לשבת

וונקי

New member
חפיף

אני רגילה לזה אני כול שנה יוצאת לסקי וכול שנה שוברות שמה משהו אז עצבעות שבורות זה עסק קטן.

gloom

New member
היי../images/Emo66.gif

איך הייה
מה קרה
מה קורה
מה המצב
(ואל תגידי חצב) איך המרגש

וונקי

New member
עונה שאלה שאלה

איך היה היה אחלה זה שבוע כייפי ביותר גם בגלל שאני אוהבת לעשות סקי וגם כי הייתי צריכה חופש ולהיות רחוקה מי כול צרות שיש לי. שאני על הר גולשת לי אני שוכחת את כול צרות את כול בעיות איפה על הר וזה מה שהכי כייף. אין לי כוח לפרט כרגע כול יום מה היה אז היה זה בכללי מה קרה שום דבר מיוחד הרגליים שלי כואבת מי סקי ומי הנעלי סקי זה הכול זה יעבור ושרירים שלי תופסים זה שום דבר מיוחד. העצבעות שלי נשברו ביד ימין כי קצת גלשו לי על אלהם ביום אחרון זה לא רצני אני כבר יכולה להזיז אותם אבל זה כואב.

gloom

New member
גלשו לך על העצבעות../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

איך
שאת שערוריה למה גלשו לך על העצבעות

וונקי

New member
איך

מזאת אומרת איך גלשו לי עצבעות בקלות רבה משהו אדיוט הפיל אותי על ארץ ואחרי זה הייתה לא עד חצוצפה של לעלות לי על עצבעות.

ThE BluEyeS

New member
סליחה על הניצל"וש... לא משו חשוב,

אבלללללל... אני מתההההה... יש לי יותר מדי מתמטיקה בראאאאאאאאש... יותר מדי צורות, יותר מדי אותיות, יותר מדי מספרים, יותר מדי חישובים אההההההההההההההההההההההה
חחחע אוקיי
בקייייצר.. אבא שלי מאמן את אחי לחפש במילון.. ויש מלללא אנשים בבית.. סבא וסבתא,, וחברים של אחותי הקרץ, והכלב פה, ופווול רעש.. ואאב יזמין פיצה עוד מעט
אז... אני מקווה שהיה לכם אחלה חגגגג ושניצלתם אותו כמו שצריך, ו... מחר אני בסיור בתנובה.. ו.. זייהו
מישו פה !?

ThE BluEyeS

New member
תוווודה רבה שוב ../images/Emo9.gif

אני מקווה שיהיה כיף.. אפילו הבטיחו לנו שוקו

sh53

New member
שוקו זה טוב, בשקית או בקרטון

קרטון ממחזרים, שקית יותר טעים והולך יותר עם לחמניה. אז איזה שוקו אתם אוהבים? בשקית או בקרטון?

gloom

New member
סוקו יטבתה בשקית../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

לא הפסקתי לשתות שוקו יטבתה על הבוקר מכיתה ד' כל יום אני הולך לבצפר עם שקית שוקו יטבתה ולוגם אותה עם הטעם שלה לפעמים יש מקרים קיצוניים בהם אני לקחתי בננה או מוקה אבל הם רק מקרים קיצוניים. אפילו יש לי שיני שוקו=אני רק שם את השיניים על השקית וכבר היא נקרעת

אני לא שותה בכלל שוקו

אני כמעט ולא שותה,נראה לי שאני לא שותה בכלל. אני מכורה לקולה.זה מה אני שותה כל היום. לפעמים אני מגוונת וקונה ספרייט,אבל קולה זה הכי,אחותי! אולי בפעמים המועטות שאני שותה שוקו זה משקית. בעצם גם מקרטון הולך אצלי. מה אני בכלל מדברת,אני כבר לא שותה שוקו. ממני,הדרוש!!!{עובר עליי יום רע היום,קורה לפעמים}

sh53

New member
אם היית מתה, לא היית כותבת פה../images/Emo3.gif

אז המסקנה ההפוכה שלי למה שכתבת - מתמטיקה נותנת טעם לחיים.

ashkeloni

New member
את עומר פגשת בצ'אט?

את שחר בכלל פגשת במשלחת לפולין... יוסי למד איתך בשיכבה... ואסור לך לשכוח את מוישל'ה
נ.ב. אל תרביצי לי מתי שתקראי את ההודעה הזאת

תשובתי הכנה

אני יודעת שצומחים קשרים נפלאים באתרי היכרויות אבל אני אף פעם לא השתמשתי בסוג כזהשל מתווך אז אין לי ממש מושג אם זה מוצלח או לא . לדעתי הקישורים שהייתי רוצה לראות כאן הם אתרים שיש בהם תמונות יפות וחמודות שאפשר לשמור על המחשב ואחרי זה להשתמש בבלוג שלי , אבל זו רק דעתי .

שושי ,

עשיתי פארודיה לחתימה שלך .. אל תעלבי אני מזה נשפכת מצחוק בכל פעם שאני חושבת על זה , יש לי אפילו חלומות בלילה על זה...

למעלה