פורום חדש...

neta2

New member
מילים כדרבנות ששוערצה../images/Emo45.gif

ואני ממש עומדת מאחורי כל מילה!

מצטרפת לכל מילה

ומרגישה שמה שכתבתי בתגובתי הראשונה היה מעודן מדיי. אני לא נכנסת לפורום השני, כדי שלא יירשמו לו כניסות. מבחינתי, הוא לא קיים.

חן123

New member
בואו ניתן קונטרה ../images/Emo88.gif

יש השמצות על נועם? זה הרגע להחמיא לה, ולשפר את המצב הרוח (שאני בכלל לא יודעת אם זקוק לשיפור...) אז למה אני אוהבת את נועם? בגלל הנועם כמובן... בגלל שהיא מנהלת את הפורום בחוכמה, תמיד יודעת לאמר בדיוק את המילה הנכונה בפורום הלא קל הזה, היא משמשת מודל למנהלים נוספים (ואני כותבת את זה כמנהלת פורום אחר בתפוז) ו... היא מככבת אצלי בראש רשימת אלא שאני כבר רוצה לראות בפורום של שליאור וסוכריה אז
ו
לנועם

מה רע בבקשת השירשור?

יש לבקשה סיבות מצוינות, שמפורטות בבקשה עצמה. כשהדפים עפים מהר מדי זה גם מאוד לא נוח לדפדף. כשעברתי לפורום הריון אחרי, גלשתי גם לפעמים בפורום הריון ולידה. שם פותחים כל יום הודעות שממלאות כ- 10 (!) דפים. זה פורום נהדר, עם המון אינפורמציה חשובה, אבל הגלישה מה זה מעייפת ומייאשת.

שווערצה

New member
מוכחה להוסיף את הקישור הזה../images/Emo31.gif

את מוזמנת להשיב לי בהתנשאות ש"עברת את הגיל" (ואני הרבה יותר מבוגרת ממך, להזכירך), אבל אני פשוט חייבת להוסיף גם את הקישור להודעתך החדשה למען יראו ויראו

TWEETY =^.^=

New member
עיזבי שווערצה,,,

יש שם איזה 3-4 משועממות שמסתובבות סביב הזנב של עצמן, אחת קוראת לנו "טיפשים" השניה "אנשים קטנים" והשאר השד יודע איך,,, והן פשוט לא יודעות איך לצאת מהפלונטר של עצמן. אז שישארו להן שם, כי אנחנו לא מספיק "אנושיים" (ראה קישור אנשים קטנים) עבורן. ובנימה אופטימית זו,,, טיפטיפ, 7נתי7, s h a a ron, המחכה ו,,,הפלאות של עליזה1 שהיא אם ל-5+2נכדים שבאה לתגבור, שיהיה לכם הכי אחלה שבעולם, תהנו "תחכימו" ו"תגדלו".

שווערצה

New member
את בכלל לא הבנת...../images/Emo3.gif

זה הכל בגלל שאנחנו מ-פ-ח-ד-ו-ת משינויים
ומכיוון שבין לבין הכפלנו את כמות הכניסות לפורום ההוא, אני - עזבתי...

neta2

New member
../images/Emo6.gif אולי בגלל זהאני לא מצליחה

להרות? אולי כי אני פוחדת משינויים
אוי, אם זה לא היה עצוב הייתי ככ צוחקת.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יאללה, מהיום חרם אפילו על הכניסות
אגב,,,אני לא יודעת עם לתפוז אכן יש מדד לכניסות ויציאות מלבד כתיבת הודעות בפועל - פעם לפחות לא היה, אבל שווה לבדוק.

חן123

New member
יש

בפורום מנהלים מתפרסם כל שבוע רשימת 20 הפורומים עם הכי הרבה הודעות, ו 20 הפורומים עם הכי הרבה כניסות.

TWEETY =^.^=

New member
אה באדמין

טוב אז זה באמת חדש, כי פעם פרסמו רק את הפורום עם הכי הרבה הודעות ואפילו באיזה אומטיקון הכי הרבה השתמשו. כנראה בנתיים התווספו גם הכניסות.

חן123

New member
איכס

סליחה. קראתי חצי והספיק לי. אני זוכרת כל כך הרבה שירשורים שהם לא רפואיים. יש לי בראש שרשור על אוטו ומשמעותו והסימבוליות שלו, שלדעתי גם נועם השתתפה בו. ממה פגע בי מה שכתבו בפורום ההוא. על זה הוא הולך "לחיות" על השמצות? נו שוין, תהנו... וחוץ מיזה שנועם איחלה בהצלחה, מה ציפית שהיא תעשה? שתרד לרמה של השמצות אישיות כמו בפורום החברתי? סליחה על ההודעה הקצת מבולבלת (שפונה לשתי הקבותות בחלקים שונים...) פשוט התעצבנתי לי.

למעלה