פורום חדש...

כל אחת ודעתה היא ...

מכבדת מאוד את דעתך ... לא כל כך הבנתי את השאלה שלך מה זה "חברתי" ... חברתי הוא כל מה שנוצר משותפות "הגורל" הזה ...פורויות ...

טלי אבג

New member
מאחלת בהצלחה לפורום החדש למרות,

שאני לא כל כך מבינה את הצורך בו. אני מקבלת כאן גם את התמיכה הטכנית וגם הריגשית. ולפי דעתי דוקא זה שזה ביחד זה תורם יותר. בהצלחה!!!!

TWEETY =^.^=

New member
ג'מני לא מבינה את הצורך בפורום החדש

כאחת שידעה בזמנו להתקשקש פה על שטויות שהן לאו דווקא קשורות לפוריות, אני ממש לא מבינה את הצורך בפורום נוסף, ואם להיות בוטה, אז אני אפילו חושבת שזו יריקה בצלחת שממנה אוכלים
ועוד משהו קטן,,,הסתכלתי במכתב הפתיחה שלכם ומצאתי שהוא עוד יותר מקומם (אותי בכולופן),,,כתבתם שם, שזה מקום שיתן מענה בין השאר לאותן בנות שלא נכנסות להריון תוך כדי אפצ'י
אז לידעתכם, יש פה הרבה מאוד ותיקות שנלחמות בחזית הטיפולים האין סופית הזו, עוד מלפני שהפורום הספציפי הזה בתפוז הוקם
ולא רק זה, המיסדת בעצמה עדין בטיפולים כבר אין ספור שנים,,,כאילו דא
אני לא רוצה לפגוע באפ אחת, ולי אולי אין בכלל זכות (כרגע) להביע דעה, אבל כאחת שבילתה פה הרבה מאוד זמן - פה ובפורומים הקודמים אותם ניהלה נועם לפני תפוז, אני מרגישה צורך להגיד את אשר על ליבי. חבל שהנושא לא דוסקס עוד בטרפ פתחתם את הפורום השני משני סיבות: 1. לבדוק האם יש צורך או לאו,,, 2. לא לגרום להתפלגות של מחנות - כי זה מה שיקרה. ו-3. והכי חשוב,,,לא לתת הרגשה של יריקה לבאר ממנה שותים. ***נכון אמרתי שיש 2 סיבות, אבל השלישית היא ההוספה שלי כסיבה החשובה ביותר
דבר נוספ, אני מאוד מקווה שהנהלת תפוז עשתה זאת תוך התיעצות עם המנהלת הותיקה שלהם, כי מנסיון, הם מגיעים להחלטות תוך רמיסה של אנשים שעושים מלאכת קודש בזמנם הפנוי

לבנה123

New member
כמי שהיתה פעילה פה...

וכרגע רק עוקבת מהפורום השכן (אני שומרת לכן מקום!), ומנסה לענות במקרים שאני מרגישה שאני יכולה עדיין לתרום מניסיוני - וכמו שטוויטי אומרת - אולי גם אין לי בכלל זכות דיבור פה כרגע, אבל גם לי לא ברור הצורך בפורום הזה. תמיד קיבלתי פה מענה גם לצרכים הרפואיים (איפה הכי כדאי להזריק, האם יש סיכוי שהרירית עוד תצמח, וכו' וכו') לצד הצרכים הרגשיים והחברתיים (התמודדות עם חברות הריוניות, עם השליליים, ועם הבנזוג). תמיד הרגשתי שנועם היא האמא של הפורום גם במובן של הידע שהיא סיפקה, וגם במובן של קיר הניחומים והאבן השואבת שהיא מהווה לכולן כאן (נועם - כבר אמרתי שאני נורא נורא רוצה שתהיי אמא לא רק וירטואלית?
). אבל זו דעתי. אולי כדאי לעשות ברור לגבי הצורך לפני שמפצלים? סקר שרשורי קטן יכול אולי לפתור את הענין מבלי לפגוע ברגשות של אף אחד, ומבלי לפצל כוחות ומוחות על פני שני פורומים?

ו ר ד 2

New member
ועוד איך נושא לדיון ../images/Emo2.gif למרות שהמעש

כבר נעשה. כמו שכבר כתבו,יש פה מכלול של תכנים מלבד רפואיים בלבד. רק בימים האחרונים עלו נושאים רגישים כמו בן הזוג וזוגיות והמעמד של חדירה לאינטימיות על ידי רופא שלא יודע גבולות. זה נכתב אני מניחה כמו שמספרים לחברה טובה שיכולה להבין,וזה בדיוק הנקודה החברתית שהפורום הזה עונה עליה. לדבר על הכל ועם אנשים שמבינים ומזדהים באמת. אם יש כאלה שמרגישים שהפיצול יפגע בדינמיות של הפורום הזה ובקשרים הנרקמים אז בהחלט יש מקום לתהות על נחיצותו של פורום פוריות חברתי

k o k o p e l i

New member
וסתם מתוך סקרנות

לפי מה מחליטה הנהלת תפוז לפתוח פורומים? האם לא מתבצעת בדיקה בנחיצותו של פורום מסוים או שמספיק שקם מתנדב לנהל? אני מוצאת שהפורום הנוכחי תורם לי, מאוד !, לכל האספקטים של ה"חוויה" שנקלעתי אליה, ואני אצטער מאוד אם הפורום השני יגרום לכך שהפורום הזה יתמקד בנושאים הטכניים.

TWEETY =^.^=

New member
ל- k o k o p e l i

הנהלת תפוז לא ממש בודקת את נחיצות הפורום. את יכולה לבוא עם הרעיון הכי מטורפ, וכמעט בטוח שתתקבלי. תפוז גורסים בכל המרבה הרי זה משובח.

sab sab

New member
למה מה קרה? זו לא דמוקרטיה?../images/Emo46.gif

ועוד איך שהנושא לדיון!!!!!!!

לדעתי הפורום החדש מיותר

מסכימה עם זוהרה וטוויטי, הפורום החדש מיותר. למה הכפילות? מה כאן לא דנים בנושאים חברתיים? מחקו כאן למישהוא הודעה על נושא חברתי? בתור אחת מותיקות הפורום אף פעם לא הרגשתי שדנים כאן רק על נושאים טיפוליים, הצד החברתי כאן מודגש ביותר ועונה על הצרכים. מדוע לא נעשה כאן דיון על הצורך בפורום כזה? ויש לי עוד שאלה : אם מישהיא בפורום החברתי תשאל שאלה בקשר לטיפולים ולא בהקשר חברתי, האם מנהלות הפורום יפנו אותה לכאן? סביר להניח שלא! הם כמובן יענו לה ומה שיקרה בסופו של דבר שיהיו 2 פורומים הדנים באותם נושאים בדיוק. לדעתי מיותר!!! (ואפילו קצת מעליב)

טיפטיפ29

New member
לכל הבנות שתוהות על קיומו של הפורום

פתיחת הפורום נעשתה לאחר מחשבה מעמיקה ובדיקת צורך קיומו. לא היתה כוונה לתפוס מקום של אף אחד ובודאי ובודאי לא לפגוע באף אחד או אף אחת או להכעיס מישהו/י. הכוונות היו 100% טהורות, אני שותפה פעילה ואוהדת ואוהבת של פורום פוריות (ואת החברות בו) ואין לי שום תכניות לעזוב אותו/להזניח אותו ובטח ובטח לא להחליף אותו, ההפך הוא נכון, הרחבה של הפורום. מאד מקוה שתבינו...

עם מי בדיוק נבדק צורך קיומו?

לא זכור לי ששאלו אותנו כאן, או שעשו סקר על הצורך בקיום פורום כזה. לגבי הרחבה של התכנים: האם נבדקה האפשרות להרחיב את התכנים בפורום הקיים לפני שפותחים פורום מקביל?

blessed

New member
חבל שלא העלו את הנושא לדיון פה

לפני שפתחו את הפורום הנוסף. אני אמנם לא כ"כ ותיקה פה אבל ממש לא מבינה את המורך בעוד פורום כאשר הפורום הזה כ"כ חם ותומך ונפלא ואפשר לכתוב בו על הכל. האמת, אני קצת ממש דואגת שהפיצול הזה יהרוס את הפורום הזה שכלכך חשוב לי (ולא רק לי). אני בטוחה שהכוונות היו טובות וששלא היתה כוונה לפגוע או להרוס אבל נראה לי שהתוצאה עלולה להיות שונה ממה שהתכוונו וחבל.

sher72

New member
גם לדעתי ממש מיותר...

אני בהחלט מקבלת את כל התמיכה, הידע והמידע מהפורום הנוכחי ואני לא רואה שום צורך בפורום נוסף שרק יאלץ אותי לנדוד מאחד לשני. ממש מיותר לדעתי.

s h i r a 3 0

New member
גם אני לא ממש הצלחתי להבין את

התוספת של הפורום הנוסף ואת ההבדל בינו לבין הפורום שלנו. אני גם לא מוותרת על היחס המיוחד של נועם ושל הבנות בפורום הזה, שבשבילי הוא בית.

תמר27

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סיכום בוקר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז ככה : גם אני, ראיתי את הפורום החדש ונדהמתי. אני ותיקה פה, והרגשתי כאילו מארגנים "בגידה".אז ניסיתי לברר מה קורה. בהתחלה השארתי הודעה בפורום - שלא זכתה לתגובה. וכשכבר עמדתי "להתפוצץ" (פרוגינובה או לא ?!) קיבלתי מסר ממי שפתחה ומהלת את הפורום החדש - טיפטיפ. את טיפטיפ חלק מהבנות מכירות. אני לא. מכירה אותה מההודעות שלה פה אצלינו. ----- טיפטיפ מסבירה את עצמה יפה. אני לא רוצה להיות הדוברת שלה, כי היא יודעת ויכולה לעשות זאת טוב ממני. התכתבתי איתה הבוקר במסרים, והבנתי על מה היא מדברת .-------- אני חושבת שצריך להעלות את הנושא לדיון ולהחלטה פה בפורום, ולכן אני מציגה כאן את הצד השני. הטענות הבסיסיות שהועלו בעד פתיחת הפורום החדש היו אלה :
אנחנו פה כי אנחנו סובלות מבעית פריון. אבל, אחרי שכבר הגענו לפה, אנחנו גם חברות. מאחר ואנחנו בני אדם, הרי שמעבר להיותינו "בעית רירית" או "מטופלות בארבע אמפולות" - אנחנו גם חוות עוד חוויות בחיים שלנו. חלק מהן קשור ישירות לבעית הפוריות שלנו, וחלק לא. הטענה המועלית היא שיש בנות המוצאות שאין להן אפשרות לשתף בעיניינים "חברתיים" כלליים, אלא אם הן פותחות הודעות התחלת טיפול / סיום טיפול / עידכון טיפול. והרי לא כל הזמן אנחנו בתוך הטיפול, אז קשה לבנות אלו להתבטא. בהקשר זה צוינה המדיניות של נועם, שהיא בקשת שרשור הודעות ופתיחת הודעות
, ושמירה על "דפי הפורום". לאור זאת, החליטו המנהלות החדשות לפתוח פורום שיוקדש לנושאים אלו. למען הסדר הטוב אני חייבת לציין שטיפטיפ הדגישה בכל המסרים שהיא לא רואה את עצמה כפורשת, אלא כמציגה תוספת שלא קיימת היום. עד כאן דברי הצד השני.

תמר27

New member
-----ותגובתי------------

עכשיו, כשהבאתי באופן "פרי" את טענת הצד השני, אני מרשה לעצמי לכתוב מה דעתי. לא מוצאת הצדקה לפתיחת פורום נוסף. אני חושבת, שבראש ובראשונה - מי שהרגישה כפי שנטען למעלה - היתה צריכה לפתוח זאת לדיון מסודר בפורום.

תמר27

New member
אוף ../images/Emo4.gif ברח לי...

רוצה להדגיש, כי אני מוצאת את עצמי מזדהה עם הרצון לעוד, להרצת שרשורי "שטותניקיות",\ להכרות כללית עם כל מיני צדדים של החיים , ולשיתוף. כשראיתי שחסר לי הצד הזה - פניתי לצ'אט. אני חושבת שמה שקורה שם כמעט כל ערב הוא בדיוק שיתוף בפרטים הקטנים של החיים, שאולי לא מספיק קיים בפורום. חסרה לנו דעתה של נועם - האם היא בעד או נגד פתיחת פורום נוסף ? האם היא חושבת שאכן אין מקום לסתם "ברבורים" ? אני לא מוסמכת לענות בשמה . (למרות שיש לי הרושם מה תהיה התשובה ... רמז : האם מחקו למישהי איזו הודעה פעם ???) אולי, אם רוצים ומרגישים צורך, אפשר לפנות לנועם ולבקש ממנה איזו "הקלה" גורפת בנושא פתיחת הודעות / נושאי הודעות. --------------------------------- ואם היא תסכים, ואם אנחנו יכולות להמשיך להיות פה, אז נראה לי חבל שנתפצל. זה קשה, זה מיותר, זה לא מתאים. ואז גם אני אניף
.

למעלה