בדרך כלל נמנעת מעימותים
פשוט לא אוהבת להכנס לקלחת אבל אחרי שקראתי את התגובה שלך אני לא יכולה להשאר אדישה
קודם כל כמו שאמרו לך את לא אבדת אף חברה את בחורה מדהימה בעיני וכך אני חושבת מהרגע שפגשתי אותך
אני יודעת בוודאות שכוונה שלך היתה טהורה אבל כנראה זה פשוט יצא לא טוב
לפחות לחלק מהבנות פה אני בעצמי לא החלטתי לגבי העניין
כי גם לי לפעמים מתחשק לדסקס דברים קצת אחרים ואני יודעת שפה זה פחות מתאים. לא אדבר בשם אף אחת אבל אני יודעת שאני לפחות מקוה שלא תלכי לשום מקום אחר ותשארי פה איתנו
אלא אם כן זה לדלת השניה משמאל
ותאמיני לי שאוהבים אותך פה מאוד

טלי אבג

New member
טיפטיפ, אותי קנית.

כל הכבוד לך, לפי השרשור זה באמת נראה מבהיל מספר התגובות נגד. אבל, את ושרוני יצאתם מזה גדולות. חשבתם לעשות משהו טוב
. ניסיתם
. כולה, הרעיון כנראה לא היה משהו. אבל נשארת את, עם הרגישות שלך לכולם, וזה העיקר. קולהקבוד

אבגר

New member
../images/Emo140.gifכל הכבוד

טווטי, מסכימה איתך בהחלט עם כל מילה, למרות שאני די חדשה פה אני לא מרגישה שהפורום עוסק רק בצד הרפואי, הרבה פעמים אני מוצאת עצמי צוחקת או נדהמת מדברים אחרים הנלווים לפוריות, וחוץ מז בשביל זה גם נועד הצאט המצויין שכל לילה שוקק חיים.

נתנאלה2

New member
יש יש יש ../images/Emo3.gif

בשורות טובות, אכן ראוי ורצוי שהפורום ההוא יסגר. אולי גם לי אין יותר מדי זכויות דיבור, בעצם למה לא? ויש לי לא מעט מכרות וכמה חברות שהכרתי בן כותלי הבית הזה וכן אני מודה שאני עדיין חוטאת בביקור יומיומי בפורום. מכיוון שזה הבית ששימש לי להבין רפואית, פיזית נפשית וחברתית את התהליכים שאותם עברתי וסביר להניח שעוד אעבור. שמחתי שנפתח פורום תרומת ביציות, מכיוון שפורום פוריות אינו יכול לתת מענה מלא לבנות שנזקקות לכך, אולם פוריות חברתי? צר לי הפורום הזה מספק את הצורך הזה

תמר27

New member
../images/Emo124.gif מנהלתתתתתתתתתת

לחסום את טוויטי תיכף ומיד ! ויפה שעה אחת קודם ! מה את מעלה דברים מלפני מליון שנה...סוף עידן התמימות.... כמה צחקתי.

TWEETY =^.^=

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לחסום ינעל טלפון טאבק
את יודעת כמה זמן לקח לי למצוא אותו
שיוווווווו איזו עבודת מחק עשיתי
מרגע שפירסמת את הודעת הסיכום שלך ב-שלוש ומשו בצהרים, ישר העלת לי ת'פיוז
וכתבתי הודעת תגובה,,,אבל השליחה התעכבה בגלל שלא מצאתי את הלינק ובסופ נשלחה כשזה כבר לא אקטואלי
פככככככ אמרתי כבר שזה קורה רק לאפרוחים
אבל רבותי,,,השרשור ההוא זה אכן שרשור היסטורי בו גברת פילפלת איבדה את תמימותה בעזרת כמה מחברותיה הנאמנות
אוחחחח יחי החיים הטובים והלילות הפרועים

צפונית26

New member
אני מהותיקות

אומנם לא פעילה תמיד, אבל תמיד קוראת ומתעניינת. אני לא חושבת שיש איזושהי נחיצות בפורום נוסף, אבל... אני יודעת שאני אגרוף תגובות על כך, אבל בכל זאת.... אולי לא כולם מרגישות פה נוח, והאלטרנטיבה של פורום נוסף תקל עליהן? אני לדוגמא נכנסתי כמה פעמים לצ'ט ושם היו שיחות ארוכות על הרגשה של חוסר שייכות (איפה כל הבנות האלו????)אני לא אציין את שמן, זו זכותן אם לומר את דעתן או לא. לעיתים מישהי כותבת דברים שוליים לטיפולים, ויש מגיעה הודעת "שרשרו רבותי, שרשרו". חבל שלפורום החדש לא ניתנה הזדמנות. וההתקפות על כך פה מעידות על כל מה שכתבתי.

למעלה