פורום חדש...

נועם@בת

New member
סליחה, חייבת להגיב

כל הודעה לא משורשרת מקבלת תגובה של "לשרשר יקירתי , לשרשר
" בין אם היא עניינית ובין אם היא שולית. כל מי שתפתח שלוש הודעות תוך יומיים, אני אשרשר לה אותן בלי קשר לתוכן ההודעות. ומי שפותחת הודעה ראשית חסרת תוכן- תינזף. שום הודעה שולית לטיפול מעולם לא נדחתה או נתקבלה בצורה שלילית על ידי. הודעות
לחלוטין לפעמים נתקלו בבקשה לשרשר כדי לא לדחוק הודעות אחורה. שייכות וחוסר שייכות זה דבר נזיל. אני מכירה מישהי שהרגישה מאוד לא שייכת לפני כמה חודשים. ואחרי סיבוב פרוגינובה נוסף היא בטח תרגשי את זה שוב
. תחושת חוסר שייכות לא מצדיקה פתיחת פורום אחר. נועם ~שכבר מתוך שינה עושה
ומשרשרת~

neta2

New member
../images/Emo6.gif נועם מחוסר שעות שינה עושה../images/Emo3.gif

cotton

New member
חייבת להגיב...

למרות שכתבת שבטח תגרפי תגובות, זה לא קרה. אני כותבת פה בדרך כלל בניק אחר, ורציתי לשתף אותך בחוויה שלי. ומה שגרם לי לרצות לעשות את זה היה המשפט של "אולי לא כולן מרגישות פה נוח והאלטרנטיבה של פורום נוסף תקל עליהן"... בעיני, הפורום שהוצע הוא לא אלטרנטיבה לפורום הזה,והוא אפילו לא הקבלה. אני פליטת פורום אחר, באתר מתחרה. בדיוק כי הרגשתי שם לא נוח , אבל לא היה מה לעשות עם תחושת אי הנוחות. רק הנסיון להעלות את המחשבות בפתיחות, גרר גל של תגובות קנטרניות ונבזיות. כאן את יכולה להשמיע ביקורת , דיעה עצמאית משלך, לחשוב שונה - ותקבלי תשובות ענייניות . שם - יראו לך את הדלת החוצה לא לפני שכל אחת תשחיז ציפורנים. שם ייפתחו לך שלושה אם לא ארבעה שרשורים (ביום...) בנושאי בוקר טוב / ערב טוב / קמתי / הלכתי / צחצחתי שיניים ומיד מגיע מבול של מחיאות כפיים. ואף אחד לא יפצה הגה. לאף אחת שם אין מושג קלוש בנושאי פוריות, אבל שם , בניגוד לכאן, גם אין בסיס חברתי כמעט. ואם יש, הוא מתנהל בצורה די מגעילה (הצעות למפגשים מועברות באימיילים, אבל בפורום כולן משוויצות שהן נפגשו...בלי לתת אפשרות לאחרות להצטרף למפגשים). שם, אם את מעזה להגיד : זה לא מתאים או אם את לא מציפה את מנהלת הפורום בדברי כיבושין את ישר מוקצית מחמת מיאוס ו/או נשלחת אחר כבוד לחפש לך מקומות אחרים, במקום להתיחס עניינית לטענות או לנסות לשפר. ליקוקים והערצות - מתקבלים בדמעות התרגשות ופומביות, ביקורות ? - רק במיילים. אני מוצאת שהפורום הזה הוא שמיים וארץ. וכן נותנים לכל אחת את היחס הראוי. אם לא מיד עונים לכל ההודעות , זה קורה בשעות מתות או בשאלות שבאמת אין למישהי מושג, ולא כי מתחשבנים עם מישהי. ואני לפי הסיפורים מזהה שכמוני יש לא מעט, שברגע שרצו להתעסק בנושא הפוריות ובמסביב שלו, הגיעו לכאן... נושאים חברתיים , כבודם במקומם מונח, ואני לא חושבת שאתגרי הפוריות גורמים למכנה משותף ביננו בפאן החברתי. אותי דווקא מעניין (אם תרצי) לשתף במה גרם לך לא להרגיש פה נוח. ולא - אני בכלל לא נועם@בת או מי מטעמה.

לי מ ו ר

New member
זה ה../images/Emo82.gif שלי כבר המון זמן

ל
החם הזה היגעתי לפני יותר משנה וחצי. מהרגע שהגעתי, התמכרתי. תמיד יש פה אוזן קשבת, ולאו דווקא בהקשר לזריקות, או טיפול מסויים. אני זוכרת שקיטרתי על חמותי, וקיבלתי תגובות חמות. כל הודעה שפתחתי, זכתה לתגובות. התמיכה שקיבלתי בפורום הנהדר הזה לא יכולה להתחרות בשום דבר אחר. הכרתי פה חברות נהדרות, שהפכו להיות החברות הכי טובות שלי. היום שאני כבר בפורום השכן, המיוחל, שאני מגיעה למחשב, ופותחת את ה-favorites האתר הראשון אליו אני נכנסת זה הבית החם הזה
מצטרפת לקודמתי ושואלת מה גרם לך להרגיש לא בנוח?

דלה ...יקירתי ...

אני חושבת שהתגובה שלך ממש לא לעניין ... מה הקשר למקוריות ??

אני נעלבתי.

ראיתי את ההודעה על פתיחת הפורום החדש וממש נעלבתי. המסר שקיבלתי מפתיחתו הוא שכאן לא מספיק טוב, אין מספיק תמיכה חברתית, יש סתימת פיות בתחומים שאינם רפואיים טהורים. וזה הכי לא נכון שיכול להיות. יש פורומים שעושים כל יום-יומיים שרשור
שמיועד להתקשקשויות, ואולי זה פתרון לאלה שמרגיש להן סטרילי מדי כאן. אבל לפתוח פורום חדש, בעצם, מתחרה, בפורום הבית שלנו? עד כאן.

חן123

New member
קראתי ולא העזתי להגיב

כי אני כבר לא כאן. אבל אם סוכריה כבר הגיבה, גם אני מגיבה. לא ברור לי למה צריך את זה. מישהיא פעם הרגישה שהיא לא יכולה לכתוב פה משהוא? סליחה, אבל ניראה לי סתם. לא רוצה לפגוע באף אחת, אבל באמת שקשה לי לחשוב על צורך בפורום נוסף מהסוג שנפתח. אבל - מבחן התוצאה הוא שיעיד. חן - שעדיין רואה בנועם סוג של אם רוחנית.

../images/Emo46.gifהתלבטתי אם להגיב

כי מזמן לא הייתי פה אבל עצם המשך קיומו של הפורום השני מקומם אותי. במיוחד לאור העובדה שטיפטיפ הצהירה שלא היה בכוונתה לפגוע ולא היה בכוונתה לפתוח משהו במקום הפורום הנוכחי הזה. מסתבר שכוונות לחוד ומעשים לחוד, איך תסביר הגברת את המשפט הבא: ברוכות הבאות, הגעתן למקום שבו תוכלו להרגיש הכי בבית, להכיר אחת את השניה, לבכות ולשמוח יחד ולשאוב כוחות אחת מהשניה אני מבינה מפה, שכאן היא לא הרגישה בבית ולא הרגישה נוח לבכות ולשמוח ביחד, ואני לתומי חשבתי שיש לה חברים פה
חברים שהיא כה חששה לאבד אותם בעקבות השרשור הזה וההתנגדות הגורפת לפעילותו של הפורום הנוסף ההוא. חבל שיש אנשים שלא יודעים להעריך את מה שהם קיבלו בפורום הזה מהמנהלת ומכל אחד ואחד מהמשתתפים. אני באופן אישי מאוד נפגעת מפתיחתו של הפורום הנוסף ואני מאוד נפגעת גם בשם המנהל הנוכחית של הפורום הזה. טיפטיפ כדאי ורצוי שתשקעי מחשבה לגבי ההשלכות של הפורום הנוסף, במיוחד לאור העובדה שבשרשור הזה, את רואה התנגדות גורפת מכולם כולל מהדורות הקודמים שלו.

די, די די!!!!

תפסיקו כבר עם העקיצות האלו. מי שרוצה תשאר פה, ותפרה את הפורום. בינתיים מי שכותבת שם, משתתפת גם פה. העקיצות שלכם כבר יצאו מכלל פרופורציה תחליטו מה אתן רוצות. לא רוצה להשתתף? לא צריך. אל תחליטו לבנות אחרות לגבי רצונן. אתן כל הזמן מניפות את הדגל של נועם.נועם בעצמה איחלה בהצלחה. לא כי היא התכוונה שעבור אליו, אבל כאדם בוגר ונותן חופש בחירה - היא אמרה את אשר רמה. אני אוהבת מאוד את הפורום, אבל רגעים כאלו שאני יושבת ונצבט לי הלב שצובטים למישהי אחרת את הלב, זה פשוט מרגיז. אני יוצאת הקריאה שזו תהיה ההודעה האחרונה בנושא. אל תכתבו יותר בבקשה. כל אחת תעשה מה שהיא רואה לנכון.

neta2

New member
מי עקץ? אמרנו את דעתנו. אסור?

לא נראה לנו הפורום השני, לא נראה לנו הוגן ונכון. זכותנו לומר את דעתנו בפורום שלנו. יש לך בעיה? אל תקראי.

TWEETY =^.^=

New member
ואם בעקיצות עסקינן,,,

אז עכשיו עוד יותר נפגעתי
אם את קוראת לי טיפשה ולכל אדם שהתנגד בשירשור הזה (כולל החברים שלך), אז אולי אנחנו לא חיים במדינה דמוקרטית
אתמול כבר ראיתי את התגובה שלך, והחלטתי ללכת לישון כדי לא להגיד דברים שעליהם אצטער אחר כך,,,אבל לקרוא לנו טיפשים ולשחק את יפת הנפש, שרצתה לטובתנו ואיך אנחנו בכלל מעיזים לא להבין שהכל בא מרוח טובה ובמחשבה עלינו הטיפשים שלא יודעים להעריך
חביבתי, אנשים פה הצביעו עם המיקלדת והם הרבה יותר מרוב כפול ומשלוש של אלו ש"מקרקרים" סביבך ואין קשר למאבקי אגו או לטיפשות רחמנן ליצלן, אלא לדעה/רצון/צורך שיש להם. אם המצאת צורך משל עצמך אל תסתתרי מאחורי ,,,אויש זה בשבילכם ולמענכם ורק עליכם חשבתי, כי מצטערת אבל לא עלינו חשבת אלא על עצמך והשרשור הזה הוא קבלה. מצטערת שאני בוטה אבל הצלחת להרגיז אותי במילה "טיפשים" ואני מצרפת פה את הקישור הזה כדי שלא תגידי שהמצאתי
בתקווה שלא תמחקי את זה. ומי שנמנע להעלות פה הודעות של הא ודא או מרגיש שלא בנוח ולא רצוי שיבדוק עם עצמו למה. וחסר לזה שיכנס לפה ויסגור למישהו פה את הפה או יצעק גוועלד
אפרוח "טיפש"

neta2

New member
אני בשוק../images/Emo2.gif לחלוטין בשוק.

טיפטיפ ממש הגזמת. מחד, חשוב לך להשאר גם פה ולהשאר חברה של כולן ומאידך את הולכת וכותבת האשמות חסרות שחר נגד ניהולה של נועם ומכנה את חברותייך שהעדיפו (בצדק) לכתוב רק כאן - טיפשות? את יודעת מה? תתביישי לך.

chompi XL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שווערצה

New member
טיפטיפ. חייבת לומר לך משהו ../images/Emo123.gif

שוטטתי בפורום החברתי החברתי שלך וקראתי את כל ההודעות והשרשורים שפתחת, כדי לראות האם כצעקתה, אוא שמא הפורום שלך אכן נועד לעסוק בעניינים חברתיים שאין להם מקום בפורום הזה. ראיתי שכל ההודעות, כולל אלו שאת פתחת, עוסקות בנושאים שאנחנו מרבות לדון בהם כאן, וכולן כולן נוגעות בטיפולים/הריון. נושאים כמו איך להסביר לחברים בעבודה שהבטן נעלמה? מה נעדיף - בן או בת? מטפלים חיצוניים אליהם ניגשים לסייע בטיפולים. אפילו ההודעה שלך על אמונות טפלות הניבה תגובה ורבע שהתייחסה לאמונה טפלה של רכישת חב' טמפונים אחת כי לא נצטרך ב-9 החודשים הקרובים. אז שלא נחשוב שמדובר בנסיון לרוקן את הפורום הזה מתוכן?
על איזה אגו את מדברת בהודעתך (ראה ערך "טיפשים")? הקמנו כאן בית שמיועד לדבר על נושאים רבים, ובאמתלה "חברתית" רצית להקים לך פורום שישאיר כאן שאלות כמו: איך מזריקים גונל, וכמה עולה פרגונל. אולי האגו הנפגע הוא שלך? זה שקיווה לנהל את הפורום הפעיל יותר, בו מבקרות הבנות שרוצות להתלונן על הגיסה ההריונית, על ההורמונים המשתוללים, על מצבי הרוח, על הבעל, על החברה שלא מבינה, על הסימנים להריון/כשלון שאנחנו מוצאות בכל דבר, על האמונות הטפלות ש"יהרסו" את הטיפול, בקיצור - כל מה שהפורום הזה נותן לו מענה. אני אצטט את מה שכתוב בעמוד הבית של קהילות תפוז: "קהילות תפוז אנשים מהוות מקום מפגש לגולשים לצורך החלפת מידע, דעות ורעיונות. זהו המקום לדעת על מה כולם מדברים, באופן חופשי ובמגוון נושאים. בחרו את הנושא בו אתם מעוניינים והצטרפו לדיון!". סוף ציטוט. אז עכשיו תסבירי לי, טיפשה שכמותי, על מה תדבר איתכן נחמה13, רוצה ילד חמוד או דלית39 (לויד'עת מי אלו) שמחר תחליט להכנס לפורום שלכן לאור שמו ה"בלתי מטעה בעליל": "פוריות-חברתי"? על מסעדה טובה שאכלה (יש לה פורום ביקורת מסעדות לצורך כך) על סרט טוב? (גם לכך יש פורום), או על כל אחד מהנושאים שהפורום הזה מזמין אותה לדבר עליהן. ואת עוד מתפלאה שאנחנו מתרגזות וקמות להגן על הבית?
השרשורים? זה מה שמרגיז אותך? נראה לי שלא הפנמת את מטרתם האמיתית והחלפת אותם במונח הלא שייך: צנזורה. כשנועם מבקשת לשרשר היא לא מבקשת: אל תכתבו, אלא: תכתבו במסגרת שרשור אחד ארוך, כדי שלא יעופו כאן דפים בכמויות שיקשו על הקריאה והדפדוף. זו בעיה שפורום פעיל סובל ממנה, ואת יודעת מה? אני מקווה שלא תזכי להכיר אותה בפורום שלך...

שווערצה

New member
תראי מה עשית לי...

לא מאמינה כמה שגיאות נפלו בהודעה אחת שלי!
חברתי חברתי? גבר גבר! לאכול מסעדות? לא בבית ספרנו... אוא? או הו... ככה זה כשההורמונים משתוללים

למעלה