חייבת להגיב...
למרות שכתבת שבטח תגרפי תגובות, זה לא קרה. אני כותבת פה בדרך כלל בניק אחר, ורציתי לשתף אותך בחוויה שלי. ומה שגרם לי לרצות לעשות את זה היה המשפט של "אולי לא כולן מרגישות פה נוח והאלטרנטיבה של פורום נוסף תקל עליהן"... בעיני, הפורום שהוצע הוא לא אלטרנטיבה לפורום הזה,והוא אפילו לא הקבלה. אני פליטת פורום אחר, באתר מתחרה. בדיוק כי הרגשתי שם לא נוח , אבל לא היה מה לעשות עם תחושת אי הנוחות. רק הנסיון להעלות את המחשבות בפתיחות, גרר גל של תגובות קנטרניות ונבזיות. כאן את יכולה להשמיע ביקורת , דיעה עצמאית משלך, לחשוב שונה - ותקבלי תשובות ענייניות . שם - יראו לך את הדלת החוצה לא לפני שכל אחת תשחיז ציפורנים. שם ייפתחו לך שלושה אם לא ארבעה שרשורים (ביום...) בנושאי בוקר טוב / ערב טוב / קמתי / הלכתי / צחצחתי שיניים ומיד מגיע מבול של מחיאות כפיים. ואף אחד לא יפצה הגה. לאף אחת שם אין מושג קלוש בנושאי פוריות, אבל שם , בניגוד לכאן, גם אין בסיס חברתי כמעט. ואם יש, הוא מתנהל בצורה די מגעילה (הצעות למפגשים מועברות באימיילים, אבל בפורום כולן משוויצות שהן נפגשו...בלי לתת אפשרות לאחרות להצטרף למפגשים). שם, אם את מעזה להגיד : זה לא מתאים או אם את לא מציפה את מנהלת הפורום בדברי כיבושין את ישר מוקצית מחמת מיאוס ו/או נשלחת אחר כבוד לחפש לך מקומות אחרים, במקום להתיחס עניינית לטענות או לנסות לשפר. ליקוקים והערצות - מתקבלים בדמעות התרגשות ופומביות, ביקורות ? - רק במיילים. אני מוצאת שהפורום הזה הוא שמיים וארץ. וכן נותנים לכל אחת את היחס הראוי. אם לא מיד עונים לכל ההודעות , זה קורה בשעות מתות או בשאלות שבאמת אין למישהי מושג, ולא כי מתחשבנים עם מישהי. ואני לפי הסיפורים מזהה שכמוני יש לא מעט, שברגע שרצו להתעסק בנושא הפוריות ובמסביב שלו, הגיעו לכאן... נושאים חברתיים , כבודם במקומם מונח, ואני לא חושבת שאתגרי הפוריות גורמים למכנה משותף ביננו בפאן החברתי. אותי דווקא מעניין (אם תרצי) לשתף במה גרם לך לא להרגיש פה נוח. ולא - אני בכלל לא נועם@בת או מי מטעמה.