../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif פוס, רגע, שניה ../images/Emo3.gif
גם אני לא בדיוק יודעת מה מטרת הפורום החברתי. שרוני פנתה אלי והציעה שהיא תפתח אותו כדי לנהל שם דיונים בכל מה שלא קשור ישירות לצד הרפואי של הטיפולים. אני אמרתי שאני לא רואה בזה צורך, ויותר מזה, בניגוד למה ששרוני הציעה, אני חושבת ש: (ציטוט).."דיון בתופעות לוואי, עצבים הורמונים וכו´ הם חלק נפרד מהחלק המהותי של הפורום. החלק הרפואי הוא לדעתי החלק הפחות דומיננטי, והחלק החברתי/ רגשי/ פסיכולוגי הוא החלק החשוב יותר בעיני. שכן מידע רפואי אפשר לצבור, לרשום ולסגור עניין. המהות של פורום פוריות הוא החלק היומיומי של התמודדות עם כל הרבדים של הטיפולים". פורום חברתי, לדעתי, זה מקום לכל מיני שיחות שלא קשורות בפוריות. לכל ה
שלא תמיד מעזים להכניס כמו סיפורים על החמות, על האוטו או על מכונת הכביסה שהתקלקלה. אם כי אני לא בטוחה שצריך לזה פורום חדש, הפורום האחר ששרוני מנהלת, או פורומים דומים בהחלט יכולים לתת לזה מענה. שרוני קיבלה אישור מההנהלה לפתוח את הפורום, ואני לא התנגדתי. אבל אני מודה שאני יותר מחוששת מפיצול. אני בהחלט רואה בפורום פוריות בית ומקום תמיכה, ולא מתאים שמישהו ינסה לקחת מכאן החוצה חלק מזה. אבל אם יש צורך בפורום חברתי לקטעים, משחקים והווי אז למה לא? בפורום, כמו בפורום, מצביעים במקלדת. פורום שיש בו צורך נשאר, ופורום מיותר פשוט נסגר. כל אחת תחליט אם מתאים לה לכתוב גם בחברתי או לא. ימים יגידו מה יצא מזה.
נועם ~שלרגע לא חשבה שכאן אין מקום לתמיכה, אהדה ושיחות נפש~
גם אני לא בדיוק יודעת מה מטרת הפורום החברתי. שרוני פנתה אלי והציעה שהיא תפתח אותו כדי לנהל שם דיונים בכל מה שלא קשור ישירות לצד הרפואי של הטיפולים. אני אמרתי שאני לא רואה בזה צורך, ויותר מזה, בניגוד למה ששרוני הציעה, אני חושבת ש: (ציטוט).."דיון בתופעות לוואי, עצבים הורמונים וכו´ הם חלק נפרד מהחלק המהותי של הפורום. החלק הרפואי הוא לדעתי החלק הפחות דומיננטי, והחלק החברתי/ רגשי/ פסיכולוגי הוא החלק החשוב יותר בעיני. שכן מידע רפואי אפשר לצבור, לרשום ולסגור עניין. המהות של פורום פוריות הוא החלק היומיומי של התמודדות עם כל הרבדים של הטיפולים". פורום חברתי, לדעתי, זה מקום לכל מיני שיחות שלא קשורות בפוריות. לכל ה