ג'מני לא מבינה את הצורך בפורום החדש
כאחת שידעה בזמנו להתקשקש פה על שטויות שהן לאו דווקא קשורות לפוריות, אני ממש לא מבינה את הצורך בפורום נוסף, ואם להיות בוטה, אז אני אפילו חושבת שזו יריקה בצלחת שממנה אוכלים
ועוד משהו קטן,,,הסתכלתי במכתב הפתיחה שלכם ומצאתי שהוא עוד יותר מקומם (אותי בכולופן),,,כתבתם שם, שזה מקום שיתן מענה בין השאר לאותן בנות שלא נכנסות להריון תוך כדי אפצ'י
אז לידעתכם, יש פה הרבה מאוד ותיקות שנלחמות בחזית הטיפולים האין סופית הזו, עוד מלפני שהפורום הספציפי הזה בתפוז הוקם
ולא רק זה, המיסדת בעצמה עדין בטיפולים כבר אין ספור שנים,,,כאילו דא
אני לא רוצה לפגוע באפ אחת, ולי אולי אין בכלל זכות (כרגע) להביע דעה, אבל כאחת שבילתה פה הרבה מאוד זמן - פה ובפורומים הקודמים אותם ניהלה נועם לפני תפוז, אני מרגישה צורך להגיד את אשר על ליבי. חבל שהנושא לא דוסקס עוד בטרפ פתחתם את הפורום השני משני סיבות: 1. לבדוק האם יש צורך או לאו,,, 2. לא לגרום להתפלגות של מחנות - כי זה מה שיקרה. ו-3. והכי חשוב,,,לא לתת הרגשה של יריקה לבאר ממנה שותים. ***נכון אמרתי שיש 2 סיבות, אבל השלישית היא ההוספה שלי כסיבה החשובה ביותר
דבר נוספ, אני מאוד מקווה שהנהלת תפוז עשתה זאת תוך התיעצות עם המנהלת הותיקה שלהם, כי מנסיון, הם מגיעים להחלטות תוך רמיסה של אנשים שעושים מלאכת קודש בזמנם הפנוי