פורום חדש...

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif פוס, רגע, שניה ../images/Emo3.gif

גם אני לא בדיוק יודעת מה מטרת הפורום החברתי. שרוני פנתה אלי והציעה שהיא תפתח אותו כדי לנהל שם דיונים בכל מה שלא קשור ישירות לצד הרפואי של הטיפולים. אני אמרתי שאני לא רואה בזה צורך, ויותר מזה, בניגוד למה ששרוני הציעה, אני חושבת ש: (ציטוט).."דיון בתופעות לוואי, עצבים הורמונים וכו´ הם חלק נפרד מהחלק המהותי של הפורום. החלק הרפואי הוא לדעתי החלק הפחות דומיננטי, והחלק החברתי/ רגשי/ פסיכולוגי הוא החלק החשוב יותר בעיני. שכן מידע רפואי אפשר לצבור, לרשום ולסגור עניין. המהות של פורום פוריות הוא החלק היומיומי של התמודדות עם כל הרבדים של הטיפולים". פורום חברתי, לדעתי, זה מקום לכל מיני שיחות שלא קשורות בפוריות. לכל ה
שלא תמיד מעזים להכניס כמו סיפורים על החמות, על האוטו או על מכונת הכביסה שהתקלקלה. אם כי אני לא בטוחה שצריך לזה פורום חדש, הפורום האחר ששרוני מנהלת, או פורומים דומים בהחלט יכולים לתת לזה מענה. שרוני קיבלה אישור מההנהלה לפתוח את הפורום, ואני לא התנגדתי. אבל אני מודה שאני יותר מחוששת מפיצול. אני בהחלט רואה בפורום פוריות בית ומקום תמיכה, ולא מתאים שמישהו ינסה לקחת מכאן החוצה חלק מזה. אבל אם יש צורך בפורום חברתי לקטעים, משחקים והווי אז למה לא? בפורום, כמו בפורום, מצביעים במקלדת. פורום שיש בו צורך נשאר, ופורום מיותר פשוט נסגר. כל אחת תחליט אם מתאים לה לכתוב גם בחברתי או לא. ימים יגידו מה יצא מזה.
נועם ~שלרגע לא חשבה שכאן אין מקום לתמיכה, אהדה ושיחות נפש~

תמר27

New member
נועם, יש לי שאלה

את מסכימה שאם, נגיד, חמותי תהיה אלי יום אחד נורא נורא נחמדה, ככה שאני ממש אהיה בשוק מזה, אני אספר על זה פה ? את מסכימה, שאם למישהי קרה היום משהו נורא שמח / עצוב / מכעיס / מדאיג / מעצבן / מפתיע - שלא קשור לטיפולים שלה, היא תספר על זה פה ? ואולי אפילו תפתח על זה הודעה ?

שווערצה

New member
אשיב, אם יורשה לי (ויורשה לי...)

ראשית, כפי שהשיבה נועם, לנושאים חברתיים כלליים קיים הפורום האחר ששרוני מנהלת על כוס קפה נראה לי שהפיצול רק יזיק לפורום הזה פוריות, מטבעה, מחליפה את משתתפיה. אנחנו לא כאן למען הטיפולים. חלקנו (ואנוכי בראשן) מתעקשות להשאר כאן שאיבה אחרי שאיבה. אבל המטרה שלנו בסופו של דבר היא לעבור לפורום אחר, בו נמצא שותפות לחוויות ההריון וההורות אחרי טיפולים. הפורומים מיועדים להיות פתוחים לקהל הרחב, ואמורים לפנות לכל מי שבעל עניין באותו תחום. בואי נחשוב לרגע על המצטרפת החדשה שמחר מגלה שהיא זקוקה לטיפולי פוריות ומחפשת לפרוק חרדות/חששות: לאן תפנה? תעצרי לרגע ותחשבי מי יכנס לפורום החדש שנקרה "פוריות - חברתי"? כל מי שעובר טיפולי פוריות ויש לו עניין חברתי שלא קשור לפוריות?? זה הרי בדיוק הפוך לשמו של הפורום, וברור שהוא יגרום למצטרף הבא "לטעות"... האם לשיטתך כל עניין חברתי שכן קשור לפוריות ימשיך להידון בפורום הזה או בפורום החדש? האם כשאת משוחחת רק עם בנות שעוברות טיפולי פוריות - תעשי הפרדה תוך כדי הקלדה ותגידי: סליחה. אני עוברת לדון בתגובה המעצבנת של חברה לעבודה על הבטן הנפוחה שלי ולכן אעבור לפורום פוריות? הרי כאן אנחנו משתפות זו את זו בכל ההיבטים של הפוריות, ובמיוחד ההיבטים החברתיים. אין כאן רופאים. תשובות רפואיות תמצאי בפורומים המקצועיים (יש כזה בתפוז שמתמחה בפוריות). יש כאן דיונים על חרדות מזריקות, מטיפולים, מהעתיד, תופעות לוואי, בעיות בעבודה, בעיות בזוגיות, בעיות עם חברות שנכנסות להריון, קנאה בגיסה שממהרת ללדת, בעיה עם החברה: מה לספר? למי? איך להשיב למי ששואל למה אין לך ילדים? איך להזריק באירוע חברתי? איך להסביר את הבטן הנפוחה? איך להתמודד עם הרצון הבלתי מושג לילד? מתי לשים את קו הגבול? מתי לשקול אימוץ או תרומת זרע/ביצית? לכעוס על הרופא/אחות/קופת חולים/חבר חסר רגישות, להתרגש עם הודעות בטא/לתמוך בהודעות שלילי. האם אלו נושאים שאינם עונים להגדרה "פוריות - חברתי"? אני לא חושבת שאפשר לאסור על קיומו אבל מותר להצטער, ולקרוא לבנות להשאר בבית שלנו!

neta2

New member
../images/Emo6.gif היא תהיה נחמדה? ../images/Emo3.gif

את צודקת תמר, אני מספרת פה על העציץ שלי שהצמיח כמה עלים והתרגשתי מזה כמו מפגרת, ספרתי פה על כל מה שמתחשק לי, מעולם נועם לא מחקה או בטלה. ואני מסכימה איתך. אנשים שכותבים בפורום הזה רואים בו מקום שניתן לשפוך קיטונות, כעסים, בכיות וצהלות, פורום שלולא היה קיים וללא הסיוע שלו, לא יודעת באיזה מקום הייתי נמצאת היום.

אלה 2

New member
מממממ... 2 יהודים 3 דעות...../images/Emo22.gif

אבל אני נשארת פה!!! חושבת שכיף, חשוב וטוב להיות ביחד ולא להתפצל!!!

תמר27

New member
אין סיכוי שבגלגול הזה ../images/Emo4.gif

מז'תומרת שאת לא יודעת איפה היית נמצאת היום. על אברבאנל שמעת ???

פּוֹנְג

New member
שמחה שכתבת את זה כי בהתחלה

הרגשתי כאילו זורקים אותי מפה בלי שאני אדע למה. גם אני חושבת שהפורום החברתי אינו נחוץ. מעולם לא קראתי פה איזו שהיא הודעה שהפריעה בתוכן החברתי שלה, למהלכו התקין של הפורום. עכשיו רק תגידו לי, אני השירים המפגרים שלי, אני יכולה להמשיך לכתוב פה או שאני אשתוק לנצח?
ויחד עם זאת, אני בטוחה שהפורום החדש ימצא את אוכלוסיות הגולשים שלו ויעלה ויפרח.
אנחנו נשארים בפורום אנחנו נשארים

אפרסקה

New member
פונג אני פונה אלייך בתחינה נרגשת!!!

אנא אל תפסיקי לשמח את ליבנו בשירייך המרגשים. כבר שבועיים אני לא מפסיקה לזמזם "אצא לי השוקה"...
אנא!!

בולה101

New member
פונג הצחקת אותי../images/Emo6.gif

צ'טערת פשוט נזכרתי בשירים המפגרים שלך. בכל מקרה אני נשארת פה. אולי נפתח הודעה ונצביע? ודיר בלק לא לבוא מחר ולא לשכוח מצלמה....

sab sab

New member
פונג,אנא ממך, תמשיכי לאתגר אותי

עם שירייך היפים

נועם, אני לא זקוקה ליותר ממה שכתבת

הבית הזה הוא הבית שלי. תמיד שיתפתי פה בהמון דברים. כרגע, אני כותבת פחות, כי התחלתי עבודה חדשה (אופס, זה לא קשור לפוריות, שמא עליי לעבור פורום כעת
?). הבית הזה ליווה אותי בימים הכי קשים של חיי, העניק לי תמיכה, אהבה והערכה. הכרתי עשרות אנשים כאן, מעבר לפן הוירטואלי, שאיתם יש לי יחסי חברות ושיתוף מעבר לכל פורום שקיים. חלקם חברי נפש שאני חולקת איתם את הכמוסים שברגשותיי ובמחשבותיי. אם זה לא חברתי, אז מה זה כן? זוהרה שרוצה לחבק עכשיו את נועם, ולהגיד לה שאין כמוה בעולם

דריה14

New member
הצביעו במקלדת

הפורום הזה נותן לי תמיכה בכל הנושאים הקשורים ברצוני להיכנס להריון - פיסיים, נפשיים ורוחניים. לא רואה טעם בעוד פורום וכן חושבת שכדאי לעשות דיון לפני שמעלים פורום כזה כמו בכל יציאה לשוק עם מוצר חדש. נראה לי שקהל היעד כאן והוא נשאר נאמן למקור.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שימו לב ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הדבר האחרון שרציתי כשפתחתי את הפורום ...זה לגרום לפיצול ו/או לקחת אתכם מבית חם זה ... כל הכוונה שלי היתה לפתוח מקום חברתי ...לא יותר מזה ... היות וראיתי שיש התנגדות כזאת גדולה וגורפת החלטתי להסיר את עצמי מניהול הפורום ...וכן לבקש מהנהלת תפוז לסגור אותו ...[משאירה את ההחלטה בידי המנהלת הפורומים] פורום פוריות בתפוז הוא אחד הפורומים החשובים והטובים שיש ...חשוב לי שתבינו שמה שרציתי לעשות היה עם המון כוונות טובות ....מצטערת שזה התגלגל ..לאן שהתגלגל ...ובטח שלא היתה לי כוונה לגרום הרגשה רעה ו/או לפגוע באף אחת מהגולשות ובמנהלת הפורום ... שרוני .

נועם@בת

New member
../images/Emo23.gif עדיין אפשר לנצל את הכוונות

הטובות של שרוני, ולהתארח אצלה בפורום "על כוס קפה". שרוני, תודה על הרצון הטוב ועל הכנות שלך. נועם

למעלה