לשבת

spirit noa

New member
.. לא משנה..

קצת באיחור ההודעה אבל .. בכל זאת!@ לא משנהה. אני בטוחה שהחתול שלך אהב אותך.. וימשיך לאהוב אותך איפה שהוא לא נמצאאאא........ קבלי חיבוק ממניייייי ,

אוייייייייש!!!מסכנה!!!

מאוד מצטערת על החתול שלך. הסיפור מאוד עצוב. אני מתארת לעצמי איך אתם מרגישים עכשיו,אל תדאגי,אתם תעברו את זה. לי אישית אף פעם לא היה חתול או כל חיה אחרת אז אני לא יכולה להגיד לך שאני ממש מבינה אותך. אבל כל אובדן הוא קשה מאוד,אתם תתגברו בקרוב. אני בטוחה שתמיד תזכרו את בילי,לא משנה כמה תתבגרו,אתם בחיים לא תשכחו את החתול המיוחד הזה שלכם, מקווה שיעבור לך העצב בקרוב ותחזרי לחייך, ממני,הדרוש!!!

הילההה ../images/Emo7.gif

עלו לי עכשיו דמעות בעיניים אני מזה מצטערת לשמוע שהוא מת זה קשה לאבד בע"ח אני יודעת... וואי אני לא יכולההה קבלי
ואם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות רק תגידי

ashkeloni

New member
../images/Emo24.gif

אני ממש מבין אותך... יש לי גם חתולים... וחתולה אחת שהייתה לי הייתה חולה בסרטן עור ולקראת הסוף זה ממש אכל לה את האוזן זה היה כזה עצוב לראות אותה ככה ולפני בערך חודש הרדמנו אותה וקברנו אותה בחצר.. היה ממש עצוב וגם חתולים אחרים שהיו לי מתו היה לנו חתול ממש חמוד ומתוק שמת בגיל 17! זה היה ממש עצוב לראות אותו זז בקושי... הוא היה החתול של אימא שלי והיא הייתה ממש קשורה אליו... זה לא יאמן עד כמה בני אדם נקשרים אל החיות שלהם... חיות מחמד זה דבר כל כך נהדר...

וונקי

New member
תמונה 2

תמונה שלי מי שבוע סקי כן כן תמונה שלי אני מזהריה אותכם מי ראש

וונקי

New member
תמונה 3

תמונה שתראו כמה שלג ירד שם בלילה אחד בבוקר הכול היה נקי קמנו בבוקר הכול היה לבן

gloom

New member
זה כמו יום בירושלים../images/Emo66.gif

לא צריך לסוע לח"ול בשביל לראות דבר זה אה וזה אותה תמונה כמו תמונה 4

וונקי

New member
תמונה 10

שהיא גם תמונה ארחונה ליום כי את שאר התמונת אני צריכה להקטין אותם ולצערי הרב איו לי כרגע כוח לעשות זאת אז אם תרצו עוד תמונות שאני יפרסם רק תגדו לי הרים עם שלג כמה שזה יפה אני אוהבת שלג

למעלה